http://www.youtube.com/watch?v=sMmKYdl2lJ8
НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- a boy named goo
- Контакти:
Re: НАЗДРАВЕ !
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Наздраве на всички и успех на Blue_Lion с изпита
Мерси,ма изпита реших да е утре

- a boy named goo
- Контакти:
Blue_Lion написа:a boy named goo написа:Наздраве на всички и успех на Blue_Lion с изпита
Мерси,ма изпита реших да е утре
Е, щом така си решил, няма лошо
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Знаете ли, едно ще ви кажа- " всеки народ заслужава своите политици". Погледнете най- новата ни история, след освобождението от турско иго. Вижте колко управници сме имали, които са съграждали, вместо да разделят и владеят и как са свършвали. Най- показателен е примера със Стефан Стамболов, но има и много други последвали съдбата му.
- a boy named goo
- Контакти:
mike28 написа:Знаете ли, едно ще ви кажа- " всеки народ заслужава своите политици". Погледнете най- новата ни история, след освобождението от турско иго. Вижте колко управници сме имали, които са съграждали, вместо да разделят и владеят и как са свършвали. Най- показателен е примера със Стефан Стамболов, но има и много други последвали съдбата му.
Стефан Стамболов определено не е от любимите ми политици. За мен той е един корумпиран женкар, който е готов на всичко за да постигне целите си. Има къде-къде по-големи политици, които можеше да споменеш вместо него
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
От новата ни история за мен като политически фигури с голямо значение са Левски,Стамболов и цар Борис III Сакскобурготски ! Има и още няколко министър-председатели който са от либералната партия по времето на Фердинант и на Борис,но основно това са хората за който смятам,че са достойни за уважение ! Иначе,от последните 20 год. Костов беше добър Министър-председател,но и той имаше много кусури ! Но ние сме обезверен народ като цяло,не като единици ! На нас ни трябва т.нар. "common sense" който при нас го няма - ЗАСЕГА !

a boy named goo написа:mike28 написа:Знаете ли, едно ще ви кажа- " всеки народ заслужава своите политици". Погледнете най- новата ни история, след освобождението от турско иго. Вижте колко управници сме имали, които са съграждали, вместо да разделят и владеят и как са свършвали. Най- показателен е примера със Стефан Стамболов, но има и много други последвали съдбата му.
Стефан Стамболов определено не е от любимите ми политици. За мен той е един корумпиран женкар, който е готов на всичко за да постигне целите си. Има къде-къде по-големи политици, които можеше да споменеш вместо него
Тук специално не съм съгласен,защото той е правил именно това което нашите политици трябва да правят в момента ! Да лавират умело между Великите сили ! Голяма грешка е да не подържаме добри отношения с Русия,като в същото време трябва да отстояваме интересите си в ЕС (Русия би била идеален помощник в това начинание) и тези на Съюза ! Силата на Стамболов е била именно във външната му политика ! Той е използвал вътрешната за да укрепи Международните отношения на България ! Да не говорим,че е бил и съмишленик на Левски и негов наследник за кратко като "Главен Апостол" за България във фиктивния комитет известен като "БРК" или "БРЦК"

- a boy named goo
- Контакти:
Blue_Lion написа:a boy named goo написа:mike28 написа:Знаете ли, едно ще ви кажа- " всеки народ заслужава своите политици". Погледнете най- новата ни история, след освобождението от турско иго. Вижте колко управници сме имали, които са съграждали, вместо да разделят и владеят и как са свършвали. Най- показателен е примера със Стефан Стамболов, но има и много други последвали съдбата му.
Тук специално не съм съгласен,защото той е правил именно това което нашите политици трябва да правят в момента ! Да лавират умело между Великите сили ! Голяма грешка е да не подържаме добри отношения с Русия,като в същото време трябва да отстояваме интересите си в ЕС (Русия би била идеален помощник в това начинание) и тези на Съюза ! Силата на Стамболов е била именно във външната му политика ! Той е използвал вътрешната за да укрепи Международните отношения на България ! Да не говорим,че е бил и съмишленик на Левски и негов наследник за кратко като "Главен Апостол" за България във фиктивния комитет известен като "БРК" или "БРЦК"
Лично аз свързвам политиката на Стамболов единствено с авторитарното му управление и изключително жестокото му отношение към политическите си опоненти.За мен той е по-склонен да отреже главата на някой, вместо да го убеди в правотата си. В крайна сметка неговата свръхамбициозност довежда политическата му краиера до гибел.Именно заради това не мисля, че точно Стефан Стомболов е примерът за веилк български политик.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- delqnski47
- Контакти:
Пичове,гледам,че заговорихте за политика,та и аз ще си кажа моето мнение!Политикът,който аз най-много уважавам и който моят дядо ми разказваше е цар Борис Сакскобурготски!Тоя човек за мене е допринесъл много за България,като се е договорил с Хитлер,че ще се съюзи с него,ако Хитлер му върне Добруджа!И той го послушва!Но за съжаление по нататък го убиват!Говори се,че нацистите са го убили!Чудно защо!Колко жалко!Жалко е и че неговият син изобшто не се е метнал на него
!Се пак поклон пред светлата му памет! 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Върни се в “Игри и забавления”