20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 00:04

Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главата :mrgreen: Иначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!
Последна промяна от MORSKI на 21 сеп 2010 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 сеп 2010 00:04

Абе морски ...... феновете на Левски не само си запълниха скамейките , но и имаше горе над скамейките поне по 3 редици хора които седяха прави ..... отделно в клетката си имаше доста левскари ... а и вярно е че примерно ние като викаме няма как да чуем вие какво викате , но пък си и викаме повече от вас ... аз нали знам ! От вашите фенове се опитват да подражават на големите отбори ( като нас ) само ония лапетии които се правят на ултрасчета , ама не им се получава ..... вие живеете заради такива мачове срещу Левски . Да забалите някоя друга димка и факла и да се мислите за фенове ( визирам пак ония лапенца ) ...... абее нищо и не играете .... всяка по-добра атака на Левски - ФАУЛ ! Тц ! Ебем ти футбола ....... във В група има по-добри терени от вашия ... абе мизерия батка . За това вътре трудно ви бият ..... много се надъхват вашите от публиката ли от какво не знам и не позволяват да се играе футбол .... за това като гостувате на Герена си тръгвате с по 3:0 минимум ..... не съм ли прав ? Между другото някой да ми каже от къде да намеря запис на мача , че то много много мача не можеше да се наблюдава във такива условия и в клетката предимно .....?

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 сеп 2010 00:04

MORSKI написа:Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главата :mrgreen: Иначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!

Вие чужденци нямате ли :?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 00:09

evgenimilenov написа:Абе морски ...... феновете на Левски не само си запълниха скамейките , но и имаше горе над скамейките поне по 3 редици хора които седяха прави ..... отделно в клетката си имаше доста левскари ... а и вярно е че примерно ние като викаме няма как да чуем вие какво викате , но пък си и викаме повече от вас ... аз нали знам ! От вашите фенове се опитват да подражават на големите отбори ( като нас ) само ония лапетии които се правят на ултрасчета , ама не им се получава ..... вие живеете заради такива мачове срещу Левски . Да забалите някоя друга димка и факла и да се мислите за фенове ( визирам пак ония лапенца ) ...... абее нищо и не играете .... всяка по-добра атака на Левски - ФАУЛ ! Тц ! Ебем ти футбола ....... във В група има по-добри терени от вашия ... абе мизерия батка . За това вътре трудно ви бият ..... много се надъхват вашите от публиката ли от какво не знам и не позволяват да се играе футбол .... за това като гостувате на Герена си тръгвате с по 3:0 минимум ..... не съм ли прав ? Между другото някой да ми каже от къде да намеря запис на мача , че то много много мача не можеше да се наблюдава във такива условия и в клетката предимно .....?

Ами не, не си прав, но както и да е,.. Това е твое мнение, моето е друго не ми се спори... Със ситуацията около агитката, феновете ни съм по-зпаознат от теб, така че не си прав като цяло ;) И при нас имаше по оградата хора..... И не е вярно, че живеем заради мачове с вас...Това са глупсоти- има хора, които мислят така, но са малцинство... Мен ми е все тая с кого играем, аз ходя заради моя отбор ;) Иначе за терена, той днес не беше толкова зле, така че това не може да е опрадвание... А и порпинцип у нас няма свестни терени- вижте какво направиха Онтарио с терена на Лазур.... Иначе сме си домакински отбор и няма лошо да се надъхват и играчи и публика.... Но това трябва да се промени и като гости да бием.... Ще видим! Лека вечер..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 00:11

evgenimilenov написа:
MORSKI написа:Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главата :mrgreen: Иначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!

Вие чужденци нямате ли :?

Имаме, но да си забелязъл да вдигат класата на отбора? Маркес се опитва да играе, но един мач е добър, друг хич го няма... Жардел играе по 5-6 минути на мач.... Адемар нещо не е във форма.... Имаме един Тиаго, който така и не разбрах защо го купиха... Като цяло политиката на собствениците е ужасяваща!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 21 сеп 2010 00:23

Според мен всички от форум Левски трябва да кажем едно голямо ЕВАЛА на MORSKI за подкрепата и отпора,които дава на абсолютно всички във тоя форум.Върнах се 3-4 страници назад с мненията - еми то няма един коментар на левскар,който да не е получил отговор от нашия човек ;) Евала ти пич за тая яростна подкрепа към отбора ти,а към всички със ''сини'' сърца ЧЕСТИТА ПОБЕДА и да продължаваме все така да мачкаме по терените.Хубавото е,че и днеска спечелихме, въпреки че моряците беха излезнали на нож и на принципа ''нема ли кръв,нема и фал'' .... Смешна история тея момчета-надъхали сте се хубаво ми покажете игра,а не само оспорвания на съдийските решения,и надяване само на центрирания и корнери..... бахти..... Лека нощ на всички и отново честити 3 точки!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 сеп 2010 08:59

След като сложихте най-отявления антилевскар измежду футболните съдии да ни свири вчера, то бъдете убедени че дузпата е не 100, а 200 процента. Гледайте ако щете и 100 пъти как Дарко стига пръв до топката, а след това Пиргов го отнася заедно с нея.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 21 сеп 2010 09:20

Честита победа ЛЕВСКАРИ :) Гостуването беше супер ;) Доволен съм от отбора само дето много лесно допускаме да ни се вкарат гол или голове :x А за цените на билетите просто без коментар :?

Ако някой има снимки от мача или по точно в клетката да ги качи някъде ;)

САМО ЛЕВСКИ !!!
Изображение

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 21 сеп 2010 10:02

Смей се пич... а мен за пореден път ми става кеф като гледам повторението на дузпата и като виждам, че няма такава и ви бихме така сладко !
.,...
Споед мен по-важно е дали е играно с умисъл, тъй като има и чисти и груби единоборства..... Илко закъсня, факт, но е вскеи съдия би свирил дузпа за подобна ситуация! Имало е такива мачове в които се отсъжда, но съм гледал подобни в които съдията остава играта да продължи.... И тук идва въпроса готов ли бе да свири такава дузпа, ако беше на отсрещната врата....
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...
Че вместо д ани биете с разлика след 2:0 се дръпнахте назад и бавехте... Както и да е , няма да се разберем! Всеки говори както му е удобно... То и при отменения гол зимата- наши фенове казваха, че има засада, че гола правилно е отменен! При двете дузпи на Герена преди 2 години пак спорихме... С две думи - писна ми... Бихте, ок... Но да ми казвате, че сме били не знам си какви и т,.н е няма да оставя да ми обиждате отбора!

За твърдата игра не ми се говори- помниш ли Рабех?[/quote]

Добре бе МОРСКИ как можещ да кажеш че има засада при отменения ни гол зимата ? ха-ха-ха нали положението е от КОРНЕР каква засада ? :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 10:33

:roll: Е,как няма да е от най-чистите,когато Дарко се хвърля,като чувал с картофи. :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Архив”