Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот dodo7271 » 23 сеп 2010 19:06

Ако познавахте малко по-добре футболните закони, щяхте да знаете, че футболен клуб няма право да комуникира с УЕФА - не Черно море, Реал или Манчестър Юнайтед да е, пак няма право. От друга страна, аз лично искам този мач да се преиграе. И Левски да пратят там юношите младша възраст, защото мъжете имат много по-сериозни мачове.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2010 19:07

GoingDown написа:Да пратете и запис на мача миналата година за купата , с кристално чистия гол който ни отмениха и скандалното съдийство на Ставров !
Що миналата година не ревахте !

Защото "Левски" са щатните оплаквачки в българският футбол.ЦСКА са им заместниците, ако тях ги няма на полето на реването.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 23 сеп 2010 19:08

Alex написа:Потресен съм как може Българите постоянно да си вадим керливите ризи пред чужденците и да чакаме те да ни решат нещо - и това ден след независиммостта. ние пак заявяваме, че сами не можем на две телета яденето да разделим и че имаме нужда от чужди арбитри за всичко в живота ни. Еми, да дойдат някакви да си ни управляват направо и така......

МАОЛУМНИЦИ (не конкретно черно море...)

за съжаление българите нито държава имаме нито правителство.....и всичко в бг е мафия......без СЪДИЯТА ники иорданов де
Варна мрази софия

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 23 сеп 2010 19:08

За "Mорето" май това беше мача на сезона. Колкото и жалби да пускат ме съмнява да има някакъв резултат. Лошото е че за този мач с Левски се хващате, като удавник за сламка, вместо да си видите истинските проблеми - слабия треньор, слабата и адски груба на моменти игра, липсата на класни играчи (изключвам само Георги Илиев), както разбира се и липсата на успехи в последните години, което се дължи на предните 3 фактора.
Последна промяна от headhunter на 23 сеп 2010 19:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2010 19:09

dodo7271 написа:ЛЕЛЕ, УЖАС, НАПРАВО СЕ РАЗТРЕПЕРИХМЕ, СЪН НЕ НИ ХВАЩА!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

А сега сериозно. Ако познавахте малко по-добре футболните закони, щяхте да знаете, че футболен клуб няма право да комуникира с УЕФА - не Черно море, Реал или Манчестър Юнайтед да е, пак няма право. От друга страна, аз лично искам този мач да се преиграе. И Левски да пратят там юношите младша възраст, защото мъжете имат много по-сериозни мачове.

В случая "Кишишев" преди 12-13 години, кой сезира УЕФА за нередовната му картотека в "Литекс":БФС или Лафчис?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

koi4i

Мнениеот koi4i » 23 сеп 2010 19:09

Вместо да седнат да си оправят бакиите, тръгнали да сезират УЕФА. Навсякъде по света първо гледат да оправят себе си, всичко да е наред около отбор и т.н. Да се преиграе мача с рефер от Европа. Тогава ще лъснат доста по-големи проблеми за отбора от 1 дузпа ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
niki.varna
Контакти:

Мнениеот niki.varna » 23 сеп 2010 19:10

Sagittarius написа:Черно море се жалва в УЕФА

Моряците пращат мача в евроцентралата, при отказ за преиграване
Ръководството на Черно море ще сезира УЕФА, ако БФС отхвърли желанието за преиграване на мача с Левски. Освен положенията за отсъдената за сините и неотсъдената дузпа в тяхна полза, от Черно море са видели и формално нарушение на правилника, което е отразено в жалбата до футболния съюз. "През второто полувреме при една от ситуациите, играта бе подновена със съдийска топка при условие, че имаше тъч. Това е формално нарушение на правилата на футболната игра."

