[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)
Заслужена победа за Славия,добре,че нямаше спорни положения за дузпа,че червените щяха да плачат като... .Има нещо много сбъркано в този отбор,дано по скоро се оправят,че без тяхната конкуренция на Левски е скучно.
napred_trizvezdni_1948 написа:Единственото което ни трябва е читав нападател, може би 2ма и да махнат всички на този пост които са в момента, защото нито 1 не става, вратар, дано вземем М'Боли силно стискам палци това да стане и ще сме коренно променени.Сами виждате че правим не лоши атаки които нападателите ни не могат да завършат успешно. Това е, читав вратар и 2ма нападатели за останалите постове в течение на времето като се посработят, ще сме идеални. Ако имахме и читаво нападение нямаше да сме на това дередже. Повяхналата детелинка да си ходи, въпреки че уж не плащаме за играчи, а платихме и то доста скъпо за тоя дърводелец.
Проблема е в средата, не в нападение! Нападателите не могат едновременно да изнасят топката, да пускат пасове, да създават положения и накрая евентуално да ги вкарват! Когато Марко не му се играе(а това е често) ние просто нямаме халфова линия! Житните бегачи Делев, Трифонов, Тонев и подобните стават за спринтове по тъча, ама не ги търси да влагат мисъл! Е тва е проблема!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
славист съм и съм много доволен от мача. Скоро такъв кеф не е бил.
искам да ви кажа само едно - да, слаби сме и да, не сме очаквали да ви бием. Нямаме победа от 8 години, но това не означава, че сме умрял отбор. Дето се вика всички видяха как играхме ние и как играхте вие. Ако наще момчета имаха малко повече смелост да ритнат към вратата ви щяхме да ви напълним кошарата. Бъдете поне веднъж обективни и признайте, че ви надиграхме. Не е нужно веднага от обидни епитети колко сме зле и как Левски и Литекс ще ни скъсат и не знам още какво. На дневен ред е вчерашния мач, бихме ви и това е.
Истинските мъже знаят как да губят. Не говоря за всички цесекари, видя се, че има достатъчно обективни момчета, за което ги поздравявам.
Само Славия!
искам да ви кажа само едно - да, слаби сме и да, не сме очаквали да ви бием. Нямаме победа от 8 години, но това не означава, че сме умрял отбор. Дето се вика всички видяха как играхме ние и как играхте вие. Ако наще момчета имаха малко повече смелост да ритнат към вратата ви щяхме да ви напълним кошарата. Бъдете поне веднъж обективни и признайте, че ви надиграхме. Не е нужно веднага от обидни епитети колко сме зле и как Левски и Литекс ще ни скъсат и не знам още какво. На дневен ред е вчерашния мач, бихме ви и това е.
Истинските мъже знаят как да губят. Не говоря за всички цесекари, видя се, че има достатъчно обективни момчета, за което ги поздравявам.
Само Славия!
до като плюем отбор,играчи,треньори,управление, все така ще изглежда ЦСКА.
- BLUE_CHAMPIONS
vaskop написа:славист съм и съм много доволен от мача. Скоро такъв кеф не е бил.
Само Славия!
Отговорете на онова гъзе, че ако сте умрял отбор,то поне сте отбор!,а те са няква сбирщина дето и не знаят какво трябва да правят
- TPAKTOP
- Контакти:
Темата вече си е за Архив! Жалко за загубата!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата