20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот kangas » 21 сеп 2010 20:51

Djack_84 написа:2 дена чета мнения тук и не мога да разбера за какво толкова реват варненци.Гледах мача вчера.Нека го разделим на две части - преди дузпата и след нея.Какво се случи в първата част - Откровено груба игра и безумни влизания на варненци и спестени картони от съдията.Това позволи на Черно море да изравни играта на тежкия терен,но въпреки развностойния мач,по-класния отбор на Левски успя да вкара 2 гола.Ако съдията съвсем заслужено беше изгонил 1 или 2-ма от варненци (защото някои от влизанията бяха и за директен червен) мача приключваше дотук,даже дори в числено намален състав Черно море би допуснал и 3-и гол.След като обаче съдията остави отборите с по 11 души,варненци върнаха 1 гол,за да се стигне до дузпата(нея няма да я коментирам - според мен е 80% дузпа).След отсъждането и следва блъскане на рефера,което пак са си потенциални няколко червени картона.При показването им мача пак отиваше на 4:1 или5:1 за Левски и нямаше да се стигне до въпросното положение в края дето варненци претендират за дузпа.

И КАКЪВ Е ИЗВОДА ГОСПОДА РАЗБИРАЧИ.РЕФЕРА НА 2 ПЪТИ В МАЧА РЕАНИМИРА ВАРНЕНЦИ И ИЗРАВНЯВА ДЕЙСТВИЯТА НА ТЕРЕНА ПОЗВОЛЯВАЙКИ ИМ ДА ИГРАЯТ ГРУБО В ЕДИНИЯ СЛУЧАЙ И ДА ГО БУТАТ И БЛЪСКАТ В ДРУГИЯ БЕЗ ДА РЕАГИРА НА ТОВА,КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ БОРЯТ ЗА РАВЕН,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПРИ НОРМАЛНИ ОТСЪЖДАНИЯ МАЧА БИ ОТИШЪЛ В СЪВСЕМ ДРУГО РУСЛО - А ИМЕННО РАЗГРОМ В ПОЛЗА НА ЛЕВСКИ.

Евала бате е тва е истината за мача!!!А тия бикоборци от Ч.М. даже искат да го преиграват :)
Левски Завинаги

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 21 сеп 2010 20:55

delpi написа:
PainMaker написа:...
Карик дузпа срещу Тотнъм
http://www.metacafe.com/watch/2745175/m ... hlights_0/
Пуснете си към 3:40 и само гледайте какво свирят съдиите!

Мисля, че двете ситуации са 1:1, много точно колегата е изнамерил този репортаж за сравнение!
И все пак тук говорим за рефер номер 1 в света - Хауърд Уеб!

евала наистина 1 към 1 са ситуациите!!!
Левски Завинаги

Lubo1964
Контакти:

Мнениеот Lubo1964 » 21 сеп 2010 21:49

Наказателен удар/дузпа/ се отсъжда за ВСЯКО нарушение в наказателното поле,дори топката да е в другото наказателно поле/стига да е в игра/.Никъде не е написано,че трябва да се гледа кой е играл,кой не е с топката.Безспорен е фактът,че вратарят на АФД"Черно море" извърши нарушение срещу Тасевски.Спорът дали и кой е играл първи с топката е несъществен и няма нищо общо с отсъждането или не на дузпата.

eighteen

Ч.море:-Искаме преиграване!!!

Мнениеот eighteen » 21 сеп 2010 22:08

От Черно море искат преиграване на мача,заради формално нарушаване на правилата! Според тях първото полувреме вместо с тъч играта е била подновена със съдийска топка при спряла игра! След 11,21 минути е паднал и гола за Левски! Тези вече удариха дъното! Естествено,че няма как ситуация като тази да даде повод за преиграване на мача! Обаче май простотията им няма граници! Да не говорим ,че съдията просто може да е дал сигнал за спиране на играта. Освен това днес К.Костадинов не каза и дума по въпроса! Аз лично искам да има шанс за преиграване! Това ще стане при свободна дата след края на сезона! Тогава Левски няма да е играл 3 дни преди това мач и този път ще ги разкове! Аз такъв рев не съм виждал в БГ футбола от години! Защо не реваха като полегнаха на Черноморец? Смешна работа!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 22:13

Айде спокойно и стига вече с този мач!Играхме по-силно от тях и ги бихме!Това е!На дневен ред е Берое!Има ли още някой,който да не се е изказал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 23:42

Samoyl написа:
Смей се пич... а мен за пореден път ми става кеф като гледам повторението на дузпата и като виждам, че няма такава и ви бихме така сладко !
.,...
Споед мен по-важно е дали е играно с умисъл, тъй като има и чисти и груби единоборства..... Илко закъсня, факт, но е вскеи съдия би свирил дузпа за подобна ситуация! Имало е такива мачове в които се отсъжда, но съм гледал подобни в които съдията остава играта да продължи.... И тук идва въпроса готов ли бе да свири такава дузпа, ако беше на отсрещната врата....
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...
Че вместо д ани биете с разлика след 2:0 се дръпнахте назад и бавехте... Както и да е , няма да се разберем! Всеки говори както му е удобно... То и при отменения гол зимата- наши фенове казваха, че има засада, че гола правилно е отменен! При двете дузпи на Герена преди 2 години пак спорихме... С две думи - писна ми... Бихте, ок... Но да ми казвате, че сме били не знам си какви и т,.н е няма да оставя да ми обиждате отбора!

За твърдата игра не ми се говори- помниш ли Рабех?

