бай- ганьо пак изби рибата...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: бай- ганьо пак изби рибата...

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 21:22

kkatan написа:еееееее, синя ти е душичката, то си личи... но нищо де, бъди демократичен ,като си на такъв отговорен пост в държавата...истината е (за мен),че борат не мисли нищо хубаво на подуенци,ама не знам защо се заблуждавате ,че като построи общежитие и някакъв терен,не краде от парите на сините !?!?!? къде отидоха 6-7 милиона евра от ШЛ. никой никога и никъде не го накара да даде отчет за разходите... сега чорни като спря кранчето от израел... и веднага :" ...СВЕТОВНАТА КРИЗА УДАРИ ЛЕВСКИ..." шапки долу, кои са левски ,та ще ги удари кризата.!?!?!?!? кризата удари батюшка миша...,но нейсе... ние тук си се дърляме и си мислим ,че на някой футболен президент в БГ му пука за подопечните му..... наивници

Разкри ме, признавам! Изображение. Нема демокрация бате, само Изображение помага, иначе няма оправия. Изображение
Поне мен това с общежитията и терена не може да ме заблуди, обаче уважавам всеки опит на когото и да е, да се осъвършенстват базите- това си остава и се прави в крайна сметка за най- малките, а те са много по-важни от нашите препирни. Нямам представа къде точно са отишли тези милиони, имам предположения, но само толкова. Имат си акционерно събрание- какво и как е отчитал там не зная. Това, че кризата удря всички ни , си е факт. Хубавото е, че поне си го признава, а не като Томов да се държи като ощипана мома.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 19 фев 2009 21:23

И това ако е тема! Но от кака Таня какво да очакваш?

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 19 фев 2009 21:34

mike28 написа:Напротив, съгласен съм автора на темата. Обаче не мога да разбера, защо пада на нивото на Батков, че да се занимава с очевидно умишлено пускани дразнения? Мен не ми пука кой- какво говори, за защо го прави. Щом е дал толкова пари за нов терен , общежитие, изкуствени игрища, все нещо е свършил, освен да реди простотии по медиите, Повечето президенти в А, че и Б група не могат да се похвалят и с това.

ОТНОВО ДЕМОНСТРИРАШ ПРИСТРАСТИЯ КЪМ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЛЮБИМИЯТ ТИ КЛУБ
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 21:39

JASSA написа:ОТНОВО ДЕМОНСТРИРАШ ПРИСТРАСТИЯ КЪМ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЛЮБИМИЯТ ТИ КЛУБ

И къде видя това? Прочети хубаво къде , какво съм писал. Аз съм човек, не робот, както всеки тук ( с изключение на бота) и нямам претенции за абсолютна безпристрастност. Ако исках да си вея коня, щяхме и досега да сме само аз и Дарина модератори.

П.П. Изображение и престани да пишеш с главни букви.

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 19 фев 2009 22:20

mike28 написа:Гаден терорист е този майк. ;)

Мче каде дремат прокоратурата и ДАНС - да го заключат :mrgreen: :mrgreen:

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 19 фев 2009 22:23

kkatan написа:ДНЕС СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН... УТРЕ РЕЙС ЩЕ ОТВЛЕЧЕШ... МАЙКИ СИ Е ЧОРБАРЧЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ... ВИЖ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪМ СЪГЛАСЕН... И ЧЕ БАТКОВ НЕ Е БРАЯН РОБСЪН ЛОТАР МАТЕУС ИЛИ ДРУГ МАНЕКЕН СЪМ СЪГЛАСЕН...
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ОБАЧЕ С ТОВА ЧЕ НЕ СИ ГЛЕДАШ ЧИЧО ПЕНЧО И ЛУПИ А НАДНИЧАШ В ЧУЖДИТЕ ДВОРОВЕ... КОЕТО КАТО СЕ ЗАМИСЛИШ БИ ТРАБВАЛО ДА МЕ ЛАСКАЕ ......

какъв рейс,какви 5 лв. ,бе младеж,ако майк е цесекарче ,аз ще се прекръстя на мюмюн! а за теб честно се притеснявам дето така лесно се палиш от идеите за отвличане на превозни средства... би трябвало да те наблюдават !!!

Що са прекръстваш бе Реджеп-ееееееее. Аллах ша та накаже за тва - в ада ша гориш да знаеш :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 фев 2009 13:47

Напротив, съгласен съм автора на темата. Обаче не мога да разбера, защо пада на нивото на Батков, че да се занимава с очевидно умишлено пускани дразнения? Мен не ми пука кой- какво говори, за защо го прави. Щом е дал толкова пари за нов терен , общежитие, изкуствени игрища, все нещо е свършил, освен да реди простотии по медиите, Повечето президенти в А, че и Б група не могат да се похвалят и с това.

И аз съм съгласен с автора,но тук искам да те попитам защо бе изтрита същата тема,която бях пуснал вчера във връзка с изказването на Батков?Беше се заформила хубава дискусия след намесата на Модератора на ЦСКА и укротяването на някой по екстемно настроени елемента.Това е втора моя тема,изтрита по тоя начин.За първата Стенли ми обясни на личен,че това било прибързана постъпка на някой модератор.Сега питам защо бе изтрита и втората,в която изказах възмущението си от безочието на Батков?Дали за пореден път причината е,че съм се осмелил да критикувам богоизбрания орденоносец?

PS.Извинявай!Намерих темата си преместена от форум ЦСКА във форум ГОНГ!!!Не мога да разбера логиката за това решение,но пак сме свидетели на допускане на две индентични теми по един и същ въпрос!!!Колеги,четете,преди да пускате теми!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 фев 2009 18:08

Да разбирам ли, че всичко с темата ти е наред?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 фев 2009 06:41

Да разбирам ли, че всичко с темата ти е наред?

Да,но просто не разбрах защо е преместена.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”