30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Твърда единица за жалост.Все още сме далече от отбори с висока класа като Спортинг Лисабон 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
-
- Контакти:
kent1914 написа:Ако Петков пази,нищо добро не ни чака,за съжаление.Толкова трагичен никога не съм го виждалИ на мача с Черно море беше пълна нула,а втория гол е по негова вина,като муха без глава се въртеше в наказателното поле....УЖАС. Какво му стана на тоя човек,не мога да си обясна
Аз също се чудя, защо като формата му е толкоз слаба е титуляр все още?
Предпочитам Митрев или Акалски да пази 1 от тях, отколкото Петков.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- vladitol
- Контакти:
Гошо не трябва да е титуляр 2рия гол на Черно море беше абсолютно аматьорски гол

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Sofiaatowern
- Контакти:
Аз пък се чудя защо не беше пуснат Акалски на мястото на Петков срещу Черно Море, тъкмо щеше да се обиграе и да влезе в конденс с тима... Петков, ако не ни провали срещу Спортинг..
мен по принцип Петков ми харесва, но в последно време прави бая глупости. Ясно ще го продават и за това прави мачове...
Реално Спортинг са добри, но не се знае нищо. Важното е да вярваме в отбора/говоря за победа/, пък каквото стане
аз ще съм доволен и на точка!
Реално Спортинг са добри, но не се знае нищо. Важното е да вярваме в отбора/говоря за победа/, пък каквото стане

Sofiaatowern написа:Аз пък се чудя защо не беше пуснат Акалски на мястото на Петков срещу Черно Море, тъкмо щеше да се обиграе и да влезе в конденс с тима... Петков, ако не ни провали срещу Спортинг..
Те Акалски пак могат да го пуснат с Черно море! Пише че щели да искат преиграване за формално нарушаване на правилата тези касапи от Тича! Вместо тъч,съдията подновил играта със спорна топка! Егати тъпаците! Поне да бяха прочели правилника кога се преиграва мач!
- metodito
- Контакти:
Някой гледал ли е статистиката за мача на Лил със Спортинг? 7 на 3 удара ВЪВ вратата в полза на франсетата. Хелтон трябва да е супер добър вратар...
За мен, Лил ще са първи (ако не сме ние
) в класирането на края. Лил имат страхотен отбор, а тоя Жервиньо е толкова добър, колкото и грозен.
Ае, кво плюете по Петков? Как може да се разрешава някакви да бият от където си поискат?! И браво на Ясо, че се сети да извади Иванов от титулярите. Бензукан е правилният избор. Гошо не е в добра форма, но е много по-добър от Божо. А пък Акалски с тея кила, де решихте, че е по-добър? Досега поне два гола са станали заради Иванов, един заради Грийн, другото може и Петков да е виновен, но с Черноморец можеше и да има още голове, ако не бе Гошо, а мача с Локото?
Не знам колко от вас са заставали на нормална врата, но 7 метра са наистина много и далечен удар, ако не е във вратаря и има нужната бързина, няма вардене. Татко Барба е спасението само.

Ае, кво плюете по Петков? Как може да се разрешава някакви да бият от където си поискат?! И браво на Ясо, че се сети да извади Иванов от титулярите. Бензукан е правилният избор. Гошо не е в добра форма, но е много по-добър от Божо. А пък Акалски с тея кила, де решихте, че е по-добър? Досега поне два гола са станали заради Иванов, един заради Грийн, другото може и Петков да е виновен, но с Черноморец можеше и да има още голове, ако не бе Гошо, а мача с Локото?
Не знам колко от вас са заставали на нормална врата, но 7 метра са наистина много и далечен удар, ако не е във вратаря и има нужната бързина, няма вардене. Татко Барба е спасението само.

-
- Контакти:
metodito написа:Някой гледал ли е статистиката за мача на Лил със Спортинг? 7 на 3 удара ВЪВ вратата в полза на франсетата. Хелтон трябва да е супер добър вратар...За мен, Лил ще са първи (ако не сме ние
) в класирането на края. Лил имат страхотен отбор, а тоя Жервиньо е толкова добър, колкото и грозен.
Имаме шанс да бием Спортинг, или поне е по-вероятно отколко да биеm Лил

-
- Контакти:
Знам го тоя. Много е пъргав и има супер дрибъл, но ако му влезе някой здраво физически ще го размаже... той тоя имам чувството че всяко падане му е контузия. Ако не се лъжа с някой друг де.
-
- Контакти:
Сигурно го бъркаш с някой друг, тоя в последните 2 години няма нито една контузия