Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DidoManUtd
Контакти:

Re: Петър Симеонов-Бербатов никога няма да бъде лидер в Юнайтед

Мнениеот DidoManUtd » 20 сеп 2010 15:01

komunizmashteseruti написа:Абе изкефих се на хеттрика ама аре са. Лидер бил. Ми като е лидер, да вкара 30 гола в ЕПЛ, пък тогава.

ми то на там отива работата бре.... с головете де

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 20 сеп 2010 15:10

komunizmashteseruti написа:Абе изкефих се на хеттрика ама аре са. Лидер бил. Ми като е лидер, да вкара 30 гола в ЕПЛ, пък тогава.

човешка нищета!

ddacata
Контакти:

Мнениеот ddacata » 20 сеп 2010 15:10

и може би най-добрият нападател в света в момента - Уейн Рууни.

:shock: :) :shock:
Да спрем до тук според мен. Този не заслужава повече да му се коментират глупостите.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 20 сеп 2010 15:11

какво извинение?спомнете си някой извинили се на феновете на Ботев,че ги наричаха идиоти,лумпени,наркомани и т.н и че трябвало да оставят намира салерно и митко-селския.човека давал пари,за да го псуват :oops: и т.н и т.н .това е хубава тема,но то е ясно,че няма да се извинят.просто трябва да е ясно,че всички подобни помияри до един заслужават бой и еб*не
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 20 сеп 2010 15:13

да диян бербатов никога няма да стане лидер в който и отбор да играе ,причината за това е че той е играч за малките мачове,мачове без значение и головете са му без значение и то предимно срещу изпадащи и грохнали отборчета
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 20 сеп 2010 15:17

ами ще вкара ако играе срещу Уигън и Уест Хям може и 100 гола да вкара,дори и някога славния отбор на Ливерпул сега е едно футболно джудже и се бори да не изпадне и кой друг да му вкара голове,ами едно друго футболно джудже
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 20 сеп 2010 15:18

batmanlive написа:да диян бербатов никога няма да стане лидер в който и отбор да играе ,причината за това е че той е играч за малките мачове,мачове без значение и головете са му без значение и то предимно срещу изпадащи и грохнали отборчета

Да де,за ДИЯН БЕРБАТОВ мога да се съглася,ама такова име не ми е известно.А на теб ти е крайно време да се гръмнеш на публично място :mrgreen:

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 20 сеп 2010 15:20

и 20 задни ножици да беше вкарал на Ливърпул, все ще има недоволни / май тези хорица хем завиждат хем неразбират от футбол слагам ги в графата Ефремофффци/. Иначе Браво на МИтака така се играе.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 20 сеп 2010 15:26

Адски е кофти да живееш цял живот на висок етаж в панелка, съседите ти да си събуват цървулите пред вратата, да колят кокошки пред входа, да си хвърлят торбите с боклук през терасата. Адски е кофти, особенно ако си част от тях. А най-кофти стана, откакто имаме кабелна и сателитна телевизия. Като види човек как нормалните хора изобщо не носят цървули и как кокошките си ги купуват, а не го колят пред блока.

Не се сердете на авторите на такива статии и коментари. И вие ако си колите храната всеки ден, и вие ще сте изтъкани само от жлъчка и злоба. Хората не са виновни, те си живеят просто живота, а той е отвратителен.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 20 сеп 2010 15:34

Че тоя журналист ли е? Като му гледам снимката ми мяза на някъв любител рибар :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”