TristaNNN написа:Добре де, наистина ли си вярвате ? Наистина ли смятате, че някой ще се занимава с УЕФА, чак и за преиграване говорим

Я се замислете за следното: Ако мачът беше с Калиакра примерно, и се беше развил по същия начин и със същите спорни ситуации, пак ли УЕФА щеше да се намесва

Аз ти отговарям честно-ДА.Първо съм емоционален що се отнася до спорт,горя в играта както се казва и особено към реферски тесли.Съвсем до скоро съм бил и състезател и съм дисквалифициран няколко пъти за бурни спорове със съдии.Не понасям т.нар. субективен фактор в спорта,защото е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да грабиш труда на спортиста само защото така ти е заповядано или просто защото си некъдърен и си проспал ключова ситуация.Да,щях да вдигна същата патардия и след хипотетична тесла от Калиакра,но нямаше да е такъв скандал само защото Калиакра няма фенове,а Левски има много....срещу Калиакра щеше да е бурен монолог на моряците,ураган от хули и толкова,а с вас е логично да се заформи двуостър спор между феновете и съответно патардията да е по-голяма.Ако си направиш труда да следиш нашия форум ще видиш,че сме изригвали още първия кръг с Пирин,когато бихме 2:1,но мачът беше свирен от един бесен реваншистки некъдърник,който не даде дузпа за нас,не им даде ЧК и им позволи да ритат като магарета!Беше просто свирепа сеч,но приемам твърдата игра за разлика от съдийските рамена относно дузпи и ЧК за фал над откъсващ се състезател на Морето.От началото на тази календарна година сме колени всеки мач,срещу нас са бити над 10 дузпи,а ние не сме били нито една с изключение на тази от 2:2 с ЦСКА когато пък не дадаха ЧК на нарушителя който на практика щеше да ни реши мача....