birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
Малко.Компенсирам с водка...и бира
Мани още от обяд бях в Сани да се зареда с уиски и бяко вино.Малко ми е напрегнато тия дни.НАЗДРАВЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
slavia_forever написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
slavia_forever
Работата намаля малко, но не драстично. Правим малко размествания, съобразно това в работата и се надявам всичко да е наред. В къщи сме добре, не мога да се оплача за момента. А как ти се отрази, кризата на теб, приятелю?
PLOVDIV PEE 1912 написа:slavia_forever написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
slavia_forever
Работата намаля малко, но не драстично. Правим малко размествания, съобразно това в работата и се надявам всичко да е наред. В къщи сме добре, не мога да се оплача за момента. А как ти се отрази, кризата на теб, приятелю?
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
Мани още от обят бях в Сани да се зареда с уиски и бяко вино.Малко ми е напрегнато тия дни.НАЗДРАВЕ!
slavia_forever написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:slavia_forever написа:Как са нещата при теб?Кризата удари ли те?
НАЗДРАВЕ
slavia_forever
Всъщност форевър,при мен нещата са доста тежки ,но се старая да запазя самообладание и да преодолея проблемите.Наздраве приятелю!
Мани още от обят бях в Сани да се зареда с уиски и бяко вино.Малко ми е напрегнато тия дни.НАЗДРАВЕ!
Сани-то е супер...Предпочитам го пред Кауфланд.ВАТ69 а?За кво си се спекъл?
PLOVDIV PEE 1912 написа:Малко.Компенсирам с водка...и бира
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Малко.Компенсирам с водка...и бира
slavia_forever написа:Пловдив, братле, абе чета вчера с Бирата, нещо за пиене си говорихте... Да не си си променил визията, за живите напивания, от преди 6 месеца?С него се виждахме, на два пъти в Пловдив, единия път на пиене и беше супер изкарване!
![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта