20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Изхвърлете Николай Йорданов
Спокойно, аз си знам работата
Иначе смени си подписа иначе и з атеб трябва баница...

Re: Изхвърлете Николай Йорданов
Колкото и дузпи да ви дадат, пак си оставате същите ЗАБЛУБЕНИ ..... !!! Поне един път не постъпвайте като .... и си признайте бе мама му стара. На всички анти-варненци, живейте си там в собствения си измислен свят и се мислете за нещо повече, явно с вас човек не може да се разбере.......
Re: Съдийството на мача Черно море - Левски
JackPackage написа:vaskonti написа:rosen_1914 написа:Сега гледах 3-4 пъти дузпата. Вече съм на 101% че такава има. Пиргов протяга ръце, Тасевски стига до топката и тогава пиргов закача крака му и след това топката. Вижте повторението в спорт 1 няколко пъти и ми говорете, че не е дузпа
Добре де...айде ти поне ми кажи как Пиргов първо ще закачи Тасевски, а после топката, след като топката е пред нападателя и се движи стабилно напред... не разбираш ли, че ако става това, което твърдиш Пиргов няма как да стигне топката защото тя ще го е подминала, а той се движи точно в обратната посока!
Топката се удря в Пиргов, бе, гледайте малко, топката го удря в главата, а той с ръцете сваля Дарко...
В главата ли го удря?

А дори и така да е, какво значение има, след като все пак първо избива топката, пък било то и с глава?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- зеленобелия
- Контакти:
Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Добро включване на Супер Марио.Трябва да му се дава повече шанс за изява.
Момци, логиката е елементарна! Вратарят няма ФИЗИЧЕСКА възможност първо да фаулира нападателя, а СЛЕД това да избие топката обратно към терена! Няма как да се получи подобна последователност просто защото ако първо има спъване това значи, че топката ВЕЧЕ Е ПОДМИНАЛА ВРАТАРЯ!
- JackPackage
- Контакти:
единственото волно (умишлено) действие на вратаря в ситуацията е спъването на Тасевски, вратаря не избива топката, топката се удря в главата му след като Дарко е играл с нея.....
Примерна ситуация: защитник рита нападател, той пада и защитника играе с топката, има ли фаул ?!
Примерна ситуация: защитник рита нападател, той пада и защитника играе с топката, има ли фаул ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:единственото волно (умишлено) действие на вратаря в ситуацията е спъването на Тасевски, вратаря не избива топката, топката се удря в главата му след като Дарко е играл с нея.....
Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?
Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Не съм гледал мача,но гледах головете в спортал.На първо гледане бях сигурен че няма дузпа за Левски.След това я гледах сигурно 10-15 пъти на бавен кадър и обърнете внимание на 6 сек от репортажа,там или си въобразявам или вратаря на Ч.Море спъва Тасевски и след това с глава избива топката а не с ръце.Изгледайте го внимателно на бавен кадър и кажете какво мислите.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- JackPackage
- Контакти:
vaskonti написа:JackPackage написа:единственото волно (умишлено) действие на вратаря в ситуацията е спъването на Тасевски, вратаря не избива топката, топката се удря в главата му след като Дарко е играл с нея.....
Пак да кажа. Гледа се кой играе последен с топката, не кой пръв. Това осъзнаваш ли го?
аз пък си мислех че целта на защитните действия във футбола е първо да се стигне до топката, не да се събори играча и след това да му се отнеме топката, но явно е излязън ъпдейт на правилата, за който не знам

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
На този линк се вижда прекрасно клипа с очевидната дузпа за Левски. Само много слепи или заангажирани привърженици могат да твърдят, че дузпа няма. Има и е 100%-ва. http://football.sportal.bg/news.php?news=260227