Лотар Матеус поема националния отбор на България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лотар Матеус поема националния отбор на България!
Супер избор. Много съм доволен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Тия от БФС не са нормални!!!
Надминаха себе си - дори и от тях не очаквах толкова тъп ход!
Явно приказката,че под всяко дъно има друго,още по-надълбоко е вярна!
Ужас!
Надминаха себе си - дори и от тях не очаквах толкова тъп ход!

Явно приказката,че под всяко дъно има друго,още по-надълбоко е вярна!
Ужас!
- deepblue1963
След като "оправи" Унгария,ще "оправи" и България!Междувременно "оправи" Ред Бул,Рапид В,Макаби...
Последна промяна от deepblue1963 на 21 сеп 2010 17:16, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Едва ли точно с Лотар Матеус ще просперираме. Като цяло грешен избор.
Треньорската му визитка е слаба, изглежда ръководещите пак си измиват ръцете.
Най-добре беше като си седеше със трагичната физиономия на скамейката 99-та май месец.
Най-добре беше като си седеше със трагичната физиономия на скамейката 99-та май месец.
Абе хора я прочетете интервюто и кажете само на мен ли ми се струва така или автора е допуснал груба грешка. Лотар Матеус капитан на България през 1994?!!!!! Вкарал гол на Михайлов?!!! Ей тия журналя нали си имат главни редактори бре. Успех на новия тренер и националите!
Супер новина! Дано изкара всички мърди от националния и върне Иванков както и Бербатов!
3628800 написа:Абе хора я прочетете интервюто и кажете само на мен ли ми се струва така или автора е допуснал груба грешка. Лотар Матеус капитан на България през 1994?!!!!! Вкарал гол на Михайлов?!!! Ей тия журналя нали си имат главни редактори бре. Успех на новия тренер и националите!
Матеус наистина вкара гол на Михайлов,през 1994 година,от дузпа.Ама никога не е бил капитан на България.Това е някаква грешка.
Само Черно море.
Blue_Lion написа:Пожелавам му късмет,ще му е нужен и дано той да покаже къде са нередностите в родния ни футбол,за да може най-накрая да бъдат поправени и да почнем да градим нещо съвременно ! И да се провали,и да не се провали,смятам,че и двата случая печелим - ако се провали,ще се докаже,че не е проблема в треньора,а в начина на ръководене на Българския футбол и оттам насетне можем да се молим за промяна ! Ако успее пък,или излиза,че хората са сбъркали в обвиненията си спрямо БФС,или пък БФС ще са си свършили работата,пък и ще играем на Европейско евентуално...квото и да стане,аз лично го подкрепям,то нямаме и много избор ! Успех и само БЪЛГАРИЯ

олеле
Не ти ли стана ясно, че тая мутренска организация няма желание и не ги интересува какво става с българския футбол. Важното е далаверите да са на 6. Ако ги интересуваше поне малко бг футбола първенството щеше да се играе на 4 стадиона и отборите щяха да са максимум 10...само повтаряме едни и същи неща мамка му. Темата е дълга и вече се изтърка от толкова говорене. Щял да ни покаже проблемите...
Беше ясно,че ще е Лотар, още щом са му предложили.Лотар се бута навсякъде и е слаб като треньор-никъде нищо не е постигнал като треньор.Като треньор на Макаби, Кольо Спасов го надигра за ЛЕ с Ч.Море като там го надхитри за 1:1,а тук го преби с 2:0. Все пак в сравнение с Мъри,Лотар е 100 пъти по-добър,поне няма да допуска да му казват кой да играе в Национала / ОUT всички - синчета,зетчета,менижърски недоносчета и т.н.
/