Игри на дискети за телевизиони игри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игри на дискети за телевизиони игри
Matthew написа:RudeDude написа:Тоя тая фифа на нищо не мяза се едно играя контра страйке ама не цс, а вие знаете за коя говоря. Имаше една друга футболна дето беше с вертикална камера, смисъл нападеше се надоле и нагоре, пак беше с национални отбори и беше мн хубава. Колкото повече победи трупаш толково повече съперниците ставаха силни. Можете ли да ми кажете как се казва, че съм забравил.
Играта се казва Tecmo World Cup SoccerТя след Гол 3 ми беше любима в детските години
Мерси брато! Това е играта само че тогава още не можех да ритам топката както противникът правеше, вмисъл ем високо ем някакси технично, дори се чудех дали е възможно по едно време да я ритам като него. Така и не се научих как се правеха тези по - специални ритания на топката. Говоря затова че май само на диагонал като риташ топката можеше да я вдигаш, а на право като я риташ само по земя, а шибаният "комп" ги можеше сякак.

- Ceca Ražnatović F@N
- Контакти:
последната дискета която имах изхвърча през балкона 

Хубави бяха тези игри и достъпни, мамка му.Все още плейстейшъна в БГ не е масово достъпен

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Madridist написа:А на мен, най-любимата ми футболна игра беше "International Superstar Soccer" . Играех нон-стоп на нея и тогава за времето си беше доста добра.
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5YCIbZqlozI[/youtube][/center]
Ах леле, колко безсънни нощи, мъчейки се да стана шампион.
Класика. Спомени, спомени...
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- storm
- Контакти:
Пичове върнахте ме 10 години назад . Сам да попитам някой може ли да ми каже от къде да си дръпна Нинтендо Симулатора . Преди имаше една игра Нео Гео ,ама сега немога да я намеря
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Игри и забавления”