terro написа:botev champion написа:Ако си Ботевист ще знаеш,че от край време школата на Ботев Пд тренира на едни и същи игрища и съблекални т.с. на сегашните.И на кой мач точно беше,ако не е тайна?
Оказва се, че не съм ботевист, защото видиш ли не знам къде тренират децата...и на Митко Джоров юношите ли тренираха там? А от край време ли условията са лоши или след, като общината си потърси парите изведнъж станаха лоши?Ей, явно селският яко ви е промил мозъците и отново успешно е насочил вниманието ви далече от ОСНОВНИЯ проблем.Това той го умее, не веднъж сме го виждали.Чудя се, защо все още има хора, които му се вързват?
Отговарям на въпроса ти - бях на загубения с дузпи финал с ЦСКА на стадион Пловдив.
Ти защо не отговаряш на поставените от мен въпроси?
Митко Джоров и сега тренира децата на Спартак на същото място т.с. на Ю.Гагарин.Там той си има лични взаимоотношения с ръководството на завода.Да от край време са лоши 10-15 години.Ако искаш ще ти кажа къде са зада се убедиш.И защо и ти като нямаш доводи обиждаш хората на селянисти(просто не искам да произнасям гадната фамилия).