Смешния плач на Г.Славков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev champion

Re: Смешния плач на Г.Славков

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 14:48

Bliu-Bliu... написа:Децата ги изгони безхаберието на селяка - факт е!!!
Надявам се, че селяка няма издържи, не е бил толкова притиснат досега.
Ако не извади връзки в БФС остава без лиценз.

Лиценза ще му го вземат и без Славков да изгони децата.Аз мисля,че на селяка текат последните му дни в БПФК.Той просто няма накъде да лавира така,че нека той да страда........

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 19 фев 2009 14:53

botev champion написа:
Jimmy8 написа:
botev champion написа:И друг път съм го казвал познавам се с почти всички значими играчи и треньори в БПФК и знам горе-долу кой с какво се занимава.Безкрйно уважавам всички,но Славков да ме извинява.Та дори и локомотивци кметове не са гонили децата ни.Да не говорим,че и те не плащат наем за терените където тренират.Това справедливо ли е?
Значи общината да плаща сметките на Хритолов така ли?А другите клубове дали ще са съгласни с това?Как мислиш,кое е правилно?А футболистите (легендите) ги познаваш само по снимки.

Защо не се нахвърлиш върху децата на доко Пд,които също не плащат наем,ами върху нашите.И ако искаш мога да ти докажа с кого и как се познавам и скакво се занимава.Като селяка не плаща ток да го спрат,а този Славков е истински еничар.Да посегнеш на родния си клуб и не на друг,а на децата му.........!

Хората ти обясниха, че става въпрос за неплащене на ток, а не за някъв наем. И нещо неразбрах кво тряя да направи Бакалов за ДЮШ, да извади някое милионче от своя джоб ли?!

За АБСОЛЮТНИ ВСИЧКИ проблеми в Ботев главния виновник е едно лице!

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 15:04

Ако следиш внимателно дискусията ще си в час за какво говорим.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 фев 2009 15:28

botev champion написа:Защо не се нахвърлиш върху децата на доко Пд,които също не плащат наем,ами върху нашите.И ако искаш мога да ти докажа с кого и как се познавам и скакво се занимава.Като селяка не плаща ток да го спрат,а този Славков е истински еничар.Да посегнеш на родния си клуб и не на друг,а на децата му.........!

Ставаш от компютъра, отиваш пред централният вход на стадион локомотив, купуваш си шалче и фланелка с надпис КОМ, след това влизаш в канцелариите и си записваш детето да тренира при локото!!!
Това е единственото решение!!! Разбери че докато селянина е президент трябва да бъде притискан от всички страни, не ти е виновен нито Славков, нито Бакалов, а само и единствено селянина!!
След като са изгонили децата, значи имат законовото право да го направят и следователно целият проблем идва от ръководството.

А специално твоето отношение към хора които са дали толкова много за клубът, определено не ти прави чест!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev champion

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 16:10

Гонят децата на Ботев Пд,ако не си забелязъл.Писна ми да го пиша ама на теб ще го кажа:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ!!!!!!!!СЕЛЯКА СИ Е НА МЯСТОТО!!!!!!!!!!!ПОСТРАДАХА ТЕ,А НЕ СЕЛЮ!!!!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 20 фев 2009 18:03

И кой ги гони според теб и защо?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 фев 2009 18:30

Аз продължавам да не разбирам какво толкова са пострадали, не могат да тренират тук - да тренират в Аполи/Векта или произволна школа.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 фев 2009 19:03

botev champion написа:Гонят децата на Ботев Пд,ако не си забелязъл.Писна ми да го пиша ама на теб ще го кажа:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ!!!!!!!!СЕЛЯКА СИ Е НА МЯСТОТО!!!!!!!!!!!ПОСТРАДАХА ТЕ,А НЕ СЕЛЮ!!!!

Ти си бил ...... айде да не споменавам епитети!
През онази работа ми е дали ги гонят или не, дори ми е през онази работа дали имаме ДЮШ изобщо, и така ще продължава докато селската мастия ни е президент!!

Спри да занимаваш хората с твоите лични проблеми, какво сега като синът ти не ходи на тренировки си седи в къщи и ти не можеш да си закараш любовницата ли какво? Ако е така те разбирам - нека да попсуваме Георги Славков.

Спри да отвличаш вниманието на феновете от ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА БПФК който сЕ нарича ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ - СЕЛСКИЯ
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 фев 2009 19:12

botev champion написа:Гонят децата на Ботев Пд,ако не си забелязъл.Писна ми да го пиша ама на теб ще го кажа:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ!!!!!!!!СЕЛЯКА СИ Е НА МЯСТОТО!!!!!!!!!!!ПОСТРАДАХА ТЕ,А НЕ СЕЛЮ!!!!

Кво ти става бе майна???Нима не виждаш мъката в очите на хората????Трябва всички да изтърпим лишения и срамни загуби ,но да изгоним селяка!Нима не ти е ясно ,че той е причината за всичките ни незгоди вече 10 години?
Да,пострадаха децата,да пострадахме всички ние,пострада Пловдив.
ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕЛСКИЯ ТИРАНИН!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 фев 2009 19:32

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Кво ти става бе майна???Нима не виждаш мъката в очите на хората????Трябва всички да изтърпим лишения и срамни загуби ,но да изгоним селяка!Нима не ти е ясно ,че той е причината за всичките ни незгоди вече 10 години?
Да,пострадаха децата,да пострадахме всички ние,пострада Пловдив.
ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕЛСКИЯ ТИРАНИН!!!

Хич не му се обяснявай този нищо не разбира!

Значи да обобщя:
1. Всеки нормален Българин псува държавата и държавната администрация, че не си вършат работата и не спазват собствените си закони!
2. botev champion псува държавата и държавната администрация, че си вършат работата и спазват собствените си закони!
100
покривни прозорци

Върни се в “Ботев”