Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 18:00

cska_90 написа:Еми те да се махнат-мислиш ли че няма да се намери-а и доколто знам има разговори с различни хора-не съм много вътре за да ти кажа,но все пак!!!А ако трябва вариант Ботев в краен случай-щом те могат-МОЖЕМ и ние!! ;)

Ще се намери толкова, колкото се намери за БК ЦСКА, спомни си какво стана след смъртта на Емил Коен. И ако си мислиш, че с ходенето във "В" група нещата ще се оправят, то си в голяма заблуда. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 18:04

Гуу написа:
cska_90 написа:Еми те да се махнат-мислиш ли че няма да се намери-а и доколто знам има разговори с различни хора-не съм много вътре за да ти кажа,но все пак!!!А ако трябва вариант Ботев в краен случай-щом те могат-МОЖЕМ и ние!! ;)

Ще се намери толкова, колкото се намери за БК ЦСКА, спомни си какво стана след смъртта на Емил Коен. И ако си мислиш, че с ходенето във "В" група нещата ще се оправят, то си в голяма заблуда. ;)

Е ти па намери кво да кажеш-да сравняваш баскетбола с футбола-сам се сещаш,че е нелепо!! ;)
Мисля,че досега каквото съм казал се съм бил прав:
1.Че ще сме зле тоя сезон-познах ли,познах
2.За КостадинOFF-познах ли-познах
3.ЗА великия Шеридън-познах,нали
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 18:10

cska_90 написа:
Гуу написа:

Е ти па намери кво да кажеш-да сравняваш баскетбола с футбола-сам се сещаш,че е нелепо!! ;)
Мисля,че досега каквото съм казал се съм бил прав:
1.Че ще сме зле тоя сезон-познах ли,познах
2.За КостадинOFF-познах ли-познах
3.ЗА великия Шеридън-познах,нали

И защо да не ги сравнявам ? :roll:

Направо отговори в другата тема. ;)

chorbalan2
Контакти:

Мнениеот chorbalan2 » 20 сеп 2010 18:29

рецепта не знам само дано да не изпаднете че без вас вече няма да е същото,всички знаят какво значи дербито за всички левскари

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 20 сеп 2010 19:06

Гуу написа:1) В момента не е от кой знае какво значение кой ще е треньор на ЦСКА. Дали ще е Гьоре или някой друг... все тая, специално аз обаче предпочитам да видя някой българин на този пост - един Александър Станков, Ангел Червенков...защо не и Илиян Илиев. Това обаче не означава, че Гьоре не си върши работата, всъщност все още е толкова рано, че не е много ясно как си я върши.
2) Сега е идеалният момент за това. Загубихме шансове за шампионска титла,без много емоции, без много истерия може да се започне налагането и обиграването на младите футболисти за следващия сезон. Чудесно ще е да получат повече поле за изява едни - Александър Тонев, Томи Костадинов, Лукас Трекаличи, Мартин Дечев, Никола Радулович и т.н. Но ако залагаме на младите футболисти, то това автоматично изклюва завръщане на Стойчо Младенов, той не може да работи в подобна обстановка. За да постигне успех са му необходими скъпи (за нашите стандарти) футболисти
3) На първо време трябва да се оттървем от : Караджов, Еспозито, Коста Янев, Румен Трифонов, Платини, Саидходжа и Тиеро.
4) Време е, и ако е мъж на място ще го направи. Факт е, че ЦСКА е в това състяние сега заради грешното треньорско назначение на Павел Дочев и заради неадекватната селекция, тоест обърка това, което му е работа.

А защо ги купиха тези чужденци? Нека се помъчат да изкарат парите си поне до нова година и ако не стават бийте и камшика към касъмпаша.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 19:09

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:
Гуу написа:1) В момента не е от кой знае какво значение кой ще е треньор на ЦСКА. Дали ще е Гьоре или някой друг... все тая, специално аз обаче предпочитам да видя някой българин на този пост - един Александър Станков, Ангел Червенков...защо не и Илиян Илиев. Това обаче не означава, че Гьоре не си върши работата, всъщност все още е толкова рано, че не е много ясно как си я върши.
2) Сега е идеалният момент за това. Загубихме шансове за шампионска титла,без много емоции, без много истерия може да се започне налагането и обиграването на младите футболисти за следващия сезон. Чудесно ще е да получат повече поле за изява едни - Александър Тонев, Томи Костадинов, Лукас Трекаличи, Мартин Дечев, Никола Радулович и т.н. Но ако залагаме на младите футболисти, то това автоматично изклюва завръщане на Стойчо Младенов, той не може да работи в подобна обстановка. За да постигне успех са му необходими скъпи (за нашите стандарти) футболисти
3) На първо време трябва да се оттървем от : Караджов, Еспозито, Коста Янев, Румен Трифонов, Платини, Саидходжа и Тиеро.
4) Време е, и ако е мъж на място ще го направи. Факт е, че ЦСКА е в това състяние сега заради грешното треньорско назначение на Павел Дочев и заради неадекватната селекция, тоест обърка това, което му е работа.

А защо ги купиха тези чужденци? Нека се помъчат да изкарат парите си поне до нова година и ако не стават бийте и камшика към касъмпаша.

Както виждаш тях не ги посочих за гонене (с изключение на Тиеро и Еспозито, които май играят май когато им е кеф). Всъщност новите ни попълнения не са толкова лоши (с малки изключения).

abramovich
Контакти:

Мнениеот abramovich » 20 сеп 2010 19:15

Има спасение да ви закрият-толкова много мъка ще ви спестят.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 19:27

Гуу написа:
ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:

Както виждаш тях не ги посочих за гонене (с изключение на Тиеро и Еспозито, които май играят май когато им е кеф). Всъщност новите ни попълнения не са толкова лоши (с малки изключения).

Като казваш Еспозито сигурно имаш пред вид Тибони? Защото Еспозито има един мач до сега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 19:32

vaskonti написа:Като казваш Еспозито сигурно имаш пред вид Тибони? Защото Еспозито има един мач до сега.

Всъщност точно Еспозито имам предвид. Не за друго, но просто е на 30, предпочитам Апостол Попов, Коце Стоянов...или най-добрият вариант - някой млад бг-играч за партньор на Акуаро в центъра на защитата. Самото привличане на Еспозито си беше грешка, нямаше смисъл...а нека не забравяме ужасяващото му включване срещу Видима, когато Герасим Заков го развинти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 19:35

Гуу написа:
vaskonti написа:Като казваш Еспозито сигурно имаш пред вид Тибони? Защото Еспозито има един мач до сега.

Всъщност точно Еспозито имам предвид. Не за друго, но просто е на 30, предпочитам Апостол Попов, Коце Стоянов...или най-добрият вариант - някой млад бг-играч за партньор на Акуаро в центъра на защитата. Самото привличане на Еспозито си беше грешка, нямаше смисъл...а нека не забравяме увасяващото му включване срещу Видима, когато Герасим Заков го развинти.

Апостол е контузен поне още 2 месеца, Стоянов запушва дупки на бековете. А и не е редно да вадиш заключения не просто от един мач, а от конкретно положение. В края на краищта Еспозито едва ли случайно е избиран три пъти подред за защитник номер едно, пък макар и в Серия Б.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”