Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2010 20:12

jony написа:До автора на темата.
Как е даден скандално лиценза на ЦСКА бе човек? Имали сме дългове? Че ти виждал ли си клуб в Европа без дългове. Ман Юнайтед, Реал, Ливърпул, Милан, Ювентус..... имат стотици милиони дългове и са на загуба последните години. Защо не им отнемат лиценза? А? Нали са еднакви критериите за всички? Скандално беше отнет, не даден.
Как Ботев при Христолов взе лиценз когато на ЦСКА го отнеха? За дългове от милиони беше представено обезречение с две ниви в пловдивско?
Мисли с твоята глава не допускай да ти промиват мозъка!
За преиграването УЕФА нищо не може да реши, това е работа на БФС.

Сега остава да кажеш, че в изброените от теб отбори забавят или не плащат заплати на играчите и ще ти повярвам на сравнението, което правиш :mrgreen:

За това, че УЕФА няма да се намеси си прав!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 20:17

NightSKill написа:
Sagittarius написа:
plamen_ol написа:Нека се преиграе мача, но срамът ще е изцяло за вас :lol: на свестен терен и със нормален съдия резултатът ще е двуцифрен за Левски

Напротив!Самото решение да се преиграе ще хвърли черната сянка на срама върху Левски и ще легитимира нагледно факта,че имат съдийска организация и ги бутат всеки мач.А какво ще става в един хипотетичен мач-изобщо не ми гадайте,да не е двуцифрен в полза на Черно Море :x

То на вас Все съдята ви е виновен.Неможете да приемете една загуба,загубихте и толкова.

И на вас зимата съдията ви беше виновен, тогава защо не говорехте така- загубихме и толкова?> Ами плакахте с месеци и комисия сменихте! Айде не бъдете с толкова къса памет..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 20:41

Добре де, наистина ли си вярвате ? Наистина ли смятате, че някой ще се занимава с УЕФА, чак и за преиграване говорим Изображение
Я се замислете за следното: Ако мачът беше с Калиакра примерно, и се беше развил по същия начин и със същите спорни ситуации, пак ли УЕФА щеше да се намесва Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 сеп 2010 20:46

moras70 написа:
Alex написа:Потресен съм как може Българите постоянно да си вадим керливите ризи пред чужденците и да чакаме те да ни решат нещо - и това ден след независиммостта. ние пак заявяваме, че сами не можем на две телета яденето да разделим и че имаме нужда от чужди арбитри за всичко в живота ни. Еми, да дойдат някакви да си ни управляват направо и така......

МАОЛУМНИЦИ (не конкретно черно море...)

за съжаление българите нито държава имаме нито правителство.....и всичко в бг е мафия......без СЪДИЯТА ники иорданов де

аз не казвам, че ники-ту е ок, ама тук 20 човека вече се изказаха как трябвало да се пише, че да разпуснат бфс и т.н и т.н, и било добре и за Левски и ЦСКА... еми като искате друго ръководство - изберете си, направете революция или каквото искате, ама не чакайте на УЕФА да ни оправя положението и не го съобщавайте на цяла Европа...
[center]Изображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 20:51

TristaNNN написа:Добре де, наистина ли си вярвате ? Наистина ли смятате, че някой ще се занимава с УЕФА, чак и за преиграване говорим Изображение
Я се замислете за следното: Ако мачът беше с Калиакра примерно, и се беше развил по същия начин и със същите спорни ситуации, пак ли УЕФА щеше да се намесва Изображение

Ако тази информация е вярна, а не измислица, попитай ръководството. Те ще ти отговорят, но препдолагам, че едва ли Каварна ще тръгне някога съдията да ги подпира :mrgreen: Като цяло форумите след такива взривоопасни мачове стват място на коментари, разтягане на локуми, псувни и обиди, така че нищо ново под слънцето...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 20:52

Sagittarius написа:
plamen_ol написа:Нека се преиграе мача, но срамът ще е изцяло за вас :lol: на свестен терен и със нормален съдия резултатът ще е двуцифрен за Левски

Напротив!Самото решение да се преиграе ще хвърли черната сянка на срама върху Левски и ще легитимира нагледно факта,че имат съдийска организация и ги бутат всеки мач.А какво ще става в един хипотетичен мач-изобщо не ми гадайте,да не е двуцифрен в полза на Черно Море :x

