Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0

Мнениеот Pupper_ » 21 сеп 2010 14:38

deepblue1963 написа:Закупуването на артикули на любимия отбор също е част от любовта към него.Клубове като Реал М,Челси,Ливърпул,Барса също имат магазини и РАЗЧИТАТ на постъпленията от тях.Защо ли?Постарай се да откриеш!

А имаш ли статистика колко процента от приходите на ФК Левски са от продадени артикули? 1%? Надали ... Както и да е, това няма да те направи фен на отбора. Като искаш да помогнеш на клуба си, купуваш си карта и посещаваш мачовете. Това е най-голямата подкрепа за един клуб. А, че ще си купиш тениска от 50-80 лева, от която чистата печалба ще е 20 и няма гаранция, че ще попаднат в клубната каса ... това са празни приказки. Единствената причина един клуб да отркие официален магазин с артикули е - престиж!
Ако си толкова заинтересуван, да ти издам една новина в аванс: Ботев Пд ще открие свой фен магазин в началото на следващата година. Хората, който в момента са наематели, са предупредени, поръчани са екипи за феновете, а какво друго ще има в продажба - нека го запазим в тайна, за да не разваляме магията на очакването. Така че, твоята съкровенна мечта, може да бъде осъществена в най-скоро време.
П.С. Реал М, Челси, Ливърпул, Барса - благодаря, че ни сравни с тях!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 сеп 2010 15:05

deepblue1963 написа:
Ти,на последното световно,нашия национален отбор ли подкрепяше?Упс,обърках се,тях май ги нямаше...И кво сега?Дай да не гледам световни и европейски,щото наште ги няма там,така ли?Нещо не ти "чатнах" логиката,ама нейсе...
Искам да стана фен на "великия" Ботев,но не знам откъде да си купя "артикули".Може ли някой да ми каже къде е магазина на Ботев?Упс,пак се обърках,такъв,май нямаше...

Сега на идиот ли с еправиш? Не говорим за това дали да покрапяш някой отбор на световни финали, ами да се отрчеш от България и да си фен на Полша примерно. Същата работа в момента да си фен на Швейцария а не на Бълагрия. Въпроса е не е на няквъ турнир за кой си. И аз на световното ме кефиха Парагвай да речем но аз не СЪМ от Парагвай. Аз съм от България.

И може малко по неподигравателно да говориш за магазини на Ботев, защото може да нямаме официален но има магазин който има всякакви фенски артикули на нашият отбор. От чорапки, през гащи до шалчета и чашки. Ма нали си заблудено шопче и за теб България се разпорстира до Църна Маца и си мислиш, явно че ние тука крави пасем и незнаем кво е тва фенски продукти и артикули.

Нямаше нужда да се правиш на толкоз остроумен!
ИзображениеИзображение

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 21 сеп 2010 17:27

Ами той rump ме е изпреварил с отговора и добре, че е така. Защото аз едва ли щях да съм толкоз сдържан като него и щях да си изкарам един безмислен бан.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 сеп 2010 20:04

Темата е ясна.Придържайте се към нея :!:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 сеп 2010 22:17

Ал темата одавна се разводни, пък и от мача вече мина време..... поне да си поспорим малко :D :D

То без тва форума на гонг се превърна в едно голямо надспорване .....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 22 сеп 2010 01:45

deepblue1963 написа:
botev23 написа:
blue avalanche написа:"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."[/color]
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?

Предвид факта, че националния ни отбор показва игра много близка до тази на “твоите съграждани“, чувствай се свободен да си избереш някой по силен и можещ тим от Европа, за да си го подкрепяш на световните и европеиски финали. Така де за каква гордост и умиление става въпрос!?!?!?!?

Ти,на последното световно,нашия национален отбор ли подкрепяше?Упс,обърках се,тях май ги нямаше...И кво сега?Дай да не гледам световни и европейски,щото наште ги няма там,така ли?Нещо не ти "чатнах" логиката,ама нейсе...
Искам да стана фен на "великия" Ботев,но не знам откъде да си купя "артикули".Може ли някой да ми каже къде е магазина на Ботев?Упс,пак се обърках,такъв,май нямаше...

