Ходжсън: Извинявам се. Разочарован съм.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 сеп 2010 15:52

Изображение

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън заяви, че младите футболисти са си пропиляли шанса след отпадането от Нортхямптън в Карлинг Къп.

Ходжсън се извини на Червените фенове за унижението.

„Не мисля, че се доближихме до това, което искам да виждам от отбора, освен в последните 15 минути на продълженията, когато изоставахме с 2-1,” сподели той.

„Когато се стигне до дузпи и ти си у дома пред Копа, надеждите са, че играчите ще се справят с напрежението и уверено ще отбележат от бялата точка, но при нас това не се случи.”

„Това, което мога да направя е да поздравя Нортхямптън и да се извиня на всички фенове, които очакваха да ни видят да победим и аз очаквах до победим, но не се случи така.”

„Тези играчи трябва да поемат отбоворност. Аз поемам отговорността за това, че смених много от футболисти, направих го защото мислех, че играчите, които бяха на терена са достатъчно добри за да спечелим, но те не бяха.”

„Трябва да поемем отговорност. Аз съм изключително разочарован, че играчите, в които вярвах толкова много ме разочароваха, с изключение на един двама.”

Той каза: „Те трябва да свършат доста работа, за да получат отново шанс. Някои от играчите, които играха днес са още много млади.”

„Все пак, достатъчно за мен е да кажа, че съм много разочарован и вие можете да го видите по лицето ми.”

„Това е един мач. Един много разочароващ мач, но има още много двубои и аз смятам, че играчите трябва да са много, много разочаровани от представянето си, да се поучат от него и ако ще бъдат играчи на Ливърпул да го докажат на терена.”

Запитан за позитивното включване на Джонджо Шелви, Ходжсън отвърна: „ Той се справи добре. Мислим, че за Джонджо Шелви предстои светло бъдеще, но трябва да кажа, че сега не съм в настроение да говорим за позитиви.”

======================================================================================

Какво мислите за думите на Ходжсън?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Ходжсън: Извинявам се. Разочарован съм.

Мнениеот MoNteSo » 23 сеп 2010 16:09

В днешно време да не си фен на Ливърпул :lol:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 23 сеп 2010 16:15

За мен, като поддръжник на идеята за вливане на младоците в първия отбор, снощния мач е доказателство, че не съм бил прав, че събираните през последните 10-на години "таланти" не стават за нищо, че Академията в Мелууд е просто едно начално училище. Тъжно.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 сеп 2010 16:24

Като цяло си е супер прав.За играчите на терена си е престъпление да не бият нискоразряден отбор.

Mighty Reds написа:За мен, като поддръжник на идеята за вливане на младоците в първия отбор, снощния мач е доказателство, че не съм бил прав, че събираните през последните 10-на години "таланти" не стават за нищо, че Академията в Мелууд е просто едно начално училище. Тъжно.

Като погледнем състава повечето не са точно таланти,ами по-скоро резерви.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 23 сеп 2010 16:39

Така е, прав си - снощния състав е от резервите, ама къде са закупените около 30-на маджарчета, 20-на франсета и прочие, които би трябвало да се вливат първо в отбора на резервите, а после и в първия състав ?
Ами няма ги.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 23 сеп 2010 16:53

Рой Ходжсън :arrow:
Добре дошъл, Мартин О'Нийл!
:roll:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 сеп 2010 16:56

Е школата като цяло за първи път от доста години започна да и се дава някакъв шанс.Въпреки простотията със махането на Лаури.Все пак е по добре да гледаме как се учи Кели или Пачеко,от колкото как се мъчи Даген или Ел Жар.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 23 сеп 2010 17:24

Хаххаха какво се извинява , да вземе да почнат да бият малко !!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 23 сеп 2010 17:35

Хубаво е, че се дава път на юношите на отбора, дано да продължават така занапред и ще спечелят от това. :)

Върни се в “Ливърпул”