Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Формата на елитната А група
За мен лично варианта е с 10 отбора ! Представете си 4 "Вечни Дербита", 4 Пловдивски дербита,8 мача между Левски и ЦСКА и съответно Локо Пд и Ботев(ако мачовете не са зрелищни - трибуните ще са) ,и 4 мача с Литекс
Почва се пролетта,и като дойде лятно време за Евротурнири,отобрите който са се класирали за тях,ще са вече изиграли поне 7-8 официални мача и ще са във форма ! А отностно това кой да остане,еми сега както са 16 отпадат последните 8 и от двете "Б" групи влизат първите отбори от всяка и така (т.е. общо 2 ) ! После последните 2 от "А" изпадат,на тяхно място влиза първите два от "Б" група ("Б" група е глупаво да бъде делена),а първите 3 или 4 отбора от "А" играят в ЕКТ ! от 5то до 8мо място се борят да останат в Елита и до година ! Добре звучи,и мисля че е реално ! Разбира се,със сериозна инвестиция в ДЮШ и ако държавата НАЙ-НАКРАЯ даде базите (сега има някакви индикаций за това)
Малко по малко нещата ще тръгнат нагоре,поне така виждам нещата аз !

Re: Наистина ли ще изпадне Левски?
И аз не знам до колко резултатите от подготовката може да са показателни, но при всички положения по-спокоен щях да бъда, ако отбелязвахме и биехме по-често... Щото има и едно такова тълкуване - като биехме в контролите, после се провалихме, а сега като не бием - значи сме още по-големи дупки... Но не ми се иска да вярвам, че е така. В последните години, извинявам се, но от ерата на Мъри, Левски има ясно очертаващи се слабости - не може да играе никак срещу добре затворени, организирани в защита отбори и не може да оползотворява даже 30-40% от създадените голови положения. Малко изключение в тая насока бяха мачове като срещу Оксер, Марсилия, Киево, но толкова... Силният отбор от Източна Европа е този, който бяга много, играе на контри, но с 3 добри подавания, и бележи ако не всяко, то всяко 2-ро създадено положение... Според мен, само така може да се стигне до нещо по-голямо в ЕКТ, в т.ч. и ШЛ. Иначе - ще се сравняваме с Беверен, Тампере, Бате и Жилина...
Armeeca31 написа:Боли, ли като знаете че любимия ви отбор не върви хич на добре.
Ми както виждаш,напук на всички нападки към Левски,ние не сме се отчаяли

Armeeca31 написа:Боли, ли като знаете че любимия ви отбор не върви хич на добре.
Тебе ще те заболи още повече, като почнат мачовете... А после - като отидете във "В" група!
Помните ли преди пак направихме слаба подготовка а след това влезнахме в Евро Турнирите.... З това че чакай те да видим в официалните мачове. ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
Re: Чужденец пристига в Левски до края на седмицата???
И кво стана? Гонг пуснаха партенката за Асус в Левски до края на седмица и всички медий го разпространиха светкавично. Е, края на седмицата дойде, а асус НЕ. Мислех, че поне на гонг може а се вярва и не пускат жълти партенки........
Положението в нашата мила Родина е толкова забатачено и скапано....Това се отразява ,неизбежно, и върху психологията на народа.Хората се зомбират и мисленето им се изкривява....Защо ,например,в Англия един отбор като Нотингам Форест може да стане шампион на Европа и после да изпадне от елита,а в България това е ерес?Нито феновете на Форест са намразили отбора си,нито стадионът им е станал по-малко красив по време на мач....Особено е изкривена психиката на онези от Герена...Те са с особено ниво на мозъчно просветление и си мислят,че са достатъчно защитени от изпадане,благодарение на мафиотското си срастване с държавата.Нищо,обаче не се знае....
Незнам откъде идва това възмущение......"Наистина ли ще изпадне Левски" ???? Ако си фен на Левски едва ли ще си задаваш този въпрос. Статията на Ст. Стоянов си е иронична и злобничка (той си е откровенно пристрастен и това си личи във всичко което пише, то в Гонг всички са така с единственната разлика, че Ники Александров е един а левскарите са всички останали), но не разбирам или явно не чета достатъчно вестници и сайтове в които толква много е възхваляван ЦСКА за конторлите които спечели, а пък в същото време Левски им се предрича мрачно бъдеще......С малки изключения оценките по сайтовете са песимистични и към ЦСКА (от 8 месеца фалираме, изпадаме и т.н.) и към Левски (и те почти фалираха, разпродадоха ги....), като малкото изключение визирам ДБ които искренно могат да те забавляват със статийте си и отразяването на мачовете на ЦСКА и Левски.
Всъщност искам да кажа, че и статията и тази тема са ала ДБ......Не бъдете като тях.
Всъщност искам да кажа, че и статията и тази тема са ала ДБ......Не бъдете като тях.
- LoveAndPeace
- Контакти:
popaj написа:Положението в нашата мила Родина е толкова забатачено и скапано....Това се отразява ,неизбежно, и върху психологията на народа.Хората се зомбират и мисленето им се изкривява....Защо ,например,в Англия един отбор като Нотингам Форест може да стане шампион на Европа и после да изпадне от елита,а в България това е ерес?Нито феновете на Форест са намразили отбора си,нито стадионът им е станал по-малко красив по време на мач....Особено е изкривена психиката на онези от Герена...Те са с особено ниво на мозъчно просветление и си мислят,че са достатъчно защитени от изпадане,благодарение на мафиотското си срастване с държавата.Нищо,обаче не се знае....
Кажи тогава с какво ниво са тези които си мислят , че са достатъчно защитени и не могат да загубят 7 точки (камо ли изпадане) ?