Номер 11 в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Номер 11 в Левски
№9 в Левски е трябвало да го извадят от употреба още през 1971г.Сега вече няма смисъл! А колкото до 8 и 11 най-добрите ,които си спомням да са ги носили са Сираков и Гибона!
kireto2 написа:№9 в Левски е трябвало да го извадят от употреба още през 1971г.Сега вече няма смисъл! А колкото до 8 и 11 най-добрите ,които си спомням да са ги носили са Сираков и Гибона!
Точно
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Калин Топузаков е сред най-сърцатите играчи в историята на Черно море.
RIP
RIP
Spasov_bg написа:№9 в "Левски" е запазен за голмайстора на Ботев-Пловдив Атанас Курдов.7 мача -12 гола и 6 асистенций
Пожелавам му да си играе все в Ботев.
Освен в памет на баша си, до колкото си спомям май малко случайно взима 11-ката в Левски - просто тя е останала и оттогава само с нея.
А иначе тоя iast70 е поредния с отклонения. Некви неадекватни мнения пише
А иначе тоя iast70 е поредния с отклонения. Некви неадекватни мнения пише

АС-23 нищо общо с ЦСКА !!!
kireto2 написа:№9 в Левски е трябвало да го извадят от употреба още през 1971г.Сега вече няма смисъл! А колкото до 8 и 11 най-добрите ,които си спомням да са ги носили са Сираков и Гибона!
И да са извадили деветката Гунди нямало как да се върне

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
tprodanov написа:Spasov_bg написа:№9 в "Левски" е запазен за голмайстора на Ботев-Пловдив Атанас Курдов.7 мача -12 гола и 6 асистенций
Пожелавам му да си играе все в Ботев.
Защо?Аз пък бих се радвал да си го върнем.Голям талан е.Също така нямаме заместник на смъртната резерва Христов.Един класен нападател няма да е излишен за напролет,особено ако минем групите на ЛЕ.Може да играем в схема 4-1-3-2 (с един дефанзивен халф,един офанзивен и 2ма нападатели).Както по времето на Мъри,само че тогава Ричи вършеше черната работа отзад и играехме с двама плеймейкъри-Дани Боримиров и Бардон,като Бардон имаше малко повече свобода,а Дани помагаше и в защита.Това е възможно и сега.И се получава добре с Кривия и Дарко,като Кривчо има по-дефанзивни функции,а Сержиньо е опорен халф.Така с 2ма нападатели или 2ма плеймейкъри в първенството и за купата ще бием с двуцифрен резултат

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Не само че нямаме заместник на "смъртната резерва Христов", а и като цяло нямаме Христов. Ако не знаеш, той е в Славия. Курдов пък е палячо. Сега на темата. Някой над мен каза много точно, че щом не е изваден в точното време, номер 9 трябва да остане. Номерата на легенди трябва да се дават на юноши на клуба, защото те обичат Левски. Защо му е на Гара-та, като ще си тръгне след няколко месеца, било то 3, 9 или 19...
Пише се Левски, чете се Любов.
Spasov_bg написа:№9 в "Левски" е запазен за голмайстора на Ботев-Пловдив Атанас Курдов.7 мача -12 гола и 6 асистенций

Срещу кой са головете питам

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Хр. Денчев носеше 11.