НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 16:09

SHYNE написа:заклевам се стадиона на рилски спортист е най-ужасното място на което съм бил :lol: единственото място кадето в гостуващия сектор имаше бодлива тел :lol: е*ати и концлагера

Не знам дали знаеш,но Галев е един от най-влиятелните мафиоти в България или поне така се говореше когато бяха мутренските години ! Сега вече финансово не е толкова добре колкото преди,но поне е жив ! Скоро обаче с това му поведение... :D :D :D :D А стадиона на Рилски Спортист - кво да ти кажа - СМЯХ ! :D :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 16:11

е те даже доскоро го съдиха там за някви отвличания на жени ,а преди месец май го стреляха даже . като цяло си е култов .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 16:15

SHYNE написа:е те даже доскоро го съдиха там за някви отвличания на жени ,а преди месец май го стреляха даже . като цяло си е култов .

Преди две седмици по него и брат му два изтрела от пистолет по колата му в движение ! Тоя веднъж беше видял Жоро Илиев и нещо се ядосал па като извадил един АК-47 и соли наред бате...няма хора,няма нищо - всичко под ножа ! ИЗРОД :D :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 16:22

дет се вика последния мохикан остана той на мутренската легенда :lol: днешните не са мутри а "добре облечени бизнесмени ". а бат Юри си остана мутрата с типично селско държание и до незнайност прост :) винаги ме изумява тоя човек :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 фев 2009 16:25

Наздраве момчета. Виждам, че коментирате Юри Галев и ми изникна въпроса, с какъв бизнес се занимава в момента този "бизнесмен". Ако има просветени моля да ми отговорят.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 16:29

angelov написа:Наздраве момчета. Виждам, че коментирате Юри Галев и ми изникна въпроса, с какъв бизнес се занимава в момента този "бизнесмен". Ако има просветени моля да ми отговорят.

еми сега като се замисля той е от самоков а там са известни че стават богати с картофения бизнес :) пример" клюна " :lol: явно и той се занимава с някъв много скъп сорт "бели картофи " :lol: и отвлича женоря да му се грижат за нивите :lol: :lol: :lol: :lol: по точно не ги отвлича а ги наема ,направо от домовете :lol: 8-)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 16:33

SHYNE написа:
angelov написа:Наздраве момчета. Виждам, че коментирате Юри Галев и ми изникна въпроса, с какъв бизнес се занимава в момента този "бизнесмен". Ако има просветени моля да ми отговорят.

еми сега като се замисля той е от самоков а там са известни че стават богати с картофения бизнес :) пример" клюна " :lol: явно и той се занимава с някъв много скъп сорт "бели картофи " :lol: и отвлича женоря да му се грижат за нивите :lol: :lol: :lol: :lol: по точно не ги отвлича а ги наема ,направо от домовете :lol: 8-)

"Взима ги назаем без да ги връща !" :D :D
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 фев 2009 16:39

SHYNE написа:

Хубаво де брат, но нали се сещаш, че за да играе отборът ти в А или Б група се изисква документ за приходи и разходи на отбора. Както и такъв за финансова обезпеченост. Едва ли рилецо се обезяечава самостоятелно без пари от Галев. А нали тези пари трябва да са законни. Е тва ми е въпроса какъв му е законният бизнес, защото е може би един от малкото президент на ПФК, за които широката общественост не знае с какво се занимава.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 17:21

абе така е майна :) ама тук сме страната на неограничените възможности :) и аз не мога да си обесня как става ама ... ей на става :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z0cdUQQyDqE&feature=related ай наздраве :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 фев 2009 20:15

SHYNE написа:заклевам се стадиона на рилски спортист е най-ужасното място на което съм бил :lol: единственото място кадето в гостуващия сектор имаше бодлива тел :lol: е*ати и концлагера

SHYNE,бате ти на стадион "Цар Самуил" във Петрич бил ли си?Ако не си,добави го към тоя в Самоков! ;)
НАЗДАВЕ,и дано атя вечер сме повечко хора! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Игри и забавления”