Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот tatusindo » 22 сеп 2010 00:38

Гледам в предишните коментари оценки за Щърков 5-тици :o кога го преценихте момчето ? За 90 минути игра ли? И за Иво Иванов слаби оценки-вярно е всеки си има мнение,но според той също играе стабилно ;) За Гара-та,Дани,Грийн и Мюлдер няма какво да се коментира- много добри трансфери :!:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 сеп 2010 00:40

sostenere написа:
plamenst7 написа:Tрябва ни вратар, който да застане на вратата като титуляр - Акалски явно го взехме за трети вратар, след като до сега дори в групата не е попадал за нито един мач. Централен защитник с класа, който да стане стълб в защитата. Ляв бек - Минев е пред напускане, а и няма алтернатива-Щърков не става. На Алекс това може и да му е последния сезо и не е лошо да се помисли и за играч на неговия пост.

Взели сме го за трети вратар... пълни глупости, взели сме го за титуляр, но не го пускат веднага, за да не му се срине психиката, ако направи някоя грешка... публиката веднага ще го емне, сравнение с Петков и Божката, Акалски е като скала, висок, здрав, жилав... с невероятни рефлекси... Скоро ще стане титуляр и един от най-добрите вратари в България...

Дано да си прав и аз съм на мнение,че има голям потенциал ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 сеп 2010 08:57

tatusindo написа:Гледам в предишните коментари оценки за Щърков 5-тици :o кога го преценихте момчето ? За 90 минути игра ли? И за Иво Иванов слаби оценки-вярно е всеки си има мнение,но според той също играе стабилно ;) За Гара-та,Дани,Грийн и Мюлдер няма какво да се коментира- много добри трансфери :!:

"Гледам в предишните коментари оценки за Щърков 5-тици :o кога го преценихте момчето ? За 90 минути игра ли?"
И то добра игра!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 22 сеп 2010 10:07

Дембеле - 10
Щърков - 6
Слори - не е играл
Грийн - 7
Мюлдер - 8
Младенов - 7
Акалски - не е играл
Иванов - 7
Изображение
Изображение
Изображение

levskisofiarulez
Контакти:

Мнениеот levskisofiarulez » 22 сеп 2010 12:08

Според мен ни трябва вратар и централен защитник

drvasko98
Контакти:

Re: Оценете лятната селекция на отбора си

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2010 23:18

Не бих дал оценки в цифри. За стандарта на Левски, а още повече за нашето първенство, Дембеле показва суперкласа, Грийн и Мюлдер - много добре. Иво Иванов - задоволително. Младенов изглежда пасивен, но ме впечтлява в малкото случаи когато играе с топката. За разлика от други крила, които повече търсят топката, финтовото надиграване, той не ги владее толкова тези неща, но според мен има по-важното - острота и качества пред гола, а в крайна сметка играта е на голове. Очаквам доста и от Слори. Ако е вярно, че това е селекция за 400 000 евро, просто нямам думи. Ми ние толкова дадохме за Бистрон

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 23 сеп 2010 03:35

Blue_Girl написа:
Сашо Александров написа:
BLUE_CHAMPIONS написа:2 човека са жизнено необходими! Продаде се Г.Христов-на негово място- никой. Също така Жо няма достоен заместник! Или накратко,какво ни трябва?-трябват ни 3-ти нападател и ляв халф (засега).

Чаворски..., за Жо си прав.
П.С. Играчите за продаване/преотстъпване са:
Цецо Димитров, Минев/Щърков, Огнянов, Балтанов и Сашко Киров да понатрупа малко игрови опит.

Минев ли и що?
:shock:

Що ли?Щото Веско си е пълен дърводелец.Щърков още по-зле.Минев е едно ренде,което всеки мач се раздава до край и затова е в Левски.Няма качества,но оставя последната си капка пот на терена.Да,много е борбен.Понатрупа опит.Но няма класата.За БГ е идеален,но ние не сме четирибуквието и желаем успехи в европа
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 23 сеп 2010 03:53

Щърков-не може да се оцени.игра твърде малко.за БГ е подходящ,но за Европа трябва опит.
Мюлдер-9,5.отличен трансфер.Най-добрия десен бек в БГ.здрав,борбен,бърз,шут,пас,центриране,техника,сичко.перфектен
Иво-7.има още какво да се желае.още не е сработен с Данчо и Шаки.Като цяло е стабилен
Младенов-7.добър-няма спор,но непостоянен.в европа играе като робен,в българия като педер*с делев :lol:
Грийн-9.бъдещ твърд титуляр.завършен халф.за БГ е свръхкласа
ДЕМБЕЛЕ-11 по десетобалната.Страшен.до 1-2г го виждам национал на Франция.Думите са излишни.Без Гарра сме нищо.Такъв втори няма.Поклон
Иса-8.почна добре.трябва му опит.има безпорни качества да води атаката на Левски,но трябва още да се ошлайфа.
Киров-8,5.талантлив.определено.дано се развие.играе по двете крила и като центар-нападател.много млад и перспективен-шут,пас,центриране,техника.Както каза Батков с гордост "и школата ражда нещо"
пропуснах ли някой не знам

а за селекцията през зимата-не трябва да продаваме звездите си.Този отбор при още малко сработване ще прай кербала.Минев каза в интервю,че иска да ходи в чужбина.Прав му път
Трябва да се продадат Петков,Митрев и Цецо Димитров.Да се вземат 2ма вратари за конкуренция на Акалски.Да се намери едно холандче или квот ще да е ,като Дъстли за левия фланг на защитата.Това са най-наложителните трансфери.Иначе отбора си е бонбон.Даже и така е добре,но може да стане и по-добре.Халфове и нападатели имаме.Трябва да стегнем и сработим вратар и защита и взимаме требъл :lol:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2010 10:19

Носят се някви слухове за 4-ти холандец ?
Не мисля, че е добра идея, почти половин отбор, да са от една страна ( чуждестранна ) ... а и, 4-ма, вече си е цяла банда !
Тримцата "Лалета" си ни стигат, 4-то е излишно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

levskisofiarulez
Контакти:

Мнениеот levskisofiarulez » 23 сеп 2010 14:10

THE G.A.M.E написа:Носят се някви слухове за 4-ти холандец ?
Не мисля, че е добра идея, почти половин отбор, да са от една страна ( чуждестранна ) ... а и, 4-ма, вече си е цяла банда !
Тримцата "Лалета" си ни стигат, 4-то е излишно !

Ми нека да е един като Мюлдер по лявото крило или някой като Грийн. Ако ще не холандец да е, ми анголец

Върни се в “Архив”