За момента Батков си върши много добре работата.Фактите сочат 1/4 финал Уефа,Групи ШЛ,ЛЕ групи вече 2 пъти.За мен е много важно това , което Гонзо каза.Според него без Батков този успех не би могъл да бъде осъществен.Най-добрият варянт за мен е да не се сещам за Батков.Да си гледа мачовете на Герена , а аз да си пея за Левски и да се радвам след края на мача.Той си прибира парите , а ние се радваме на победите.Единственото нещо , което ме притеснява е това , че парите , които налива в Левски са на Чорни.Искрено се надявам парите и всичко , което се инвестира в Левски да е легално.Знам , че звучи найвно , но дано все пак.
До tprodanov виждам , че държиш на думите си от преди , което е хубаво нещо , но какъв морал искаш да има един собственик.Неговата работа е да издържа отбора и да взима правилните решения в назначаването на персолнала.Съгласен съм , че промяната е хубаво нещо , но не е сега момента просто, в момента Левски е на върха на вълната и никой собственик не би продал отбор или фирма , която му носи приходи.

Батков, спри да говориш глупости!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: Батков, спри да говориш глупости!
А някои от форума кога ще спрат да пишат глупости?

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Преди време имаше тема антибатков. Там псевдолевскари плюеха нонстоп. Да не бъда голословен ще ги напиша - емил, проданов, свободен, момчето с тел.номер и т.н. Тези същите не са фенове на Левски, а защитават интереси различни от интересите на отбора. Признанието, че дори тази година да спечелим ЛЕ, пак ще бъдат против Левски с президент Батков, говори сам за себе си.
НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, темата подобно на предната, ще премине в архива.

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, темата подобно на предната, ще премине в архива.
Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
От началото на сезона гледам с удоволствие любимия си отбор така,като го гледат и хиляди други като мен и се радваме.Никой не може да отрече приноса на Батков за това.На много хора Батков сигурно не им е симпатичен,допускал е много грешки,но въпреки всички негативи ,които носи със себе си,той е левскар и аз мисля,че го е доказал и продължава да го прави.Бил комсомолец,бил комунист,бил агент и т.н.Какъв е бил въобще не ме интересува.Не ходя на стадиона заради него,а заради любовта си към ЛЕВСКИ. А истината е,че от години не сме имали толкова силен отбор и дано го имаме колкото се може по-дълго за радост и удоволствие на всички,които обичат ЛЕВСКИ!!!

От началото на сезона гледам с удоволствие любимия си отбор така,като го гледат и хиляди други като мен и се радваме.Никой не може да отрече приноса на Батков за това.На много хора Батков сигурно не им е симпатичен,допускал е много грешки,но въпреки всички негативи ,които носи със себе си,той е левскар и аз мисля,че го е доказал и продължава да го прави.Бил комсомолец,бил комунист,бил агент и т.н.Какъв е бил въобще не ме интересува.Не ходя на стадиона заради него,а заради любовта си към ЛЕВСКИ. А истината е,че от години не сме имали толкова силен отбор и дано го имаме колкото се може по-дълго за радост и удоволствие на всички,които обичат ЛЕВСКИ!!!
tprodanov написа:cTpaHHo написа:Хм..Проданов, защо искахте да махате Батков когато нашите падаха?
А сега защо искате да го махате?
Както каза колегата Oskron, в момента водим безмислен разговор. В случая сте се опънали насреща просто като едни хейтъри които тропат ядосано с крачета "Не искаме Батков" , но и същевременно нямате никакъв вариант по-добър. "ЗА" сте да махнете настоящия президент просто защото така искате в настоящия момент , въпреки че това би могло да причини тотален колапс и трус.
Не виждам логика. Обичам освен фенските емоции, да оглеждам положенията след мача, да кажа трезво мнение , има ли дузпа , няма ли...Същото е в случая. Не разбирам вашата логика да искате да сменяте Батков. Сега.
Винаги, лично за мен причината е една - Батков няма морала да води този клуб. Дали за теб морала е нещо важно е твоя работа. За мен е важно и си казвам мнението. А човек, с морал като неговия, никога не може да води успешно един подобен клуб - при него максимума винаги ще бъде на приливи и отливи и никога постоянство.
Вижте, в родният футбол няма собственици с морал. НЯМА
 Искате невъзможното, всички искаме да водим живот кат в утопия, ама няма как. Най-лесно е да разрушиш нещо. И после какво ? Каквото стане, нали
 Искате невъзможното, всички искаме да водим живот кат в утопия, ама няма как. Най-лесно е да разрушиш нещо. И после какво ? Каквото стане, нали  
[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Батков, спри да говориш глупости!
rbs написа:паткофф е за затвора.той продължава да плаща на подуене с пари изкарани от залози на мачове с неговия отбор.този сезон не често ,но пък мн редовно/мача с черноморец/.....ще провали и този отбор .трябваше от Базел да го пратят във Страсбург този идиот

Кефи ме мнението ти
 Наистина. Да предположим че си прав. Само предполагаме разбира се, без ангажименти. То тогава или Батков е много умен, или Титан са много прости
  Наистина. Да предположим че си прав. Само предполагаме разбира се, без ангажименти. То тогава или Батков е много умен, или Титан са много прости   А сега ?
  А сега ?[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Батков, спри да говориш глупости!
Не е по темата, съжалявам   Пуснете си БТ*, гост е Сашо Диков
  Пуснете си БТ*, гост е Сашо Диков   

[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
 [/offtopic]
[/offtopic]- 

bojiTHEmaster
- Контакти:
agrex написа:Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
+1
Не плювайте Батков!!!

А не е ли в интерес на отбора Батков да спре с приказките и да си върши работата. Това значи да остане в сянка, а главно действащо лице да бъдат играчите. Освен това не се казва плюене, а критикуване. Е какво, Батков да не е Господ, та да не можем да го критикуваме?noo написа:Преди време имаше тема антибатков. Там псевдолевскари плюеха нонстоп. Да не бъда голословен ще ги напиша - емил, проданов, свободен, момчето с тел.номер и т.н. Тези същите не са фенове на Левски, а защитават интереси различни от интересите на отбора.
Темата съм я пуснал аз и не е поровокативна, а полезна. Що се отнася до квалификациите по мой адрес, те изискват извинение от твоя страна, в противен случай ги запази за собствена характеристика.agrex написа:Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!