Добре бе МОРСКИ как можещ да кажеш че има засада при отменения ни гол зимата ? ха-ха-ха нали положението е от КОРНЕР каква засада ? :)[/quote]

Говореха са гола ви, а не за отменения ;) Но както и да е, това са глупсоти и се чудя защо се вглеждаме в такива неща, а не гледаме отборите ни да вървят напред... Вие зимата оревате що имаше да се реве и комисия сменихте, но според мен нямаше смисъл... Сега ситуацията се обърна..... На запад си вземат поука от всяка загуба и карат напред, ние тук не сме свиканли да губим явно!

Иначе гледах мача пак и тярбва да ви кажа, че грубосати има и от двете страни... По време на мача не видях тези фалове, но на записа се видяха... Фалове на Бензукан и Милиев, фал срешу Дани Георгиев и той беше за 3-4 минути извън игра... Фала на Жоро Илиев срещу Кривия е класически и залсужен ЖК получи.... Има доста спестени картони за нас наистина, но и за вас имаше... Демебеле и той играеше грубо, може би и заради физиката си... Така, че не само ние сме били груби.... Аз ви казах, не моеж само едните да са виновни ;)
Дузпата колкото и да я гледам все не мога д акажа има ли или не.... А и ми писна... Така че и тегля една майна....

С две думи, мача свърши, каквото било, било...Надявам се да не говорим повече за мача... Пожелавам ви успех нататък и по-малко негативизъм и злоба ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 23:49

SFHC написа:
MORSKI написа:
psiho написа:MORSKI, да те подсетя, че за секирата си Рабех получи заслужен ЧЕРВЕН картон. Сещаш ли се? А?

Нали говорим за грубости! Значи и вие сте способни на тях,..... То и червен му беше малко, Заков повече не игра пи нас!
Искам да ви кажа, че вие забравяте нещо когато е във ваш ущърб, а когато същото е във ваша полза веднага скачате!

не говорим просто за грубости, а за това как съдията ги свири.

не съм употребил никакъв обиден епитет в никой от постовете ми опитвам се да водя напълно нормален спор с аргументи.

бъдете здрави

Говорехте за това, че сме били дървари, селяни и т.н, а аз ти казам,че ваш играч контузи наш за период от 6-8 месеца..... Освен това фала на Жоро Илиев по никакъв начин не може да се сравнява с този на Рабех например... На Жоро си е нарисуван ЖК.... Той го и получи.... Кривия и Жо НЕ СА ТРАЙНО КОНТУЗЕНИ! И ще можете да ги ползвате... Тогава всички тези неща за балтии са само интерпретации и заяданици....
Защо като сте по-силни, което е така се дръпшнахте при 2:0....
Не може да имате претенции щом второто полувреме имахте 2-3 атаки, едната от които чак в 92 минута на Дембеле пропуска.....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 23:55

tatusindo написа:
deepblue1963 написа:Пиргов прилича на мишленце,на което някой в последния момент е дръпнал сиренцето! :) :) :)

Дааааа и на мен това ми направи впечатление - така яростно негодуваше ще каже човек,че верно не е докоснал Дарко.... Като цяло много лошо впечатление ми направи ''селското'' поведение на футболистите,ръководството и феновете на Черно море ....... при всяка по-спорна ситуация то не бяха обиди към съдийте и нашите футболисти,то не беше хвърляне викане..... Тея момчета май наистина чакат само мача срещу нас и това им е мача на годината...верно е че сме дразнител номер 1,ама чак пък толкова :?

Пич, айде сега.. Много нбъроз забравяте мача зимата... Тогав аваши фенове замеряха Жоро Илиев при изпълнение на корнер със снежни топки... Това, ако не е селско поведение :shock: И какво беше селското поведение на нашите фенове, аз видях подкрепа към нашия отбор 90 минути от страна на агитката и феновете под козирката... Навсякъде има идиоти- при вас не лиспват.. Да говоря ли за София Запада и подобните там дето се бият помежду си- последно в Бургас?
Под козирката ни има няколко б :shock: лни индивида, които редовно ядат шамари от наши хора,.... Те псуват всички и нареждат наред.... Никой от нашите не ги харесва, но какво да правиш....

Селско поведение на футболистите- хммммм, я дай дефиниция за това? Ако имаш предвид протестите при дузпата и фаловете- пак гледаме със сини очила... Зимата вашите се скъсаха да протестират и заобиколиха съдията по същия начин при гола- приеми, че ситуацията е същата.... А за фаловете- пак казвам, такива и от ваша страна не липсваха!

За ръководството няма какво да говоря, наистина не им прави чест, но нима правеше чест на Гонзо и на Йовов нахлуването на терена, псувните и заканите зимата!

Така, че като вадим факти против даден отбор или човек- нека видим първо в своето канче!

Със здраве и дано сме се разбрали ;)

MORSKI
Контакти:

Re: Ч.море:-Искаме преиграване!!!

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 23:58

eighteen написа: Аз такъв рев не съм виждал в БГ футбола от години! Защо не реваха като полегнаха на Черноморец? Смешна работа!

Ааааа, не си виждал казваш... Или рева за Момира и смяната на комисия го забрави... 2-3 месеца не спряхте тогава! Брех тази къса памет... И аз да взема да забравя мача сега, а :mrgreen: Понеже не ми е удобен... Ето затова ме вбесявате- нещо което не ви отърва го забравяте веднага, а когато е във ваша полза веднага го натяквате! :evil:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 22 сеп 2010 00:00

Изображение
:!: :!: :evil:
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Архив”