20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 01:52

ludyakon написа:
MORSKI написа:
temerut написа:Нямаше дузпа за Левски,имаше поне три такива за ЧМ.Имаше там и един фал на Кривия в центъра-и това е дузпа за ЧМ.Тоя Милиев как скача на втория гол бе,баси,и това си е чиста дузпа за ЧМ. И тоя Младенов,абе момче,не са ли ти казали,че нетрябва да биеш в ъгъла,а ? И тоя,черния,Дембеле,как така ще се гавриш с благоевградския гном бе,не знаеш ли,че това е бъдещия национален вратар ? А Кривия и Жо,ей симуланти сини,хората от ТИМ са ви направили прекрасен килим,а вие ще се самоконтузвате ? Каза ви го световноизвестния Стефан Генов,треньорския корифей Чечо: тука ви свирят дузпи,ама като излезете навън и се посрамвате",докато хващаше попчета през последните два месеца.
Гадно ли ви е,еклери ? Цял живот калта на тича да газите !

Ти беше дотук за дълго време ;) Като се научиш как се пише в този форум тогава влез!

ТИ ПА КОЙ СИ ДА КАЗВАШ КОЙ И КАК ЩЕ ПИШЕ И КОЙ НЕ?
ГОСПОДИ, КАТО СИ ПРИБРАЛ ГРЕШНИТЕ ,ЗАЩО СИ ОСТАВИЛ СМЕШНИТЕ? :roll: :roll: :roll:

Аз съм модератор първо и второ всеки може да пише, но не и да обижда.... Цитираният господин от мен спази първото, но не и второто...
Гадно ли ви е,еклери ? Цял живот калта на тича да газите !

Или и ти си мислиш, че тук можеш да нареждаш безнаказано? Това да не е форума на спортал или ***! Ако си мислиш, че ще нареждаш и обиждаш и ще пишеш каквото си искаш, отивай в тези форуми!

smallmouse
Контакти:

Re: Илко Пиргов: Хвърлям ръкавиците, ако футболен човек каже, че

Мнениеот smallmouse » 21 сеп 2010 02:01

krux написа:[
Темата за съдийството е много удобна на В.П. , отклонява вниманието за пореден път

Точно така,как ли се кефи заради тази дузпа!

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 21 сеп 2010 08:44

Еклер ли е бруталната обида? :lol:
А феновете на Черно море имат ли право да обиждат останалите? Щото ми се е случвало десетки пъти да ме баннат, след като отвръщам на обида на фен на Черно море а той бан не получава :roll:
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 сеп 2010 09:07

Синият Болярин написа:
vaskonti написа:
JackPackage написа:Топката се удря в Пиргов, бе, гледайте малко, топката го удря в главата, а той с ръцете сваля Дарко...

В главата ли го удря? :shock:
А дори и така да е, какво значение има, след като все пак първо избива топката, пък било то и с глава?

Има значение, защото първо събаря Тасевки и чак тогава избива топката(май с глава).

Първо за всички, които спорят дали наистина Тасевски играе първи с топката.
Изображение
Изображение

Май темата с първото докосване се изчерпа!?! След минутка ще се изчерпи и с цялата ситуация.

Вижда се, че Тасевски играе с топката и я чуква напред, като топката следва приблизително границата на малкото наказателно поле. Тоест продължава направо и съвсем леко наляво.

Тази снимка беше качена от потребител, опитващ се да обясни, че дузпа няма.
Изображение
Кадри 6, 7, 8 и 9 показват положението на вратаря и траекторията на топката. На кадър 6 се създава впечатлението, че вратарят избива топката в следващия момент. Тук идва въпросът защо в такъв случай топката не излита встрани, а продължава напред. Отговорът е повече от прост- защото Пиргов не успява да стигне до топката. Цялата ситуация се изяснява от единствен миг, който се намира между кадър 6 и 7. Приемам, че авторът на горната снима съвсем неумишлено го е пропуснал. Ето го и него:
Изображение
Ръцете на Пиргов се намират между топката и краката на Тасевски и точно тук извършва дузпата. Идеално се вижда как не е успял да избие топката и тя го подминава, търкаляйки се до бялата линия. Идеално се вижда и как спъва Тасевски. Пиргов стига до топката чак на кадър 9, като вече е извършил нарушението. Самото избиване на топката е чак на кадър 10 и нарушението отдавна е факт.

Сега чакам да видя още претенции, че да не почвам аз с грешните отсъждания, защото още в първата минута съдията не свири 100% нарушение срещу Петков и след това се стигна до греда.

Идеално се вижда как не е успял да избие топката и тя го подминава, търкаляйки се до бялата линия
Интересно как го първо подминава и след това го удря по главата?
Интересно и как ДВИЖЕЩА се топка, при това ритната току що на снимка 8 и 9 се намира на едно и също място, вместо да е по-близо до аут линията? Да не би някой да я е задържал? Кой ли, как мислиш?
На снимка 3 и 6 се вижда точно момента на нарушението - а именно след като Пиргов избива топката. Доказателство? На предните снимки - 2 и 5 топката е в наказателното поле, на снимки 3 и 6 вече е извън наказателното в посока обратна на движението на Тасевски! Същото нещо се вижда отново и на снимки 8 и 9! Няма как Пиргов първо да спъне Тасевски и след това да удари топката просто защото македонеца е зад топката, а не пред нея.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот venitos » 21 сеп 2010 10:15

Изгледах ситуацията при дузпата за Левски многократно и мога да кажа следното:
Да, Тасевски пръв стига до топката, пръв я отклонява, но . . . . продължаваме нататък и какво става . . . Пиргов избива топката, след което Тасевски се блъска в тялото му! Обърнете внимание и на това как след като Пиргов отбива топката си свива ръцете, за да избегне контакт с нападателя! Извод: По всички правила на тази игра - дузпа няма! И преди да спорите - просто пуснете ситуацията и обърнете внимание на това, което съм написъл!

П.С. Дузпа за Черно Море също нямаше!!!
Относно за това, кой отбор е груб, кажете ми един футболист, който има трайна контузия след мач с Черно Море!
Последна промяна от venitos на 21 сеп 2010 10:55, променено общо 1 път.
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 10:17

И то заслепен.Със синьо тиксо на очите и сини очила,с диоптри около 10.Става дума за Дийпблу.
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 10:47

deepblue1963 написа:
garfild8 написа:И то заслепен.Със синьо тиксо на очите и сини очила,с диоптри около 10.Става дума за Дийпблу.

Верно,бе!Като си свалих "сините очила" Тича ми заприлича на Ноу Камп.Колко заблуден съм бил досега!Интересно,само тези със "сините очила" ли са били заблудени досега?Или тези от Ловеч,трябва да си свалят "оранжевите",тези от Локомотивите-"раираните" и т.н.?Вие вашите свалихте ли ги?

Ние гледаме,със зелени слънчеви очила.Без диоптри. :) :) Иначе си много прав.ТИМ правиха и правят ДЮШ и добра селекция,от време на време,ама първия състав е оставен на самотек.Вярно стадиона ни не е перфектен,треньора ни въобще,а новия стадион,още е на фаза ''Дупка''.Ама за това,не се обръщай към нас.
Ти между другото,нали нямаше да пишеш при нас. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 21 сеп 2010 10:52

Росен, някъде да съм написъл нещо за играта, за съдията или загубата ни! Поста ми беше за дузпата и това, че сме най-грубия отбор!
Не знам дали има отбор в А група с повече трайно контузени футболисти от този на Черно Море . . . правете си изводите!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 21 сеп 2010 12:14

venitos написа:П.С. Дузпа за Черно Море също нямаше!!!
Относно за това, кой отбор е груб, кажете ми един футболист, който има трайна контузия след мач с Черно Море!

Съгласен съм за "дузпата" за Черно море. Би било пресилено, ако това положение се свири. Но според мен беше по-чиста дузпа от тази, дадена на пфк левски.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 21 сеп 2010 15:38

5 пъти гледах повторение на ситуациите. За дузпата на Левски не зная, но при втория гол на Черно море има 100% ЗАСАДА !

Върни се в “Черно море”