Байландо- Уникалното предаване!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Байландо- Уникалното предаване!
Какво ще кажете за това предаване? На мен честно казано доста ми харесва. Писнало ми беше да гледам извратеняци и селски тарикати в Биг брадър или други глупави предавания. Това шоу, ако мога да го нарека така, е много истинско, защото в него се разказва за едни истински и реални човешки съдби. За съжаление малко се натъжава човек понякога като го гледа. На мен ми се иска всички онези хора с увреждания да спечелят и да получат пари, но от сега се опасявам, че скоро някои от тези двойки ще почнат да отпадат, а с това и мечтите им ще останат нереализирани. Но най-важното е наистина човек никога да не се отказва и да преследва мечтата си докрай, колкото и невъзможна и нереална да изглежда тя понякога!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Байландо- Уникалното предаване!
Поредното предаване за правене на пари върху гърба на болни хора. Ако беше направено за хората нямаше да върви в конкуренция с другото предаване по БТВ. Не съм го гледал и няма да го гледам. Всичко е за рейтинг.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Поредното предаване направено за измама на тъпия български народ, и то игра с чувствата им...
Sofiaatowern написа:Поредното предаване направено за измама на тъпия български народ, и то игра с чувствата им...
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Не ес бях сетил за това. Но не прибързвате ли малко? Все пак до момента е второ предаване и не е ясно какви приходи ще има съответно за тези хора и за самото предаване. Все пак и за тях ще има някой лев сигурно, но... Не знам. При всички положения е по-добре и има повече смисъл от Биг брадър
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Само като му чуя гнусното заглавие и ми става ясно. От тая помия, с която ни заливат БТВ и Нова не искам да чуя и видя !!!!! Звучи като Бай ***.
pomiqrat написа:Поредното предаване за правене на пари върху гърба на болни хора. Ако беше направено за хората нямаше да върви в конкуренция с другото предаване по БТВ. Не съм го гледал и няма да го гледам. Всичко е за рейтинг.
+1
Вече даже не си правя труда да ги гледам.След супертъпите "Бигбрадъри" не мога да очаквам да измислят нещо свястно в тая телевизия.
Ако има есемеси ми е безкрайно ясно какво представлява това риалити
Не съм гледал и шансът да го направя е уникално малък.

Не съм гледал и шансът да го направя е уникално малък.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Жалко е, че медиите си играят със съдбата и чувствата на нещасния български народ 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]