"Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния отбор", каза пред репортер на БТА, източник от най-близкото обкръжение на бившия капитан и голмайстор-рекордьор на България.
Това стана минути след пресконференцията, на която германецът Лотар Матеус бе представен като селекционер на българския национален отбор по футбол.
"Митко никога няма да се върне в националния отбор, каза източникът, който помоли да не се цитира името му. Мотивите? Просто Митко е обиден на някои хора…"
На официалната си пресконференция Лотар Матеус съобщи, че ще говори със звездата на Манчестър Юнайтед и ще се опита да го разубеди. Димитър Бербатов сложи край на кариерата си в националния тим през месец май тази година.
Бербатов: никога няма да се върна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Бербатов: никога няма да се върна
Бербатов ли го е казал това или "някакъв източник"? Стига с такива дебилни заглавия!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Не ми се отваря нова тема,гледайте Димитър Пенев по Нова.
Рапърът GP ( Гошо от Почивка ) направи нов хит За Димитър Бербатов и Хеттрика му във Вратата на Ливърпул:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5SY84Ec[/youtube]
тук е казано всичко
тук е казано всичко
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Не ми се вярва да се върне. Аз го подкрепям ако реши така. Просто проблема не е в треньора, а в тия които са над него. Назначаването на Матеус не е нищо друго освен едно отбиване на номера. Всички искаха чужд треньор и Михайлов и компания решиха да угодят. Дано не изляза лош пророк, но след като и Матеус се издъни очаквам да излезе Михайлов и да каже: Ами пробвахме. Видя се, че и чужденец не се справя. И следва назначаването на поредния послушко който няма да има против да му се нарежда състава. Просто Матеус е като Любо Пенев и Стоичков. Може да е бил добър футболист, но за треньор на национален отбор все още не е готов. А можеше да се вземе човек с опит.
[center]
[/center]

Някой от модовете или автора да преименува темата , че така написано звучи по друг начин ,иначе едва ли откриваме топлата вода с тази новина.Още на пресконференцията когато се отказа беше категоричен , а той не е от типа хора "иди ми-дойди ми"
Че защо да се връща ? Да служи на шайката престъпници ? И после Михайлов, Сираков и останала сган пак да бръщолеви и да се величае.
никога не казвай никога

DANS написа:Рапърът GP ( Гошо от Почивка ) направи нов хит За Димитър Бербатов и Хеттрика му във Вратата на Ливърпул:
тук е казано всичко
Щом стигнахме до Гошо от Почивка значи положението е критично

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Изобщо да не се връща.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!