Мартин О`Нийл сменя Ходжсън?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Мартин О`Нийл сменя Ходжсън?

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2010 13:38

Liverpool forever_95 написа:Абсурд! С него ще драпаме винаги за топ 7. Не го искам !!!

Вие и сега това правите, ако не си забелязал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 сеп 2010 14:42

Значи не се знае кой иска да купи клуба,обаче се знае какво искал.
Малко абсурдно звучи.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 20 сеп 2010 22:13

Frankie Lampard написа:Мартин О`Нийл може да замени Рой Ходжсън начело на Ливърпул, твърдят в Англия.

Бившият наставник на Селтик и Астън Вила е искан от евентуалните купувачи на клуба. Те виждат в лицето на О`Нийл най-добрият вариант за треньор на "червените".

В същото време съсобственикът на клуба Том Хикс продължава да опитва да изкупи акциите на своя партньор Джордж Жилет.

Ако това се случи, то Рой Ходжсън ще запази мястото си на "Анфийлд".

Lampard,ти откога играеш в Ливърпул?Батка,само в нашия форум висиш,че и теми отгоре на това пускаш.Не,че е забранено ама дразниш вече...
ИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 сеп 2010 09:49

rhaegar написа:
Liverpool forever_95 написа:Абсурд! С него ще драпаме винаги за топ 7. Не го искам !!!

Вие и сега това правите, ако не си забелязал.

Еми батка да ти кажа че на практика играхме вече с най-добрите отбори в Англия и затова сме на тази незавидна позиция. Останаха ни само Челси и Тотнъм. След 5 кръга имаме 5 точки-факт, но това нищо не означава. :P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 сеп 2010 13:33

Миналия сезон също до послдно беше борба за позиция. А с играта, която показвате, нещо не ми вдъхвате доверие, че ще играете в ШЛ.

Изображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 сеп 2010 16:04

rhaegar написа:Миналия сезон също до послдно беше борба за позиция. А с играта, която показвате, нещо не ми вдъхвате доверие, че ще играете в ШЛ.

Но пък този сезон нямаме на главата си ШЛ,което е минус при конкуренцията.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 сеп 2010 17:37

styopa написа:
rhaegar написа:Миналия сезон също до послдно беше борба за позиция. А с играта, която показвате, нещо не ми вдъхвате доверие, че ще играете в ШЛ.

Но пък този сезон нямаме на главата си ШЛ,което е минус при конкуренцията.

Миналата година не изкарахте кой знае колко в ШЛ. Играхте полуфинал в Лига Европа, а това пак са си доста мачове. Не виждам ззащо и тази година да не се опитате да стигнете далеч в ЕКТ, защо не и да спечелите турнира. Така че мачовете в Европа са не по-малко, а с оглед на отборите в ШЛ и ЛЕ, не съм съвсем сигурен, че ще бъдат и по-леки. Зависи какви приоритети са заложени на Рой, за титла ще е трудно, още повече, че вече сте 10 точки назад. Вярно че е рано, но си са доста точки, които ще ме прощаваш, но не изглеждате способни да наваксате, освен ако нещо не се промени драстично. Местните купи са "утешителна награда", така че реалната цел изглежда ЛЕ. Плюс е, че Пуул има онзи "ген" на успехи в Европа, което увеличава шансовете.

Изображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 сеп 2010 17:44

Този сезон се оформя един отбор за ЕКТ и един за ВЛ, което както и да го погледнеш, го нямаше при Рафа, далеч съм от мисълта обаче, че ако се стигне до крайните фази на турнира за ЛЕ, няма да се прелеят двата състава в името на трофея.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”