metodito написа:Не бъди прекален оптимистик, че после лесно се става нихилистик.
Сякаш не знаеш, че така си говорят, за да имаш чувството, че ще правят нещо. Тая държава може да се оправи за отрицателен период от време. Те не самознаят кои лостове да натиснат, но и ги държат в ръцете си. Само, че няма далавера в това нещата да вървят. 6,5 млн, от тях 1,5 -2 млн. цигани, отпадат. 1 млн и малко повече старци и деца отпадат. Смяташ така и нататък и ще разбереш, че то не трябва си Шерлок Холмс да намериш престъпниците в една малка държава.
МАСКАРИ СА ВСИТЕ, БРАТЯ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!
Напълно съм съгласен с теб,но ако сме се примирили с тези "истини" значи ли,че казваме "да става каквото ще и с футбола и с държавата ни".Аз за себе си знам едно правило: СТЕНА НЕ СЕ СЪБАРЯ С ГЛАВА,А С ЧОПЛЕНЕ,МАЛКО ПО МАЛКО,КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО ДЪЛБОКО-ДО ОСНОВИТЕ,ВНИМАТЕЛНО,ЗА ДА НЕ ПАДНЕ НА ГЛАВИТЕ НИ"
И все пак един въпрос не ми дава мира-УЕФА ще остави ли да си играят все така игрите мишоците във футбола ни.Защото тук не става дума само за футбола в България,а за много по-сериозни неща,които отдавна бъркат в очите на много по-високи институции в Европа и извън нея.