Литекс-ЧЕРНОМОРЕЦ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Re: Литекс-ЧЕРНОМОРЕЦ
Едно нещо ми направи впечатление в този мач - как така феновете на Черноморец се оказаха по гласовити от ловчанлии?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
maldin1 написа:Тогава да не се обяснява след мачовете с Академик и със Сливен,че отборите са играли за жалост прекалено дефанзивно,а вие тука да им "тургате" по няколко български ....... А и сравнения с Милан,Интер и Ювентус са най-малкото смешни.ntodorov написа:Малдин, не е смешно. Дори не е лесно. Знаеш ли какво е туй да се браниш в продължение на има-няма 6 мача ? Ако беше лесно всички отбори щяха тъй да я играят тази игра. Радващо е, че катеначо има почва у нас. С катеначо са почнали Милан, Юве, Интер - я ги виж докъде са я докарали...Знае си Балъчето - следва си плана човека.
Абе шегувам се бе човек.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
мдааа шампиона на българия не можа да преодолее дошлия от 6то ниво на футбола в германия енис хайри, най-добрите положения им бяха от пряк свободни удари, 2ма в оранжево се сблъскват, съдията дава фаул............
старокин пада в наказателното поле след като е блъснат от йеленкович, получава жълт картон...........мани мани
любо пенев нямало да коментира вече съдийството - ами след мача с цска и със черноморец какво да кажеш?! че имате рамо от съдиите срещу преки съперници за 3ката? коментатора под всякаква критика........абе жалка родна картинка
нифлор фигурант мръсен, как стъпи на гърдите на хайри нарочно, миналата година го наплю, а хайри взе жълт картон че му се развика..............абе гришата какъв го дялка в бфс-то? всъщност каква работа имат президентите на клубовете в ръководството на бфс? и то само някои........богопомазаните. или всички или никой.......ако да - всички и решенията да се взимат със съгласието на 2/3...........иначе само пародии

Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Conan написа:vladeks написа:аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете
Ще ти го кажа още сега - след мача с Литекс ще се случат няколко неща :
Черномрец ще запише първата от загубите за този сезон и ще излезе от тройката във временото класиране , Балъков ще се оправдае с "българския манталитет" , а някои недоволни от загубата ще потърсят вината нейде другаде ( терен , съдии ) .
Фреди , май все пак имам някакви заложби за медиум . 50% успеваемост . Вярно гредата попречи да ми е по-висок процента ... но Черноморец е извън тройката и някои пак търсят нещо от съдиите

п.п Пред Хаири играеха още 9 играча с дефанзивни функции . така , че не му е било много трудно
Червения картон беше за Нифлор, който трябва да изгори поне за 5 мача..Жалко че мачът се играе в България, а не в Англия, Германия..Дори и съдята да го е пропуснал на самия мач, комисията към БФС задължително трябва да го накажат по запис.
Колкото до играта на отбора, не мисля че архивна (30 г.) защото миналата година Интер със същата игра спечелиха ШЛ,калчото и купа на Италия. Отбор се гради от играта му в защита, а нападението може да прави и един голмайстор с две минавания на центъра,така че Бала си е научил уроците през годините.
Колкото до играта на отбора, не мисля че архивна (30 г.) защото миналата година Интер със същата игра спечелиха ШЛ,калчото и купа на Италия. Отбор се гради от играта му в защита, а нападението може да прави и един голмайстор с две минавания на центъра,така че Бала си е научил уроците през годините.
Conan написа:........
Лично аз който симпатизирам на отбора мисля , че ...................
Добро чувство за хумор!

Не мисля, че някой тук вече има подобни илюзии.
Дори само за да симпатизираш на даден отбор трябва да имаш поне малко търпимост и положително отношение към него. Не се обиждай, но при теб такова напълно липсва.
nore написа:Conan написа:........
Лично аз който симпатизирам на отбора мисля , че ...................
Добро чувство за хумор!![]()
Не мисля, че някой тук вече има подобни илюзии.
Дори само за да симпатизираш на даден отбор трябва да имаш поне малко търпимост и положително отношение към него. Не се обиждай, но при теб такова напълно липсва.
Симпатизирал нека се оточни на кой отбор. Да не би на Черноморец Бургас София / Ивайло Дражев/
Конан, батинка, я дай малко по-сериозно,а? Медиум си на 50% си казваш....освен гредата и положението на том, къде видя опасност пред борел? мача не беше груб, даже напротив - само едно грубо и дори арогантно стъпване нарочно на гърдите именно на син играч (повтарям нарочно и съм готов да си заложа главата че е така) не казвам че дузпа е имало, ама да дадеш жълт картон на секундата? айде айде нема нужда. страх лозе пази. щото гришата не си поплюва. пари неоправдани не иска да му се връщат - да знаеш! а старокин се откъсваше опасно.....а защитата ни е брилянтна просто - 6+ за тях груб мач беше морето срещу левски - ето това е груба игра, а прави ли ти впечатление че миналата година по това време имахме някъде 4-5 червени картона? а да се правиш на екстрасенс предвиждайки подпиране от съдията в мач срещу литекс в ловеч при положение че и гришата е на трибината? и къде видя балъков да е казал нещо за съдията?аааааааа? цитимирай ми къде аджеба го видя това? това го казвам аз и повечето безпристрастни зрители......как така 2ма в оранжево се блъскат, а дава фаул за тях? как така му стъпва на гърдите и го псува, а хайри взима картона че негодува? как му дава картона на старокин че паднал щото е бутнат - ааааааааааааааа забележи после казва че не претендира за дузпа, напротив - искал е да се задържи прав, ама не успял. имал претенции обаче за картона......пък колкото до това че си фен на дражев..........айде друг път сега не ми е кеф да си развалям деня с този болен човек
п.п. - как според теб се справиха хайри и старокин след като (ако си ги виждал на живо ще знаеш че) са хърби половина - сигурно са по 50 кила с мокри гащи? отговор - не със физика, а със дисциплина, мноооооооого дисциплина, немска дисциплина наложено именно от адмирала
та както казват по-горе в коментарите - отбор се гради именно от защитата....

борел колкото и да го нареждат някои фенове показва напоследък защо е вратар - мачовете със левски, черноморе, литекс, със цска миналата година показват че има логика той да е титулярен вратар, макар да имам някакви сантименти, макар и малки към стоян колев (понеже е българин) изкара рефлекси срешу том,а? и при фрий кика (първия опасен преди гредата) на янев се разпъна доста добре, а янев си е майсторче на такива положения