10 победи от 10мача!Головата разлика е 44-5!Другия много любопитен факт е,че отбор от непрофесоналния футбол е първи в държавата по публика като домакини-средно над 7 000 мач,първи и по брой на гостуващата публика-средно над 2000 на мач!Днес бе поставен още един рекорд-за най-многобройна гостуваща публика през сезона-3000 души!Интересно ми е дали и по света има подобен прецедент относно това,че отбор от 3-тата група е най-подкрепяният в държавата.
Ние феновете на Ботев Пловдив се гордеем,че сме номер 1 по подкрепа в България и искаме цялата страна да знае за това!Ще помоля в тази тема ,който има снимки на публиката на Ботев от различните мачове до тук този сезон да ги качва,за да видят повече хора какво се нарича подкрепа и любов към отбора ти!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7XcdOeKOdWA&feature=player_embedded[/youtube]
Любопитни факти за Ботев Пд!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любопитни факти!
Когато фактите говорят и всички цветове на дъгата мълчат 

Re: Любопитни факти за Ботев Пд!
Стабилна агитка сте - няма спор 

-
- Контакти:
Евала на Ботев и на техните страхотни фенове! Винаги сте ме радвали... но мисля, че Левски има повече фенове средно на мач
Вярно е- говоря на изуст, май от началото на сезона не съм гледал техен домакински мач... но предполагам, че е така 

За Ботев трябва да се направи нещо да се вкарат в А група по-бързо
- PLOVDIV PEE 1912
Aбсолютни факти!Ботев Пловдив е най-подкрепяния отбор в България.Това трябва да подскаже на футболните управници ,че нещо в българския футбол е сбъркано.
Дааааа има нещо гнило в българския футбол и от със сигурност не идва от нас.
-
- Контакти:
Няма смисъл от такива теми ,защото като дойдат колегите от Лаута и веднага ще започне едно огроооомно мерене на пишки
Друг любопитен факт е че убиеца на Ливърпул Нортхемптън които като нас са в една от най долните групи също играят с екипи Ереа.
Дано и на нас тези екипи ни донесат успех в предстоящите тежки мачове за купата.
Дано и на нас тези екипи ни донесат успех в предстоящите тежки мачове за купата.
- vasco_l99
- Контакти:
Споко, братцы!
Ако влезете в "А" група ще имате само загуби и 100-200 души публика!
Така, че радвайте се на успехите си във "В" групата!
Ако влезете в "А" група ще имате само загуби и 100-200 души публика!
Така, че радвайте се на успехите си във "В" групата!