eMs1 написа:Незнам откъде идва това възмущение......"Наистина ли ще изпадне Левски" ???? Ако си фен на Левски едва ли ще си задаваш този въпрос. Статията на Ст. Стоянов си е иронична и злобничка (той си е откровенно пристрастен и това си личи във всичко което пише, то в Гонг всички са така с единственната разлика, че Ники Александров е един а левскарите са всички останали), но не разбирам или явно не чета достатъчно вестници и сайтове в които толква много е възхваляван ЦСКА за конторлите които спечели, а пък в същото време Левски им се предрича мрачно бъдеще......С малки изключения оценките по сайтовете са песимистични и към ЦСКА (от 8 месеца фалираме, изпадаме и т.н.) и към Левски (и те почти фалираха, разпродадоха ги....), като малкото изключение визирам ДБ които искренно могат да те забавляват със статийте си и отразяването на мачовете на ЦСКА и Левски.
Всъщност искам да кажа, че и статията и тази тема са ала ДБ......Не бъдете като тях.
Аз вчера имах възможността да коментирам пасквила на този слагач от Гонг.Бях се възмутил,а и още съм възмутен от начина,по който беше се постарал този драскач да изплакне насрания гъз на Бай Ганьо,за сметка на Черноморец.Видите ли,как така ФК Витоша ще изпадне.Най-нормално е Черноморец да изпадне....Подуенските простотии нямат край.В същност,може и край да имат...Който нож вади,от нож умира.Изобщо няма да е чудно,ако Бай Ганьо фалира така,че никой да не може да го спаси...Дори и мафията.Това,което се опита да причини на ЦСКА през лятото,може да се стовари върхи самия него.Колкото до Черноморец...датата е 14.03.2009,а мястото е един стадион в квартал Подуене.Подозирам,че след тази дата ,точно този слагач ще е доста замислен...