Сираков - оставка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сираков се сниши, не подаде оставка
Някой може ли да напише какви точно са задълженията на "директора", че да видим по точки какво не/е направил?
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Re: Сираков - оставка
Наско Пурата е престъпно нагъл и долен измекярин. Ако беше мъж щеше да си тръгне. Ако имаше мъже в БФС щяха да го напъдят. Същия смешник е и Емо Оставката, който очевидно има склонност да помни не повече от две минути и половина. За Данчо Белия кокс няма смисъл да пиша.
Жална му майка на Лотар Матеус!
Жална му майка на Лотар Матеус!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Директорът Сираков все пак си тръгва от националния
Оставката на Наско Сираков не бе приета на Изпълкома на БФС вчера. Президентът Борислав Михайлов обясни, че началникът на националния отбор не е дал заявление за напускане, съобщава "Труд".
Но след заседанието на пресконференцията за обявяване на решенията, Сираков декларирал пред Михайлов, че напуска. Заради напрегнатите дискусии на Изпълкома около съдийската тема и националния селекционер “синята” легенда не пожелал да занимава колегите с въпроса за своята оставка.
Но след заседанието на пресконференцията за обявяване на решенията, Сираков декларирал пред Михайлов, че напуска. Заради напрегнатите дискусии на Изпълкома около съдийската тема и националния селекционер “синята” легенда не пожелал да занимава колегите с въпроса за своята оставка.
Re: Директорът Сираков все пак си тръгва от националния
Аз така и не разбрах какво точно работи директорът на националните отбори. 
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Аз така и не разбрах какво точно работи директорът на националните отбори.
Ами деректор
dindan написа:vaskonti написа:Аз така и не разбрах какво точно работи директорът на националните отбори.
Ами деректор
Основната му дейност бе ДИЛЪР или ПЛАСЬОР или СВОДНИК както искаш така го разбирай. Предлага, продава и печели от футболисти, облекти по 2-3 пъти националната фланелка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
20набирания
- Контакти:
А кой ще дойде на негово място ?
20набирания написа:А кой ще дойде на негово място ?
Никой. Безмислената длъжност се закрива. Поне така се надявам
20набирания написа:А кой ще дойде на негово място ?
е как кои-някои честен-като например александър томов-ЛУПИ
Варна мрази софия
-
20набирания
- Контакти:
Ако се закрие безмислена длъжност добре няма да се харчат повече държавни пари за тази простотия.
Също така ,ако я закрият значи идиректно признават ,че е безмислена ,ненужна, че е създадена само за да може в дует наско и мъри да прибират сухо. А ако не я закрият ,хем не си признават грешката ,хем ще може да се уреди някой братчед .
Също така ,ако я закрият значи идиректно признават ,че е безмислена ,ненужна, че е създадена само за да може в дует наско и мъри да прибират сухо. А ако не я закрият ,хем не си признават грешката ,хем ще може да се уреди някой братчед .