20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот SFHC » 20 сеп 2010 22:38

Morski
кои левскари си признали, че няма дузпа???
аз виждам само такива, които са на моето мнение.
защо не ти се спори вече? защото се появиха видеа на каданс ли?
кое е по-важно в тази ситуация от това кой играе първи за топката, аргументирай се.
Тасевски чуква топката, за да преодолее.
Вашия човек се разнимава с нея, има контакт с Тасевски в следствие на който синият футболист губи баланс. Фаул.
Понеже е в наказателното - Дузпа.
Кое не е ясно??? Правилника ли не ти е ясен или не ти харесва в случая? Това не е като топката да тупне на метър зад гол линията и съдията да отмени чист гол. Не всеки ден е великден!

p.s.кажи две думи за "твърдата ви игра" С бутоните напред в опорния крак според теб червен картон ли е или не?
Последна промяна от SFHC на 20 сеп 2010 22:40, променено общо 2 пъти.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 20 сеп 2010 22:47

Хаха, току що гледах мача на запис и искам да ви питам следното нещо, щото не се вижда 100% по време на предаването, след като прасюнгера Георги Илиев има жълт картон за груб фаул срещу Алекс в 55 минута, в 85 минута ПРОТЕСТИРА БУРНО на тъча при един фаул за нас и страничния съдия казва на главния "ДАЙ МУ КАРТОН БЕ", след което се вижда как Йорданов спира изпълнението на фаула и си записва в тефтера нещо, няма други играчи наоколо, самото показване на картона не се вижда, НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ ГО ТОВА? Защото прасюнгера остана на терена :?: :evil:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 сеп 2010 22:49

SFHC написа:Morski
кое е по-важно в тази ситуация от това кой играе първи за топката, аргументирай се.
Вашия човек се разнимава с нея, има контакт с Тасевски в следствие на който синият футболист губи баланс. Фаул.
Кое не е ясно??? Правилника ли не ти е ясен или не ти харесва в случая? Това не е като топката да тупне на метър зад гол линията и съдията да отмени чист гол. Не всеки ден е великден!

p.s.кажи две думи за "твърдата ви игра" С бутоните напред в опорния крак според теб червен картон ли е или не?

Bace, az ti kazvam, che spored men njama duzpa i ste ti kaja zasto e takova mnenieto mi. Ot tova, koeto vidjah vratarjat igrae s topkata-tova spored men slaga krai na izlishnite sporove. Moe mnenie... Za tvyrdata igra pisah.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 сеп 2010 22:52

SFHC написа:Morski

Абе кво им обясняваш толкова подробно в някакъв форум... морски, черноморски... кажи му, че е нямало дузпа, за да ги боли бе... кажи му че с несъществуваща дузпа сме ги били да ги е яд хахах Те след няколко месеца пак ще кажат, че сме ги били със съдията и ще си измислят още някоя и друга ситуация, какво изобщо има да им говорим, доказваме дали има или няма дузпа. :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 20 сеп 2010 22:53

Миналата година неревахте когато ни отмениха 101 % гол и то с човек по-малко! Вие сте смешен отбор, които се хвърля само на тая нива това ви е нивото съжалявам :!:
Последна промяна от Septemvri.fc на 20 сеп 2010 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 22:53

Защо се коментира само тази дузпа в темата не мога да разбера?
Има и други интересни неща за коментиране... ще ги маркирам:
1. Какъв е този терен, на който Черно море играе мачовете си вече няколко сезона? Как може този стадион да получи лиценз? Ако господата от Черно море имат нещо против моя коментар, заповядайте в Мездра да видите на какъв стадион играе мачовете си местния отбор във В група. Даже и в Б група няма такива картофени ниви като тази на Тича.
2. Защо не коментирате поне 7-8 балтии на играчите на Черно море останали ненаказни поне с жълт картон, след 2 от които останахме без 2-ма от ключовите си играчи?

