20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- John Terry
- Контакти:
Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Оставете ги бе какво спорите с тях.Ако зависеше от тях те ще искат да бъдат отменени головете на Младенов и Милиев(както миналата година за купата),да бъде изгонен играч на Левски още в 12-тата минута за да може да ни бият.Дузпата си е дузпа Дарко изпревари вратаря за топката и Пиргов го подсече.А и се чудя как може стадион Тича да има лиценз за А група а Армията да няма ???
zanio написа:joro_787 написа:Сигурно трябваше да му откъснат крака на Дарко , за да вземете да се съгласите, че има дузпа...
Важно е как се е стигнало до там - вратаря играе първо с топката - това е важно, всичко останало е на заден план.
Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете

Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
Доволен съм от победата, а и начина по който беше постигната я прави доста сладка.Според мен си имаше дузпа срещу Дарко. Сега зелените момченца (и не само те) сега ще има да реват във форума ... 

L.S.F.C.
-
- Контакти:
Време е вече да се забранят такива терени, стига толкова!!! Това е един отвратителен отбор на Черно Море. Най-мръсните резачи, дори Миньор играят по-качествено от тях, а и терен имат вече. Не ме разбирайте погрешно, не плюя по самия отбор Черно Море, а по играчите. Хубаво да излязат за битка, но футболът освен, че не е балет и ръгби не е... Танко Дяков от колко сезона ТРЯБВА да бъде изгонен. Всяка спорна ситуация е до съдията и спори. Този Жардел не знам какъв комик го раздава, но определено го бива, може след "кариерата" си в Черно Море да се преориентира. Та така, червени картони и вънка за тия копачи. Давам им по една кирка и да ми копат камъни на село... За първи път се изказвам така и ще продължавам да го правя КЪМ ТАКИВА ОТБОРИ, които правят всичко останало, но не и да играят футбол. Левски изиграха среден мач, резервите НЕ СЕ включиха както трябва и като цяло бяха уморени. Подложени на натиск много се пропукваме и затваряме в нашата половина. Дузпата е 50/50. Имам предвид, че някои съдии биха я дали, а други не. Аз ако бях съдия нямаше да я дам. И накрая, нека кажа отново, СТИГА на такива терени, този е наистина отвратителен, в Б група са по-добри.....
Lepke написа:zanio написа:joro_787 написа:Сигурно трябваше да му откъснат крака на Дарко , за да вземете да се съгласите, че има дузпа...
Важно е как се е стигнало до там - вратаря играе първо с топката - това е важно, всичко останало е на заден план.
Абе вие май нещо недовиждате,Тасевски играе първи с топката,я изгледайте хубаво повторенията и тогава пишете
Стига сте коментирали с пристрастие нещата - погледнете реално на тях - гледах положението от всички възможни ъгли и 100 % ясно се вижда, че вратаря играе първо с нея, но винаги феновете гледат с този преиначен поглед, тъй като това е в полза на отбора им ...
[center]

[/center]

- John Terry
- Контакти:
zanio написа:joro_787 написа:Сигурно трябваше да му откъснат крака на Дарко , за да вземете да се съгласите, че има дузпа...
Вратаря на Черно Море не игра с топката-Тасевски ги изпревари а после беше подсечен от Пиргов
Добър мач за нас.Заслужена победа.Продължаваме да мачкаме и в "А" група и в Лига Европа,където 8 мача вече сме без загуба...А това докарва до лудост много хора
САМО ЛЕВСКИ 

- Al_Abrashev
- Контакти:
Само допингконтрол за тия обезумели дърводелци от Ч.Море.... Такова чудо скоро не се е виждало... Грозен терен,груба игра, затова големите играчи от Варна не могат да помиришат точка навън 

ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- modor
- Контакти:
niki87 написа:Добър мач за нас.Заслужена победа.Продължаваме да мачкаме и в "А" група и в Лига Европа,където 8 мача вече сме без загуба...А това докарва до лудост много хораСАМО ЛЕВСКИ
Ники,само гледай какво ще стане като моряците налазат форума

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.