20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 23:24

Гара Дембеле написа:
delpi написа:
evergreen написа:...
Проблем ли е някакъв,че ви се хвърляме или на ЦСКА може,а на вас не може?Дузпи отсъдени само за "Левски"(случая да са всеки път в наша полза) и ти да си няма да ни харесваш,а напротив ще ни мразиш както и мразете всички останали отбори. ;)

Да ти кажа след мача за купата миналата година след като не Ви намразих, няма шанс, няма кога :lol:
Иначе срещу ЦСКА не съм Ви видял така брутално да играете както срещу нас последните години, лично мнение!

Че то половината им отбор е цесекари :roll:

Като го каза това се сетих, че днес Жоро Илиев ми направи много приятно впечатлние с изказването след мача по Про.БГ. Много мъжко изказване, без емоции и излишни нападки... е да вярно, че каза, че дузпата била 100%, но това е нормално :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 20 сеп 2010 23:25

MORSKI написа:
psiho написа:MORSKI, да те подсетя, че за секирата си Рабех получи заслужен ЧЕРВЕН картон. Сещаш ли се? А?

Нали говорим за грубости! Значи и вие сте способни на тях,..... То и червен му беше малко, Заков повече не игра пи нас!
Искам да ви кажа, че вие забравяте нещо когато е във ваш ущърб, а когато същото е във ваша полза веднага скачате!

Ама то във всеки отбор може да се намери по някой такъв. Рабех беше добър, но рисков играч. Аз се радвам, че го няма (помня и балтията му и срещу Баку). Ама то всеки мач срещу вас така става бре. Айде ако нямахме важни мачове за Лига Европа има кой да играе в "А" група, ама сега. То предния сезон целия само с контузени, ми неща и тоя.
Мен ме яд на наще, че решиха че мача е свършил при 2:0.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 сеп 2010 23:28

MORSKI написа:
W84me написа:Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...

Режи си каквото искаш- нали бях на стадиона, ти явно не си бил.... Клетката имаше празни места... И как ще сте 3 000 след като двете трибуни на Тича са с по 4 000? Какво искаш да ми кажеш, че сектор В(този, който няма козирка) е бил само със сини фенове ли :mrgreen: Айде малко по-реално! Понеже и аз бях в този сектор!

Не съм бил на стадиона,а?! :D С тия 8лв за билет,какво искате да покажете?Какво предлагате насреща?Бях на стадиона,фенове на Левски имаше и под козирката или не е вярно? Бях в клетката,нямаше място в нея,но както и да е.И 10 човека да сме,пак повече викаме от т.нар ваша "агитка",дето налита на бой,ама ние с деца от 9-10ти клас не се бием...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 20 сеп 2010 23:31

С тия 8 лева избиха работата. Ебати за Лига Европа бяха по толкова. Ден година храни.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 23:35

MORSKI написа:...
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...

Е не може единият отбор да излезе да играе футбол, а другия от първата секунда да почва с влизанията, симулациите, скачането по съдията, споровете за всяко нарушение... феновете, треньорската пейка и резервите да реагират на всяко отсъждане... На Герена сте по-ниски и от тревата, няма ги влизанията целящи крака на футболист на Левски, няма ги разправиите... Какво пречеше да стане мач като Левски-Гент, сините бяха на терена да се надиграват с футболни аргументи, после се видя, че това няма да стане и влязоха в руслото на мача... знаеш ли какво пречеше- първо селската обстановка по време на целия мач, селския стадион, селския съдия, селския манталитет на футболистите от Варна, да се ритат, да блъскат топката... абе селска история с една дума !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:36

delpi написа:
Искам да ви кажа, че вие забравяте нещо когато е във ваш ущърб, а когато същото е във ваша полза веднага скачате!

Морски, това е човешко, всеки е така и е нормално. Нима ти днес след дузпата за Левски си останал безмълвен и си казал... да не забравяме за отменения гол миналата зима...? :lol:

Мен от този гол ме е срам! И, ако свирят в наша полза видимо също... Въпроса е, че когато се свири във ваша полза- не говоря конкретно за дузпата или за този мач, вие забравяте! Така беше и в мача с Черноморец... Бавили били играта, селяни били,,.. Днес бавехте вие, ама забравяте когато казвахте на Черноморец, че били селяни :shock: И такива неща как да не те ядосат!
Като сте по-добри от нас, а вие сега сте, бийте, ами не бавете играта....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:37

Гара Дембеле написа:
delpi написа:
evergreen написа:...
Проблем ли е някакъв,че ви се хвърляме или на ЦСКА може,а на вас не може?Дузпи отсъдени само за "Левски"(случая да са всеки път в наша полза) и ти да си няма да ни харесваш,а напротив ще ни мразиш както и мразете всички останали отбори. ;)

Да ти кажа след мача за купата миналата година след като не Ви намразих, няма шанс, няма кога :lol:
Иначе срещу ЦСКА не съм Ви видял така брутално да играете както срещу нас последните години, лично мнение!

Че то половината им отбор е цесекари :roll:

И кои са така наречените цесекари? Ели Маркес ли е цесекар :mrgreen: И това, че един играч е играл при даден период в даден отбор не го прави фен на този отбор.... Глупаво мнение е това..... Жоро Илиев игра в Локо Пловдив и ЦСКА, но не е нито от едните, нито от другите, а си остана моряк!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:40

W84me написа:
MORSKI написа:
W84me написа:Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...

Режи си каквото искаш- нали бях на стадиона, ти явно не си бил.... Клетката имаше празни места... И как ще сте 3 000 след като двете трибуни на Тича са с по 4 000? Какво искаш да ми кажеш, че сектор В(този, който няма козирка) е бил само със сини фенове ли :mrgreen: Айде малко по-реално! Понеже и аз бях в този сектор!

Не съм бил на стадиона,а?! :D С тия 8лв за билет,какво искате да покажете?Какво предлагате насреща?Бях на стадиона,фенове на Левски имаше и под козирката или не е вярно? Бях в клетката,нямаше място в нея,но както и да е.И 10 човека да сме,пак повече викаме от т.нар ваша "агитка",дето налита на бой,ама ние с деца от 9-10ти клас не се бием...

Мен мислиш ли, че не ме е яд на ТИМ... 8 кинта за този футбол е убийство, това не го отричам! Ами не знам къде ги видя тези фенове на Левски под козирката и как точно ги пзона :mrgreen: Данеби да си говорил с тях, аз такива не видях!
И как така реши, че сте викали повече от нас? И кой е налитал на бой, че мен преди 2 гоидини шяха вашите ултрасчета от Ултра Варна пред нас да ме бият след мач с вас , понеже бях с фланелка на отбора си... Добре, че полицията ги вразуми!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:41

psiho написа:С тия 8 лева избиха работата. Ебати за Лига Европа бяха по толкова. Ден година храни.

Там е работата, че не е ден година храни! Иначе са по 6, ама май постоянно ще ги правят по 8... Непрестанмно увеличават цените, а качествто на игра го няма....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:47

sostenere написа:
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...

селския стадион, селския съдия, селския манталитет на футболистите от Варна, да се ритат, да блъскат топката... абе селска история с една дума !

Нали не очакваш за такива думи да те поздравя и да ги подмина с лека ръка :mrgreen: После защо така било, защо иначе било.... Ами всичко идва от провокациите! Стадиона, че е малък е малък, но той знаеш ли от кои години е строен? Тогава София да е била 600 хиляди максимум, а Варна не повече от 80 000..... Герена също не е в добро състояние и може да спадне в графата селски, трибиуните се рушат, в свлачищшен район е... Тревната му настилка е добра, но откъм триднуби нещата са зле....
Съдията - ами ние какво сме виновни, че е неадекватен? В голяма степен той опорочи мача, ако трябваше да даде картон на наш, да не свири дузпа, да се намесва когато трябва и т.н!
А за манталитета на футболистите ни говориш глупости! Не е селски и те са го доказвали, просто играят груб футбол, който между другото става все по-груб и неефективен и мен почва леко да ме дразни, но това няма нищо общо с манталитета, това опира до уменията... Жоро Илиев защо не се бута? Понеже има умения, Юруков и той.,.... Но малко са качествените играчи в отбора за съжаление....
Последна промяна от MORSKI на 20 сеп 2010 23:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”