MORSKI написа:tatusindo написа:deepblue1963 написа:Пиргов прилича на мишленце,на което някой в последния момент е дръпнал сиренцето!![]()
![]()
Дааааа и на мен това ми направи впечатление - така яростно негодуваше ще каже човек,че верно не е докоснал Дарко.... Като цяло много лошо впечатление ми направи ''селското'' поведение на футболистите,ръководството и феновете на Черно море ....... при всяка по-спорна ситуация то не бяха обиди към съдийте и нашите футболисти,то не беше хвърляне викане..... Тея момчета май наистина чакат само мача срещу нас и това им е мача на годината...верно е че сме дразнител номер 1,ама чак пък толкова
Пич, айде сега.. Много нбъроз забравяте мача зимата... Тогав аваши фенове замеряха Жоро Илиев при изпълнение на корнер със снежни топки... Това, ако не е селско поведениеИ какво беше селското поведение на нашите фенове, аз видях подкрепа към нашия отбор 90 минути от страна на агитката и феновете под козирката... Навсякъде има идиоти- при вас не лиспват.. Да говоря ли за София Запада и подобните там дето се бият помежду си- последно в Бургас?
Под козирката ни има няколко блни индивида, които редовно ядат шамари от наши хора,.... Те псуват всички и нареждат наред.... Никой от нашите не ги харесва, но какво да правиш....
Селско поведение на футболистите- хммммм, я дай дефиниция за това? Ако имаш предвид протестите при дузпата и фаловете- пак гледаме със сини очила... Зимата вашите се скъсаха да протестират и заобиколиха съдията по същия начин при гола- приеми, че ситуацията е същата.... А за фаловете- пак казвам, такива и от ваша страна не липсваха!
За ръководството няма какво да говоря, наистина не им прави чест, но нима правеше чест на Гонзо и на Йовов нахлуването на терена, псувните и заканите зимата!
Така, че като вадим факти против даден отбор или човек- нека видим първо в своето канче!
Със здраве и дано сме се разбрали
Пич айде стига с тоя мач зимата-спомена го в тая тема около 100 пъти-отречи че съдията не ни поряза тогава?? Отречи че че ви превъзхождахме и като желание за ИГРА и с футболни аргументи ви надиграхме!Не виждам какво сте запретендирали за тая дузпа и колко били свирили на Левски-ми има свират ги....