какъв срам за Левски бе? Ти имаш ли идея кой е Николай Йорданов бе, и как свири мачове на Левски? Баси хората има, дето не са гледали футбол сигурно...
Тоя съдия изпусна мача тотално, щото до 5тата минута трябваше да сте останали с 7 човека на терена и да се прекрати мача. Б Много бързо се забрави най-скандално отменения гол от съвсем скоро.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 сеп 2010 20:55

TristaNNN написа:Добре де, наистина ли си вярвате ? Наистина ли смятате, че някой ще се занимава с УЕФА, чак и за преиграване говорим Изображение

Аз ти отговарям честно-ДА.Първо съм емоционален що се отнася до спорт,горя в играта както се казва и особено към реферски тесли.Съвсем до скоро съм бил и състезател и съм дисквалифициран няколко пъти за бурни спорове със съдии.Не понасям т.нар. субективен фактор в спорта,защото е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да грабиш труда на спортиста само защото така ти е заповядано или просто защото си некъдърен и си проспал ключова ситуация.Да,щях да вдигна същата патардия и след хипотетична тесла от Калиакра,но нямаше да е такъв скандал само защото Калиакра няма фенове,а Левски има много....срещу Калиакра щеше да е бурен монолог на моряците,ураган от хули и толкова,а с вас е логично да се заформи двуостър спор между феновете и съответно патардията да е по-голяма.Ако си направиш труда да следиш нашия форум ще видиш,че сме изригвали още първия кръг с Пирин,когато бихме 2:1,но мачът беше свирен от един бесен реваншистки некъдърник,който не даде дузпа за нас,не им даде ЧК и им позволи да ритат като магарета!Беше просто свирепа сеч,но приемам твърдата игра за разлика от съдийските рамена относно дузпи и ЧК за фал над откъсващ се състезател на Морето.От началото на тази календарна година сме колени всеки мач,срещу нас са бити над 10 дузпи,а ние не сме били нито една с изключение на тази от 2:2 с ЦСКА когато пък не дадаха ЧК на нарушителя който на практика щеше да ни реши мача....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 20:59

MORSKI написа:

Ако тази информация е вярна, а не измислица, попитай ръководството. Те ще ти отговорят, но препдолагам, че едва ли Каварна ще тръгне някога съдията да ги подпира :mrgreen: Като цяло форумите след такива взривоопасни мачове стват място на коментари, разтягане на локуми, псувни и обиди, така че нищо ново под слънцето...

Не мисля да питам никой, защото ми е все тая.
Хубаво е че схвана примера, но искам да попитам и още нещо в тази връзка. Какъв е критерият за "съдията подпира" и "съдията сбърка" :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 21:01

tprodanov написа:
Sagittarius написа:

Какъв срам за Левски бе? Ти имаш ли идея кой е Николай Йорданов бе, и как свири мачове на Левски? Баси хората има, дето не са гледали футбол сигурно...
Тоя съдия изпусна мача тотално, щото до 5тата минута трябваше да сте останали с 7 човека на терена и да се прекрати мача. Много бързо се забрави най-скандално отменения гол от съвсем скоро.

Не с 7 - с 2 ма трябваше да сме, а Левскари нито веднъж по време на мача не са фаулирали наши играчи сигурно? Ако ще си говорим за съдии, да си говорим и за други мачове и други съдии, мачове в които вие сте били подкрепяни и левскари дори го признават. Например 2004 година и Момчил Врайков мисля, че беше с двете измислени дузпи, спасени от Пифа! Тогава нещо да сте казали за съдията, освен че така е видял, така е отсъдил? Тогава защо не бяхте за смяна на комисията и за правдини във фрубола ни? И аз д акажа- е..и и хората, много бързо забравяте някои неща или имате избирателна памет?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 21:05

TristaNNN написа:
MORSKI написа:

Не мисля да питам никой, защото ми е все тая.
Хубаво е че схвана примера, но искам да попитам и още нещо в тази връзка. Какъв е критерият за "съдията подпира" и "съдията сбърка" :roll:

Като ти е все тая, защо повдигаш темата?
А за критерия за съдията сбърка и подпира е много условно... Да кажем, че за нас зимата съдията сбърка, а за вас ни подпря...
Да кажем, че за шефа на съдиите и за доста от левскарите съдията сега е сбъркал давайки дузпа, но за доста наши фенове ви е подрял... Надявам се да схвана примера!

Върни се в “Черно море”