Акуаро: Не съм викал цигани на феновете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Акуаро: Не съм викал цигани на феновете на ЦСКА

Мнениеот Oskron » 21 сеп 2010 16:03

pomiqrat написа:Ринг пуснаха новината вчера. Какво му има на подписа ми?

Ето я новината в Ринг
http://ring.bg/cska/aquaro-iskam-da-se- ... garia.html
във видеото говори някое от девойчетата, а материала е подписан от Момчил Кръстев, на мен това име нищо не ми говори но ще го запомня щом той е синия манипулатор.

А колкото до подписа ти казах, че нищо му няма подпис като подпис всеки има право да пише каквото си иска, но пък всеки друг може да си прави съответните изводи за човек изразяващ подобни желания.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 16:04

redpride написа:Хубаво е, че няма да си ходи, защото в момента ни е най-добрия защитник. Той и Маркиньос крепят отбора, което показва точно състоянието на ЦСКА-трагично!

Ако отборът ви се крепи на Акуаро и Маркиньос-леле-мале...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

The|Master
Контакти:

Мнениеот The|Master » 21 сеп 2010 16:14

http://prikachi.com/images/681/2522681m.jpg

добре де, кои са тези цигани тогава, от които му е писнало. В интерес на истината предполагам, че италианчето говори за всички българи, а не за феновете на ЦСКА в часност. Не мога да повярвам, че всички се правят, че не се е случило!!! Много сме я закъсли след като някакви аматьорски италианчета си позволяват такива коментари и отговорът е "това ни е най-добрият защитник, добре че няма да си тръгва"! Както и да е- ваша си работа...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 сеп 2010 16:22

Май Марто Зафиров ще излезе истинският наследник на Ванга - човекът още преди един месец каза, че го вижда Акуаро как бяга, без да си свива колената. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 сеп 2010 16:33

Знам, че не е тук мястото, но модератора Славия завинаги този път много се изложи като е заключил темата за Матеус с аргумента, че нямало източник току-що излезе по Гонг това не се ли смята за източник? :lol:
Предлагам след като вече има оф. източник да направим нова тема където да коментираме назначението на новия нац. тренъор ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 16:40

runnersa написа:Знам, че не е тук мястото, но модератора Славия завинаги този път много се изложи като е заключил темата за Матеус с аргумента, че нямало източник току-що излезе по Гонг това не се ли смята за източник? :lol:
Предлагам след като вече има оф. източник да направим нова тема където да коментираме назначението на новия нац. тренъор ;)

Ми има си форум "Нац.отбор" и тема.Бягай там да се упражняваш.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 сеп 2010 16:43

deepblue1963 написа:
runnersa написа:Знам, че не е тук мястото, но модератора Славия завинаги този път много се изложи като е заключил темата за Матеус с аргумента, че нямало източник току-що излезе по Гонг това не се ли смята за източник? :lol:

Ми има си форум "Нац.отбор" и тема.Бягай там да се упражняваш.

Ясно бе братле става въпрос, че преди малко тема пусната където трябва за Матеус беше заключена защото нямало източник и малко след това официално излезе новината по Гонг което си е гаф вече има нова тема естествено, че ще пиша там, а пък и си е по-интересно от това дали някъв си казал на феновете, че са цигани или не ще се съгласиш ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 21 сеп 2010 17:15

Прав е човека!Не е викал на всички,само на половината! ;)

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 23 сеп 2010 00:56

Е ПА КАЗАЛ Е ИСТИНАТА ЧОВЕКА, КВО ТОЛКОВА? :lol:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 25 сеп 2010 05:26

ама разбира се че не е говорил за армейци .... имал е предвид господата левскари ....

Върни се в “ЦСКА”