Варненци са сигурни, че родната централа няма да обърне внимание на жалбата. "100% сме убедени, че БФС изобщо няма да разгледа казуса и срещата няма да се преиграе." Ето защо от клуба са решили да се обърнат към по-горна инстанция.
----------------------------------------------------
Браво,това е ударът.Без значение какво ще става трябва да вдигнем олелия до Бога.При всичките неразбории в БФС,при скандално дадения лиценз на ЦСКА,при съдийските крамоли около Левски...просто една проверка от УЕФА би била фатална за сините и червени. В най-добрия случай клякат и преиграваме мача(това ако се реши ще коментираме тогава),в най-лошия ни молят БФС-то да не сезираме УЕФА и ни обещтават компенсации за сметка на някой от "предвидените" за ект който ще изгори.....ипоследен сценарий - сезираме УЕФА и подливаме вода хем на Перуката,хем на Левски и ЦСКА,така УЕФА спокойно ще им отреже главите със съдиите си,а ЦСКА може и да го дисквалифицират!Аз съм за последния вариант,твърдо да пишем до УЕФА колкото и да ни се мазнят в БФС.Трябва да е ясно и всеки да го знае-с Черно Море никой не се е еб*ва,срещу Черно Море схеми не се правят или ако има такива то само Черно Море може да е отгоре.

и като се преиграе мача какво??? пак ще паднете. Този път не с 2:3 ,а поне с 3 гола разлика. Приемете го ,че в момента морето нямат отбор ,нямат и треньор. 18 пъти да го преиграват ефекта е 0 .....
п.с./ от 2 години не съм изпускал мач на морето ,но по-слаби не са били от много време ... Помисли си как играхте с Черноморец ,как с Пирин ,как с Академик ,айде гостуванията са ясни
п.с.2/ ако искате и Арменския поп да сезирате пак нема вземете точка от ЛЕВСКИ ,а теслите си ги отнесохте заради мача за купата зимата ... заради Димо П.......са
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк`ак се помня,
в мой`та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2010 19:14

Sagittarius написа:УЕФА може да не гледа жалби,но пък може тази жалба да я подтикне да направи проверка на БФС и примерно на ЦСКА.Защо ЦСКА е в А група?Защо ЦСКА е допуснат от БФС до УЕФА?Скандалът е готов и последиците няма да са за ЦСКА само,но и за тези,които са ги покрили,а те са същите които направиха така,че поръчков рефер да подари победата на Левски онзи ден.Ние само бутваме фитила и го палваме....от там насетне изгорелите може да са страшно много.

Тук адски много грешиш, ама много. Кой да е в "А" група решава БФС, УЕФА ги вълнува само ЕКТ, хора слезте на земята и дайте тази енергия за нещо положително
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 сеп 2010 19:16

Ти не може да ме успокоиш,защото НЕ РЕШАВАШ ти,и не трепериш ти,а тоя който има 1001 нарушения във всякакви аспекти и може да изгори за много бели(Перуката).Така,че този който трябва да успокоиш е него.Много добре знам,че такава жалба няма да мине в УЕФА,но ще вдигне както казах пушилката,а УЕФА има службички дето само си търсят работа,такива по корупцията примерно,по лицензирането,по укритите финанси...ето на такива да им бутнем фитилтие да довтасат тука Бобито с пеуката гори като факла,лицензионната и съдийската комисии горят като факли,ЦСКА гори като суха слама....Най-малкото ще постигнем това,че повече никой съдия няма да посмее да се подиграва с Черно Море.И разбира се -край на международната кариера на тоя Йорданов,както стана с Генов,един път да му се лепне петното-край,така както вече никой олимпиец не познава уж Такач и Славков,а до оня ден пиеха на една маса...същото е.
УЕФА ги вълнува само ЕКТ,

И?Кой пусна ЦСКА е УЕФА?Нашата комисия по лицензите!Горят като факли значи барабар с ЦСКА и шефа им Боби.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

luca
Контакти:

Мнениеот luca » 23 сеп 2010 19:17

Няма формално нарушение на правилата! Ситуацията бе следната: Тъч за Черно море. Топката отиде в трибуните и играч на моряците вкара друга топка подадена му от момчетата край тъч линията. В момента в който играча вкара топката в игра, от публиката върнаха изкараната преди това в тъч топка. Така станаха 2 топки на игрището и съдията спря играта. Втората топка тихомълком бе изритана извън терена. А съдията поднови играта със съдийска топка. Левскарите съответно я изкараха в тъч за да може пак да е във владение на Черно море.
Та както казах - НЯМА ФОРМАЛНО НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА

Върни се в “Черно море”