Иначе за дузпата за Левски... както виждате 3 дни да се спори не може да се каже, кой печели спора... Дарко пръв игра с топката, но пък Пиргов след това я изби, като едновременно с това фаулира Тасевски... повече от спорна ситуация за мен. Така, че каквото реши съдията на момента това е. А за ситуацията на Дончо Атанасов... незнам поне защо след като съдията не свири дузпа, каквато нямаше, не се реши да вдигне картон на Дончо за симулация... нямаше нищо по-естествено от това.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 20 сеп 2010 22:54

bono написа:Хаха, току що гледах мача на запис и искам да ви питам следното нещо, щото не се вижда 100% по време на предаването, след като прасюнгера Георги Илиев има жълт картон за груб фаул срещу Алекс в 55 минута, в 85 минута ПРОТЕСТИРА БУРНО на тъча при един фаул за нас и страничния съдия казва на главния "ДАЙ МУ КАРТОН БЕ", след което се вижда как Йорданов спира изпълнението на фаула и си записва в тефтера нещо, няма други играчи наоколо, самото показване на картона не се вижда, НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ ГО ТОВА? Защото прасюнгера остана на терена :?: :evil:

защото БФС е синьо, за това.

Защото няма отбор в момента, който да притежава футболни аргументи да спре Левски и съдийството е в устите на всички други.

А истината е елементарна. Този Левски е по-бърз и нападателите (особено Дембеле) са по-здрави физически. Когато противникът няма техническите аргументи да те спре той го прави с повече нарушения. За това за Левски се свирят и повече дузпи. Нито една дузпа не беше свирена при 0-0 или дори при някакъв равен резултат.

Черно Море играха на ръба на непозволената грубост. Жоазиньо го смазаха. Левски обаче бие и вкарва по три гола на мач. Все някога ще паднем и ще се почне мощно квичене...
Хората обаче забравят какво се случи миналата година на същия терен в мача за купата.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

lusi.iliev
Контакти:

Мнениеот lusi.iliev » 20 сеп 2010 22:54

ivaka написа:Направо ми става смешно, като чета някои постове.
Особено тези, които искат Никито да се махне.
Добре, а преди година след мача с Литекс всички го защитаваха, в това число и фенове на Черно море, мога да цитирам.
Кокво излиза, когато свири срещу Левски е добър, когато свири, горе - долу по равно е лош.
Пиша горе - долу, защото както може да спорим за дузпата, така може да спорим и, че при втория гол на Черно море имаше явна засада.
Така можеше въобще да няма втори гол за Черно море.
Няма да говори за картоните, ако беше свирил унгареца от мача ни с Гент, поне двама щяха да поемат към съблекалнята с червени картони и всички останали щяха да висят с жълт картон.
Преди една година искахме Никито да се махне, другите го защитаваха, защото е свирил срещу Левски, сега му сърбайте попарата, Вие я надробихте.
Запомнете, че когато левскарите алармират за нещо, трюбва да слушате, а не да плюете.
Преди години Лафчис извади Левски от един, добре известен мач, като каза, че мачовете се уреждат - оплюхте ни и само година по - късно всички пищяха - олеле, мачовете се уреждат.
Какво игра Черно море?
Грубости пред своя публика, брутална игра и блъскане по топката.
Обърнете внимание, че мач при същия резултат между Левски и Гент завърши с общо 4 жълти картона и 17 фаула за цял мач, а тук?
Блъскане и ритане, еталон за селски футбол, това ли е добрия мач за Черно море?
Браво!
Само Левски!

+1000000000000000000

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 20 сеп 2010 23:02

edmon_dantes написа:Левскари, оставете ги да циврят. Те не се виждат, че играят като отбор от аматьорските групи, ами и претенции имат. Знаят само да ритат като животни, ама забравят, че това не е ръгби. Нека плачат, нека ги боли. КЕФ! Ние ще се радваме на победата и на първото място.

При първа възможност и аз ще се радвам за вас!?Колкото по-скоро толкова по-добре.Каквото почукало такова се обадило в предвид пожеланията ви. :o
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 20 сеп 2010 23:04

Това го пуснете на червенквчето илко полгов който е готов да си хвърли ръкавиците знам кофти му е на бившето чорбарче ама той не пипа въобще топката така че аз съм на 39г играл съм макар и аматьорски футбол и ;) за мен си е чиста дузпа.

Върни се в “Архив”