Изненадващо Даниел Агер критикува Ходжсън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 21 сеп 2010 12:08

Изображение

Рой Ходжсън пуска Мартин Шкъртъл и Джейми Карагър в сърцето на отбраната на Ливърпул от началото на сезона, а в последните два двубоя от Премиършип Агер остава на пейката.

„Аз искам да задържам топката на земята и ще продължавам да го правя. Според мениджъра ние трябва да играем по-напред на терена и поради тази причина футбола в защита е различен.”

„Все пак, аз няма да стана играч, който изчиства токата всеки път когато я достигне.”

25 годишния централен бранител сподели пред датска телевизия: „Дали ще ме използва или не само времето ще покаже.”

„Ще се боря да получа шанс, но знам какво представлявам и мисля, че той също знае.”

„Играта ни се промени, но аз няма да се променя на 100 процента.”

Потребителски аватар
fearbless

Re: Изненадващо Даниел Агер критикува Ходжсън

Мнениеот fearbless » 21 сеп 2010 12:27

Трябва да е централен защитник! Мойте уважения към Карагър и към лояността му, но мисля,че много чесно започна да прави грешки в защита!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 сеп 2010 12:33

Малко сработване между Шкъртел и Агер - и ето ти една чудесна двойка млади централни защитници, а като добавим и един Аяла (под наем в Хъл) като резерва - картинката би могла да бъде завършена, ест. че без участието на Кара и Кири ;) .
Кара е име обаче, а и Рой, и Рафа преди него робуват на имената в тима, справка - формата на Торес и представянето на Гого.
Така че, Кара ще си играе за сметка на Дани Агер, а той съответно ще си търси алтернатива за постоянна игра с некой трансфер (Милан май се натискаха за него).
И все пак не е редно футболист да се меси в делата на мениджъра.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 сеп 2010 14:56

Между другото не съм много съгласен.Вярно е че Карагър прави повече грешки от преди няколко години,но все пак Агер и Шкъртел далеч не са безгрешни.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 сеп 2010 15:10

За това и написах - сработване, сиреч да играят известно време в несменяема двойка, а грешките дето ги правят са от неопитност, младост, липса на игрово време, поставяне в нетипични позиции и прочие фактори, а не от липса на скорост и отскок поради напреднала възраст. ;)
Нищо лично към Кара, към него само респект и добри чувства :roll: .
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 21 сеп 2010 15:28

извинявайте че се намесвам във вашите терзания, но според мен Агер е по добър защитник, но все пак ако мениджърът е преценил че Карагър е по перпективен .......абе да пита Бербо

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 сеп 2010 15:54

За мен грешките на Карагър не са от възраст,ами от слаба форма.Все пак е на 32 години,не е чак кой знае колко много за централен защитник.Иначе за Шкърел и Агер каквото и да си говорим са на по 26 години.Агер кара четвърта година при нас.Не би трябвало при тях неопитност или младост да е проблем при тях.Реално погледнато в защита сме зле от както Бенитез реши да ползва по атакуващи бекове.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 сеп 2010 20:06

Не е правилно да критикува мениджъра си. Но все пак аз си мисля, че той трябва да играе както при Бенитез, защото е много добър на втория етаж и като цяло перспективен футболист.

Върни се в “Ливърпул”