Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sostenere написа:MORSKI написа:
Първо всеки може да се оправдае, тези 3000 които казваш( не 3000, 300000000 бяхте) данеби да са нямали работа, а?
Второ, не бяхте 3 000 не ставай смешен! Не бяхте напълнили изцяло клетката, тя е за 500 човека + 1500 максимум от 2 трибуни от по 700 човека и ставате приблизотелно 2 000.... Останалото си бяха моряци
Ти да не мислиш, че ти се оправдавам хахахахахаххаха Кой си ти, че да ти се оправдавам ? Кефа си ми остава, а за теб злобата, която се опитваш да прикриеш ...
W84me написа:Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...
MORSKI написа:W84me написа:Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...
Режи си каквото искаш- нали бях на стадиона, ти явно не си бил.... Клетката имаше празни места... И как ще сте 3 000 след като двете трибуни на Тича са с по 4 000? Какво искаш да ми кажеш, че сектор В(този, който няма козирка) е бил само със сини фенове лиАйде малко по-реално! Понеже и аз бях в този сектор!
Гара Дембеле написа:Бях на стадиона от Варна съм и тотално надпяхме моряците
Гара Дембеле написа:MORSKI написа:W84me написа:Главата си режа,ако левскарите на стадиона са били по-малко от 3000... Клетката си беше пълна,не ми говори глупости...
Режи си каквото искаш- нали бях на стадиона, ти явно не си бил.... Клетката имаше празни места... И как ще сте 3 000 след като двете трибуни на Тича са с по 4 000? Какво искаш да ми кажеш, че сектор В(този, който няма козирка) е бил само със сини фенове лиАйде малко по-реално! Понеже и аз бях в този сектор!
Човек признай си, че ви надпяхме, а и винаги на мача с Левски има левскари, които са под козирката.
Гара Дембеле написа:
Човек признай си, че ви надпяхме, а и винаги на мача с Левски има левскари, които са под козирката.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта