Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота
Вече е време за крайни действия-които не го разбира или е идиот или не му пука за ЦСКА!!

cska_90 написа:Вече е време за крайни действия-които не го разбира или е идиот или не му пука за ЦСКА!!![]()
![]()
![]()
Кажи как трябва да се действа. Като ги изгоним тия кои ще дойдат?!
Според мен трябва да се намери още един собственик. Да са двама. Титаните и Божков примерно!
Ха ама точно ТИТАН и Божков!!
Абе хора -казвам ви че просто си нямате идея с какви хора си имаме работа-типични мутри от 90те!!Ако знаете в какво са превърнали в момента Сектор Г..........абе има много неща -които незнаете-а и няма как да знаете като идвате два пъти в година на мачове-както и да е!
Абе хора -казвам ви че просто си нямате идея с какви хора си имаме работа-типични мутри от 90те!!Ако знаете в какво са превърнали в момента Сектор Г..........абе има много неща -които незнаете-а и няма как да знаете като идвате два пъти в година на мачове-както и да е!

cska_90 написа:Ха ама точно ТИТАН и Божков!!![]()
![]()
ДОбре айде обясни ми/ни какво става?! И дай идей кой ще ни вземе.. ЧАКАМЕ!
А по темата кога идвам - Идвам когато мога!
TheClub написа:cska_90 написа:Ха ама точно ТИТАН и Божков!!![]()
![]()
Няма шанс да ти обясни. Просто не го интересува какво ще стане. После щял да мисли, представи си.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Прочетох, че Божков трябвало да управлява ЦСКА.
Преди време същия този Божков беше казал, че не иска да има нищо общо с круба и, че със ЗАГУБЕНИ КАУЗИ НЕ СЕ ЗАНИМАВА.
Колкото до бойкота ви ултраси- така не се прави. Нормален фен не си бойкотира отбора, колкото и да е трагичен. Отивате и се изсипвате пред сградата на ТИТАН и " линчувате" шефовете, както правехте с ЛУПИ
Преди време същия този Божков беше казал, че не иска да има нищо общо с круба и, че със ЗАГУБЕНИ КАУЗИ НЕ СЕ ЗАНИМАВА.
Колкото до бойкота ви ултраси- така не се прави. Нормален фен не си бойкотира отбора, колкото и да е трагичен. Отивате и се изсипвате пред сградата на ТИТАН и " линчувате" шефовете, както правехте с ЛУПИ
TheClub написа:cska_90 написа:Ха ама точно ТИТАН и Божков!!![]()
![]()
Еми ако ти се струва фенове на ЦСКА да се заплашват с мутри,че ако протестират(мирно) ще им бъдат чупени ръце,а други,че ако НЕ ХОДЯТ на мачове ще бъдат пребити-ОК,ама мене не ми се струва нормално в 21 век тва!

Няма кой да ви вземе. човек инвестира ако е сигурен в качеството на това в коета си влага парите.
А вашите футболисти- хвани единия-удари другия. Един седи като дърво, друг рита като балерина, трети не може да уцели вратата... как да си вложи парите някой. такъв балама няма.
Ако иска Дучето да ви купи. Нали милее за отбора.
А вашите футболисти- хвани единия-удари другия. Един седи като дърво, друг рита като балерина, трети не може да уцели вратата... как да си вложи парите някой. такъв балама няма.
Ако иска Дучето да ви купи. Нали милее за отбора.
- TPAKTOP
- Контакти:
cska_90 написа:Които отиде на мача с Порто е ПЪЛЕН ДЕБИЛ-разберете го!!!
Брат ми вече съм съгласен с теб! Стига подкрепа! Вече няма да стъпя на стадиона докато не видя подобрение
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата