Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SS Lazio

Re: Отбелязахме 136 години от обесването на Васил Левски

Мнениеот SS Lazio » 19 фев 2009 22:30

sedem_!_dva написа:
Corwin написа:На този последния само едно искам да кажа - Левски се е борел за република, в която да живеят[ u]наравно всички етноси, независимо от вярата им[/u].
Вземи пример от хората над теб.

Да така е, а в момента в България се напълни със скинари и неонацисти, които се смятат за националисти, като мислят че двете неща имат нещо общо. Просто те се прекланят пред възгледи различни от на всички революционери, които са се борили за свободата ни. Защо не се прекланят пред тях, а го правят това пред Хитлер и не знам си кой. Много ми е болно като го гледам това в България :(

Май не си савсем наясно пред какво се прекланят т.нар. скинари и неонацисти - моа да ти кажа, че тези хора са от малкото коъто продължават да се поклоняват на геройте в БГ историята - за разлика от седемте милиона цървули броящи мизерните си заплатички и треперещи от финансови кризи и уволнения, така че ти предлагам за в бъдеще да не се изказваш неподготвен

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Докога геноцид?

Мнениеот стичо » 19 фев 2009 22:32

blue lagoon написа:Докога ще продьлжава долната простотия вьв форума на гонг? Днес е поредния ден на олигофренски теми от безмозьчни лумпени! Един пише за говеда в космоса! Следва канонада от помия и нищо смислено! Друг го гони сянката на Бай Ганьо! И пак юруш на помията! Куп други теми си плачат за моментално махане! Не можете ли да ползвате форумите за нещо нормално и полезно? Да не говорим за това да пишете в противниковия форум! Как ви се влиза под емблемата било на Левски,било на Цска,ако не сте от този отбор! Има много фенове от провинцията,които искат да прочетат нещо за любимия си отбор,а са принудени да четат за рога,копита и свински зурли! Не знаете ли че човек е толкова голям , колкото са мечтите и интересите му? Ако това са рога,говеда,свине и всякакьв друг добитьк,значи толкова сте големи! Жалко!

Просто народа си е прост! :( Вече 136 години, от обесването на ВАСИЛ ЛЕВСКИ, хората, не са разбрали посланието му!!!Ние сме разединен народ!Аз лично, се опитвам да променя това с елементарните средства, с които разполагам!Жалко че има много недообразовани келеши, които развалят атмосверата!--------ХОРА, ОТ НАС ЗАВИСИ БЪДЕщЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! :!: :!: :!: :roll:

ХУБАВА ТЕМА :!: :!: :!:

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 19 фев 2009 22:36

Бижутера написа:ти ако влизаш във форума за да прочетеш някаква новина за някой отбор дълбоко си се заблудил....

мче тъй я... Форума е за простотии, които иска новини - Бтв от 19.00ч и Канал 1 от 20.00ч :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 фев 2009 22:42

SS Lazio написа:Май не си савсем наясно пред какво се прекланят т.нар. скинари и неонацисти - моа да ти кажа, че тези хора са от малкото коъто продължават да се поклоняват на геройте в БГ историята - за разлика от седемте милиона цървули броящи мизерните си заплатички и треперещи от финансови кризи и уволнения, така че ти предлагам за в бъдеще да не се изказваш неподготвен

И пред какво се прекланят, да викаш Хайл Хитлер и Зиг Хейл и да си мислиш, че като направиш циганите на сапун ще решиш проблема на България е много детско. Е не всички скинари разсъждават по този начин, ама повече от половината, ако не и близо 90 % изобщо не знаят идеологията на това, в което вярват. Напиват се като добичета и най-много да се сбият с няколко цигани и това е което правят те за България. Е според мен не правят нещо по-различно от тези, за които казваш, че си броят заплатката.
П.П. Не отричам, че наистина има скинари, които са запознати с историята на България изнаят точно за какво се борят, но това както ти казах са едва 20 %, а другите са някакви тийнове на по 15 години, които са далеч от истината.
NON MOLLARE MAI

mitaka_032
Контакти:

Мнениеот mitaka_032 » 19 фев 2009 22:45

Автора на темата е прав, но трябва да свикне с реалността ! Форумът е място, в което се комуникира без никакъв речев етикет, а народът ни изпростява с всяка изминала година, следователно се пускат и малоумни теми. За жалост това е реалността... Аз съм едно 15-годишно хлапе и просто ме е срам от ситуацията в България... :|

П.П. Поклон пред Апостола :!: И нека всички покажем уважение към паметта на този велик българин :!: Аз съм от ЦСКА и призовавам всички други привърженици на ЦСКА да отдадaт също почит :!:
Последна промяна от mitaka_032 на 19 фев 2009 23:45, променено общо 2 пъти.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 19 фев 2009 22:47

Бих искал да направя заключение по темата: Всеки реагира по нея според интелектуалното си равнище! Едни разбраха посланието и други намериха повод да покажат простотията си! За радост те бяха малко! Вече сьм убеден,има много нормални потребители на форума! Има и измет! Всеки сам избира мястото си! Това което може да направи всеки нормален човек е да убие агресията у себе си и да презре с безразличие малоумниците! Нека обичаме отбора си силно и да уважаваме достойно противниците си! Футбола е просто една игра! Не война! Който сее ветрове,жьне бури!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 19 фев 2009 22:50

SS Lazio написа:
Бижутера написа:ти ако влизаш във форума за да прочетеш някаква новина за някой отбор дълбоко си се заблудил....

мче тъй я... Форума е за простотии, които иска новини - Бтв от 19.00ч и Канал 1 от 20.00ч :mrgreen: :mrgreen:

И това е вярно но, нека да бъде за свежи майтапи.А не за гнусни изрази! :roll:

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 19 фев 2009 22:54

mitaka_032 написа:Автора на темата е прав, но трябва да свикне с реалността ! Форумът е място, в което се комуникира на без никакъв речев етикет, а народът ни изпростява с всяка изминала година, следователно се пускат и малоумни теми. За жалост това е реалността... Аз съм едно 15-годишно хлапе и просто ме е срам от ситуацията в България... :|

П.П. Поклон пред Апостола :!: И нека всички покажем уважение към паметта на този велик българин :!: Аз съм от ЦСКА и призовавам всички други привърженици на ЦСКА да отдадът също почит :!:

Поклон пред такива хора!!! :P :P :P

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 19 фев 2009 23:02

sedem_!_dva написа:
SS Lazio написа:Май не си савсем наясно пред какво се прекланят т.нар. скинари и неонацисти - моа да ти кажа, че тези хора са от малкото коъто продължават да се поклоняват на геройте в БГ историята - за разлика от седемте милиона цървули броящи мизерните си заплатички и треперещи от финансови кризи и уволнения, така че ти предлагам за в бъдеще да не се изказваш неподготвен

И пред какво се прекланят, да викаш Хайл Хитлер и Зиг Хейл и да си мислиш, че като направиш циганите на сапун ще решиш проблема на България е много детско. Е не всички скинари разсъждават по този начин, ама повече от половината, ако не и близо 90 % изобщо не знаят идеологията на това, в което вярват. Напиват се като добичета и най-много да се сбият с няколко цигани и това е което правят те за България. Е според мен не правят нещо по-различно от тези, за които казваш, че си броят заплатката.

Май наистина си виждал само некви тийнейджърчета дето си мислят че са нацисти ама си нямат идея що е тва нацизъм.

blue lagoon

Формата на елитната А група

Мнениеот blue lagoon » 19 фев 2009 23:03

Много ми е интересно на какво мнение за отборите в така наречения проект за Висша лига ако приемем,че ще е от 12 отбора е невинния бьлгарски запалянко! Моето предложение е : Левски,Цска,Литекс,Локо сф,Славия,Ч.море,Локо пд.,Ботев пд,Черноморец,Пирин,и двата пьрвенци от сегашната Б група! С изричното условие да отговарят на критериите за лицензиране!

Върни се в “Архив”