АНКЕТА /само за фенове на ЛокоПд/
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА /само за фенове на ЛокоПд/
Прекалено много внимание обръщате на въпросния Славия Форевър. Какви са тези дивотии - "Денят на Славия Форевър", "Часът на Славия Форевър"? Нека да си пише каквото си иска и когато си иска. Постепенно всички ще го разберат, колко е нещастен и ще спрат да обръщат внимание на глупостите му.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- slavia_forever
- Контакти:
demy26 написа:Прекалено много внимание обръщате на въпросния Славия Форевър. Какви са тези дивотии - "Денят на Славия Форевър", "Часът на Славия Форевър"? Нека да си пише каквото си иска и когато си иска. Постепенно всички ще го разберат, колко е нещастен и ще спрат да обръщат внимание на глупостите му.
Ами аз от кога говоря да не пишеш, ама ти си пишеш. Другите от кога ти говорят да не пишеш, ти пак си пишеш. Аз от кога говоря на всички, да не ми обръщат внимание, а сами виждаме дефакто, за какво внимание става въпрос. Хайде кажи ми, има ли справедливост и полза, най-малкото, от размислите на самите вас си?
П.П. Наистина, това с часът на slavia_forever, си е специално внимание, именно на фенове на Локомотив Пловдив към мен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Феревърче- респект за отговора на коментара ми!
Докато и аз ти подготвя нещичко, ето ти една приказка за загрявка.
" Излязъл един ден Великият везир , да се разходи по чаршията, да види как е алъш -вериша , да провери големи ли са данъците , да сложи нови....
Както вървял видял едно малко дюкянче от което излязла една хууубава ханъма, очите и светели като слънца... влязъл везирът и що да види ?
В малкото дюкянче имало един миндер, една ниска софра и един едър мъж , който си бил извадил дареното му от Аллах на софрата. На софрата имало отметки :5 лири , 10 лири, 50 лири
- И какъв ти е алъш-вериша чоджум?- попитал везира
- Да ви наспори Аллах сто хиляди години благодат , ами кой за колкото си плати за толкоз му го вкарвам Ваша милост!
-Аферим !-рекъл везирът и си заминал...В двореца разказал случката на най-любимата си жена и двамата много се смяли .... по едно време везирът забелязал , че жена му стъпва по стегнато , кърши снага и очите и , ах очите и светят като на онази ханъма , дето излизала от магазинчето... Досетил се везирът какво е станало , ядосал се много, но нали бил най-мъдрия Велик везир смирил гнева си , отишъл в магазинчето , надупил се и рекъл на чорбаджията:
- Туряй за петдесет лири!!!!
-Ама Велики везире как тъй за педесе лири?!?!
- Ами така .... една уста като не знае какво да приказва нека да го яде за петдесе лири...!!!!"
Анадънму?
Докато и аз ти подготвя нещичко, ето ти една приказка за загрявка.
" Излязъл един ден Великият везир , да се разходи по чаршията, да види как е алъш -вериша , да провери големи ли са данъците , да сложи нови....
Както вървял видял едно малко дюкянче от което излязла една хууубава ханъма, очите и светели като слънца... влязъл везирът и що да види ?
В малкото дюкянче имало един миндер, една ниска софра и един едър мъж , който си бил извадил дареното му от Аллах на софрата. На софрата имало отметки :5 лири , 10 лири, 50 лири
- Да ви наспори Аллах сто хиляди години благодат , ами кой за колкото си плати за толкоз му го вкарвам Ваша милост!
-Аферим !-рекъл везирът и си заминал...В двореца разказал случката на най-любимата си жена и двамата много се смяли .... по едно време везирът забелязал , че жена му стъпва по стегнато , кърши снага и очите и , ах очите и светят като на онази ханъма , дето излизала от магазинчето... Досетил се везирът какво е станало , ядосал се много, но нали бил най-мъдрия Велик везир смирил гнева си , отишъл в магазинчето , надупил се и рекъл на чорбаджията:
- Ами така .... една уста като не знае какво да приказва нека да го яде за петдесе лири...!!!!"
Анадънму?
- LocoMotion
Струва ми се на този Форевър не трябва да му се обръща внимание,не трябва да се подхожда с особен критичен патос към него, защото той това търси, воден от максимата, че няма негативна реклама. Това е е едно сравнително начетено и интелигентно, но вероятно доста самотно и нещастно момченце, което се радва да дразни други и получава от това някакво удовлетворение и фалшиво чувство на значимост в своите очи. Това, че дразнейки, някой , все пак, му се обръща някакво внимание, го кара да се чувства жив, дава смисъл на животеца му! Фен на отбор без публика, вероятно, така поне предполагам, безработен аутсайдер в живота, каква друга утеха му остава!? Така че - никакви ограничения, никакъв ден и час за него, по-скоро едно безразличие и пренебрежение към неговите изцепки ще му е по-полезно да осъзнае истината за себе си! 
Грешно предполагаш. Нито е нещастно малко момченце, нито е аутсайдер в живота, нито пък търси утеха във този форум. И точно в това е проблема- ако беше поне част от това което предполагаш, да сме забравили тук за него отдавна.
- slavia_forever
- Контакти:
mike28 написа:Феревърче- респект за отговора на коментара ми!
Докато и аз ти подготвя нещичко, ето ти една приказка за загрявка.![]()
Анадънму?
Ех, един път да ме разбереш без забележки 
Това го е писал един страхотен пич, от форума на Gamer's Workshop подвизаващ се там навремето с ника caesar_2
Това го е писал един страхотен пич, от форума на Gamer's Workshop подвизаващ се там навремето с ника caesar_2
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
mike28 написа:Ех, един път да ме разбереш без забележки
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- slavia_forever
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:mike28 написа:Ех, един път да ме разбереш без забележки
![]()
![]()
А бе,Форевъра е разбран човек.Просто трябва повече да му се говори...
Разбран ли съм?
П.П. А и мен повече трябва да ми се обяснява, за да коментирам повече материал...
Аааа, не стига вече. Днес изчетох романа ти и спирам с дългите обяснения.
Всъщност, няма смисъл и да ти пиша отговор, приказката смятам, че бе достатъчна. Оттук нататък на Л.С. със словесните престелки.