ПИЧОВЕ ХЕПТЕН СЕ ПОБЪРКАХТЕ !!!!!!! ВРГЪТ Е ЕДИН И ТОЙ Е ДИМИТЪР "СЕЛСКИЯ" ХРИСТОЛОВ стига сте се карали .и на мен не ми харсва историята с ДЮШ ,но това не е повод да се разединяваме !!!
1 седмица преди старта на шампионата . айде успокойте се и всички заедно да изринем селския боклук !!!!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Е да ама за някои хора Георги Славков е големия враг на Ботев...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
-
Jimmy8 написа:Е да ама за някои хора Георги Славков е големия враг на Ботев...
СЕЛЯКА Е ПРИЧИНА№1 ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ДА Е В ТОВА ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ!!!!!!!ДЕНЯ В КОЙТО СЕ МАХНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ПРАЗНИК На ПЛОВДИВ.
що не вземеш да станеш един адвокат на селския,гледам доста добре се справяш
.

тогава стягайте се и всички от първия кръг мошно
и да не стане пак старата песен на нов глас , бием 2 мача по ред и в третия започват съмненията ,"ама ей отбора върви " К*Р ЗА ВСЕКИ КОЙТО МИСЛИ ТАКА !! ЗА ТОВА 10 ГОДИНИ СЕЛСКИЯ НИ ЛАШКА !!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

botev champion написа:Ти колко юноши познаваш от школата ни господин Никой.Направи си труда да дойдеш на мач от школата ни и тогава съди кой какъв е.Пиша и за теб:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ СЕЛЯКА КЪДЕ Е?КОЙ ПОСТРАДА?СЕЛЯКА ИЛИ ДЕЦАТА???????????????????????????????????
Що не се успокоиш малко!
Обяснявам ти - Собственик на Футболен клуб Ботев е ДХ-Селския.Собственикът е длъжен да развива ДЮШ и той трябва да осигури нормални услови за децата - терени, екипи, топки и т.н..
Сега да видим къде е връзката с Георги Славков - общината.Георги Славков е служител към "Пловдив Спорт" - общинска фирма , която отдава терените за ползване.Та искам да те питам - защо селския нае точно тези терени, които в последствие казва, че били отвратителни? Защо селският не нае например терен в базата на Векта или където той прецени, че условията подхождат на ДЮШ на Ботев? Защо селският не направи някъде собствени терени? Искам да те попитам - миналата година отказа ли да прати един от юношеските отбори за мач с Родопа в Смолян? Искам и още нещо да те попитам - защо след като прави стъпки за разсрочване на дълга и плаща първа вноска, след това изведнъж спира да плаща, и чак тогава терените се оказват негодни и общината виновна? Айде изровете си главите от пясъка, защото се надявам да не сте ги забили в нечий задник........и спрете да бъдете маши в нечии мръсни ръце!!!
P.S. Бил съм на мач на юношите!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
-
Ако си Ботевист ще знаеш,че от край време школата на Ботев Пд тренира на едни и същи игрища и съблекални т.с. на сегашните.И на кой мач точно беше,ако не е тайна?
botev champion написа:Jimmy8 написа:Е да ама за някои хора Георги Славков е големия враг на Ботев...
СЕЛЯКА Е ПРИЧИНА№1 ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ДА Е В ТОВА ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ!!!!!!!ДЕНЯ В КОЙТО СЕ МАХНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ПРАЗНИК На ПЛОВДИВ.
Не ти е виновен селяка, че твоето Локо е в такова състояние.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
botev champion ти за кво се бориш бе мен ? изобщо къв си ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

botev champion написа:Ако си Ботевист ще знаеш,че от край време школата на Ботев Пд тренира на едни и същи игрища и съблекални т.с. на сегашните.И на кой мач точно беше,ако не е тайна?
Оказва се, че не съм ботевист, защото видиш ли не знам къде тренират децата...и на Митко Джоров юношите ли тренираха там? А от край време ли условията са лоши или след, като общината си потърси парите изведнъж станаха лоши?Ей, явно селският яко ви е промил мозъците и отново успешно е насочил вниманието ви далече от ОСНОВНИЯ проблем.Това той го умее, не веднъж сме го виждали.Чудя се, защо все още има хора, които му се вързват?
Отговарям на въпроса ти - бях на загубения с дузпи финал с ЦСКА на стадион Пловдив.
Ти защо не отговаряш на поставените от мен въпроси?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов