Бербатов: никога няма да се върна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Бербатов: никога няма да се върна

Мнениеот malchev » 23 сеп 2010 20:41

Да бе за какво ни е.. нали имаме Божинов, Мицански, Домо и Камбуров :shock:
Не ви разбирам... левскар съм, но този човек показа че е светлинни години пред другите ни "футболисти".
По темата: половината мнения до тук дават отговор - няма за какво да се връща. Тук наистина не го заслужаваме :!:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 23 сеп 2010 20:43

BERBOPEDRO написа:супер! това е най-хубавото нещо което някога съм чувал от този човек.той не ние нужен и все пак трябва да се има предвид че нов бърдак със стари к** ви не се прави,да си седи там в Англия и да си рита срещу изпадащите отбори на него там му е силата

ООООО още един "хейтър" :evil:
Момче кой клас си?, пише се БАРДАК а не бърдак :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 23 сеп 2010 20:52

DANS написа:
BERBOPEDRO написа:супер! това е най-хубавото нещо което някога съм чувал от този човек.той не ние нужен и все пак трябва да се има предвид че нов бърдак със стари к** ви не се прави,да си седи там в Англия и да си рита срещу изпадащите отбори на него там му е силата

защо питаш моето момиче кой клас съм ? имам си достатъчно обожателки,така че sory .
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 23 сеп 2010 20:59

q mul4i be samo zavijda6 na uspalite,s ivinenie kum moderatorite ama toq pederas mazen 6e mu s4upa mutrata :evil:

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 23 сеп 2010 21:03

DANS написа:Рапърът GP ( Гошо от Почивка ) направи нов хит За Димитър Бербатов и Хеттрика му във Вратата на Ливърпул:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5SY84Ec[/youtube]
тук е казано всичко

А бе тоя кой го е излъгал, че е рапър, само второто от името му е точно "почивка"-ама трябва да си я даде завинаги!

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 23 сеп 2010 21:06

DANS написа:

НЕ НИЕ нужен също е грешно-НЕ НИ Е нужен-явно не ходи на училище!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 23 сеп 2010 21:07

Песента е уникална! :mrgreen:
Иначе,дано не се върне.Човека си му е екстра у Манчо.Комплексарите и тея дето го мразят-радвайте се на Алисия и на Камбурката,дет му иска покани за концертите на жена му.Глупав народ

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 23 сеп 2010 21:08

Дреме ми на малкия Фритьоф, дали Барби иска да се върне или не! :lol: За мен лично той няма повече място в националния отбор на нашата Родина - България, от който той се изниза като сопол! :evil:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Johnny
Контакти:

Мнениеот Johnny » 23 сеп 2010 21:12

"О, НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ! ПОРАДИ ЗАЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН !"

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 23 сеп 2010 21:12

malchev написа:Да бе за какво ни е.. нали имаме Божинов, Мицански, Домо и Камбуров :shock:
Не ви разбирам... левскар съм, но този човек показа че е светлинни години пред другите ни "футболисти".
По темата: половината мнения до тук дават отговор - няма за какво да се връща. Тук наистина не го заслужаваме :!:

Колега и аз съм левскар, но той се изниза като мокра връв.... подобно на Стоичков, когато беше треньор! :evil: Ние не заслужаваме и Левски и Ботев, но първият умря на бесилото за нашата свобода, а вторият тръгна с четата от Козлодуй на явна смърт! Има едно прастаро морско правило: Капитанът последен напуска кораба! Барби не го спази - ами да го духа, за мен той ще си остане един от многото играчи на Ман Ю, на който отбор даже не съм фен! :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Национален отбор”