Тебе кво - някой ти подари шалче на лефски и така стана фен на отбора ли? Ако ти подаря шапка на Ботев Пловдив, ще станеш ли един от нас? Упс, недей - и аз се обърках. Не продаваме артикули с дупки за рогата :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 сеп 2010 09:23

usta6a написа:
deepblue1963 написа:
blue avalanche написа:"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."[/color]
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?

Предвид факта, че националния ни отбор показва игра много близка до тази на “твоите съграждани“, чувствай се свободен да си избереш някой по силен и можещ тим от Европа, за да си го подкрепяш на световните и европеиски финали. Така де за каква гордост и умиление става въпрос!?!?!?!?

Тебе кво - някой ти подари шалче на лефски и така стана фен на отбора ли? Ако ти подаря шапка на Ботев Пловдив, ще станеш ли един от нас? Упс, недей - и аз се обърках. Не продаваме артикули с дупки за рогата :mrgreen:[/quote]
Смешник!За разлика от теб,всичко съм си купил със СОБСТВЕНИ пари,за които работя(ти знаеш ли какво е това "работа")!И съм изхарчил повече,отколкото ти си платил за билети на "любимия" си Ботев!Тук,преди време,имаше тема за фанелките на Ботев и цената им.Половината ореваха орталъка,че 50 или 60лв. или по колкото са там било скъпо и не можели да си го позволят!Знаеш ли колко струва една фанелка на Левски и колко от феновете имат такива?"Тебе кво"-инжектираха ти "Ботев" хромозома,генно те модифицираха и ей те на-фен на Ботев,така ли?Фенове като теб са позор дори за клуб като Ботев(където всичко е в името на бройката)!Впрочем ти знаеш ли кои са усташите?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 22 сеп 2010 09:54

deepblue1963 написа:Смешник!За разлика от теб,всичко съм си купил със СОБСТВЕНИ пари,за които работя(ти знаеш ли какво е това "работа")!И съм изхарчил повече,отколкото ти си платил за билети на "любимия" си Ботев!Тук,преди време,имаше тема за фанелките на Ботев и цената им.Половината ореваха орталъка,че 50 или 60лв. или по колкото са там било скъпо и не можели да си го позволят!Знаеш ли колко струва една фанелка на Левски и колко от феновете имат такива?"Тебе кво"-инжектираха ти "Ботев" хромозома,генно те модифицираха и ей те на-фен на Ботев,така ли?Фенове като теб са позор дори за клуб като Ботев(където всичко е в името на бройката)!Впрочем ти знаеш ли кои са усташите?

Поздравявам те - ти си въвел фенкултурата в България, ти си най-сериозния и най-работливия, ест. - ние, всички останали, по цял ден висим във форумите, дърдорим за щяло и нещяло и само се надяваме на София да прати по някой лев да не умрем от глад. Иди сега се нареди пред Президенството Гоце да ти сложи някой медал - чувам, че ги раздавал на куцо и сакато напоследък :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2010 16:16

deepblue1963 написа:Смешник!За разлика от теб,всичко съм си купил със СОБСТВЕНИ пари,за които работя(ти знаеш ли какво е това "работа")!И съм изхарчил повече,отколкото ти си платил за билети на "любимия" си Ботев!Тук,преди време,имаше тема за фанелките на Ботев и цената им.Половината ореваха орталъка,че 50 или 60лв. или по колкото са там било скъпо и не можели да си го позволят!Знаеш ли колко струва една фанелка на Левски и колко от феновете имат такива?"Тебе кво"-инжектираха ти "Ботев" хромозома,генно те модифицираха и ей те на-фен на Ботев,така ли?Фенове като теб са позор дори за клуб като Ботев(където всичко е в името на бройката)!Впрочем ти знаеш ли кои са усташите?

Баси по малоумно мнение не бях чел. Единствено разбрах, че явно си много заможен човек който се подиграва на бедните и си едва ли не НЯКОЙ заради това че имаш пари. Типичен селски манталитет..... а твърдиш че си Гражданин. Е гражданин не те прави дебелината на джоба, нали така? Айде измисли нещо по-смислено и пак заповядай!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”