Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот Fridtjof Nansen » 22 сеп 2010 20:53

Малко извън темата: На интересен природен феномен са се натъкнали научните работници в Института по океанология във Варна, който носи моето име. :) Днес при рутинните изследвания на морската вода в акваторията на Варненския залив е било отчетено, че солеността на морската вода е в пъти по-висока от обичайната (17 промила) като е достигнала 50 промила, надминавайки тази на Средиземно море (около 36 промила). Учените смятат, че съществува тясна връзка между природния феномен и потоците сополи и сълзи, излели се в Черно море след трагичния (за някои фенове на отбора) мач в понеделник. :lol: Специалистите прогнозират, че при подобна игра на варненския тим, явлението може да се разрасне, като до края на годината солеността на водата край Варна да достигне тази в Мъртво море (около 330 промила). На по-прост език за някои читатели на форума: Тази игра (футболът) не се играе с ритане на противника и симулации, трябва и малко акъл, а и по-читава селекция, плюс европейски терен! :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 22 сеп 2010 20:54

Най-простите типове са розовите опашки - човека пита за мение те пак грух та грух!
Най - скапания терен, стадион и т.н. добре че го пратиха в преизподнята къде скоро ще е абривиетурата е Армията, после са Монтана, Тича, Севлиево и т.н. За Ботев дереджето е сходно на кочината!
Айде лека
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 20:54

nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

Това се опитвам да им кажа и аз ама...... единия почнал да ми говори за омраза.Каква омраза ве пич.Как няма да ви мразят феновете на морето,след като за последните 8 мача срещу вас има 9 дузпи 8-) След всеки такъв мач омразата към отборчето ви нараства,а наглите изказвания на футболистите и ръководството подклаждат вражда,която не е във ваша полза ;) Половината ви фенове се държат неадекватно и пускат злобни теми като тая за да се изкъкате всички сини джуджета.Терена не се определя по това как изглежда ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2010 20:54

nesidor написа:
ralka_levskarka написа:
nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

аммм .. не са само сини, пък и то наистина ако поугледаш стадионите на Черно Море прилича на изорана нива, то в търново стадиона е по-хубав .. И стига се засягали въпроса за дузпата, то чудо дузпа, ама ако беше за ВАС нямаше да ревете като коне !

Да,но става рецидив

ми научете се да играете :) не само да се ритате
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2010 20:56

Много ясно, че за привържениците на подуенското отборче стадион "ТИЧА" ще е най-зле.
На "ТИЧА", за последните 10-ет месеца, подуенци получиха СЕДЕМ БЕЗСПОРНИ ГОЛА :mrgreen: . Няма отбор в БГ който да е унижавал "по-добре" сините от нас в последно време.
Крив им бил терена, топката им била мека, още нещо да се жалвате подуеци а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???
Бас хващам, че 95-ет на сто от тези които твърдят, че терена на ТИЧА е бил най-зле, надали някога са били на нашия стадиона.
Форумни драскачи, нищо повече :mrgreen: .

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 22 сеп 2010 20:57

Sofiaatowern написа:Разберете, че това е действителността в България. Вие говорите сякаш държавата ни е станала светска държава като Германия и вече всичко друго е на шест, а остават само футболът ни и терените за оправяне и някой клубове умишлено не развиват базите си.. Когато нещата се нормализират в тази дупка, тогава ще е уместно да създавате такива теми! Спор няма - Тича е буквално нива, ама откъде пари за поправянето й?! Заплатите са равни на тези в Африка, вие за терените ми дискусирате.. Не мога да проумея в какъв розов свят живеете вие, или сте забравили, че сте в държава наречена България - най-бедната в Европа, най-неграмотна, най-престъпна, най-корумпирана и още стотици "най" призове. Намалете малко темпото и не нападайте другите! За интереси да не го поддържат дълбоко ме съмнява да имат, защото ТИМ не са толкова плоски да не знаят, че ако вложат в нещо, то ще им се отблагодари в пъти! И аз съм фен на Левски, но вие вече прекалявате, без да се замисляте!

Умник все от някъде трябва да се започне, сега терените, после дупките по пътищата и т.н.
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 сеп 2010 20:59

Но нека по същата логика да направим тема: "Кой е най-съдийският отбор на всички времена?"

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 22 сеп 2010 21:00

PROSTAK написа:
nesidor написа:Всички сини пички пишат Тича.Задайте си въпроса защо...това е последната им изцепка...отбора на народа.А кой е отбора с най-много дузпи....В Сърбия преди имаше списание Дузпа,още тогава ЛС се обонираха и до ден днешен го получават.Абонамента им е пожизнен.

Това се опитвам да им кажа и аз ама...... единия почнал да ми говори за омраза.Каква омраза ве пич.Как няма да ви мразят феновете на морето,след като за последните 8 мача срещу вас има 9 дузпи 8-) След всеки такъв мач омразата към отборчето ви нараства,а наглите изказвания на футболистите и ръководството подклаждат вражда,която не е във ваша полза ;) Половината ви фенове се държат неадекватно и пускат злобни теми като тая за да се изкъкате всички сини джуджета.Терена не се определя по това как изглежда ;)

Аз се радвам ,че ни мразите! Съвсем нормално е слабите да мразят силните! Аз не мразя нито един БГ отбор, просто някои ме разсмиват! И съвсем нормално е, на силните отбори да им свирят дузпи, така е в цяла Европа!

PROSTAK

Мнениеот PROSTAK » 22 сеп 2010 21:01

thehellriser написа:Но нека по същата логика да направим тема: "Кой е най-съдийският отбор на всички времена?"

УЕФСКИИИИИ :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2010 21:01

А е стига сте омазвали темите с глупостите си бе хора, пффф.......
Изображение

Върни се в “Футбол - България”