20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
А защо Акалски не е включен в групата? Него за трети вратар ли го взехме?
deepblue1963 написа:Neron написа:Защо Слори не е включен в групата колко време ще го чакаме?
За да не му начупят краката рано-рано!Мачът ще е много физически.Пък и онова там на Тича терен като терен ли е?
Нещо такова, каквото беше Герена преди 3- 4- години... И данеби само Тича да е в такова състояние

То и на Стамфорд Бридж и на Бернабеу дори терените не са в отлично състояние, какво остава за нашите... А и, ако паднете терена ли ще е виновен

MORSKI написа:
И пак не отговори на въпроса ми! Пък и голяма полза, че играхме с тях.. Когато най-много ни трябваше той се скри! А и това е клише, което е удобно на вас, че благодарение на него сме играли с тях- еидн футболист, отбор не прави! Имаше кой да му подава и т.н! Да, много помогна и головете му срещу Нетаня бяха великолепи, но цеия отбор имаше заслуга.... А и поправка- да играем с ПСВ "виновник" беше Миро Манолов, който вкара 3 от 4 те гола срещу Искра Стал
Той ви носеше на гърба си... вкара гол от центъра на израелците, имало кой да му подава, радвайте се че се докоснахте до такъв играч. Сега като го няма Кривия от 2 години какво сте постигнали без него ? Или може би е точно обратното не е имало кой на него да подава, а той ви правеше играта...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Joro_Barca
- Контакти:
Айде след малко потеглям към Варна
Само че сега вали и гърми , дано да ни върви по вода
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ !!!!

Левски ще победи с лекота,играта на отбора върви с лекота,така, че 0-2 не е проблем мисля.
успех на Левски днес
за съжеление, няма да мога да гледам мача
само Левски 

Левски и Реал Мадрид са отборите
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
ABE VIE GOLEMI OPTIMISTI STE TUKA KVA POBEDA ZA LEVSKI KVI 5 LEVA TOQ MA4 E QSEN OT PREDI NQKOLKO DENA.MA4A E X.NALI ZNAETE 4E BATKOV I SOBSTVENICITE NA 4ERNO MORE SA V MN DOBRI OTNO6ENIQ I ZA KVO MISLITE 4E LEVSKI DOIDOXA SUS SAMOLET DO VARNA I S KOQ AVIOKOMPANIQ I NA KOGO E SOBSTVENOST.ZA6TOTO PRI ZAGUBA NA 4ERNO MORE UVOLNQVAT VELIZAR POPOV A S TOQ X ZAPAZVA MQSTOTO SI 6TOTO 6TE KAJAT VIDQXTE LI 4ERNO MORE VZEXA TO4KA OT EVROPEISKIQ LEVSKI A PUK NA LEVSKI 4AK TOLKOVA POBEDATA NE IM E NUJNA 6TOTO TE PAK 6TE SA SI 6AMPIONI CSKA I LITEX SA MN SLABI TAQ GODINA I LEVSKI NQMAT DA IMAT PROBLEM .A I LEVSKI IZIGRAXA SUPER MA4 S GENT I SEGA 6TE PORAZCUKAT NA TI4A ZA EDIN RAVEN MA4.MNOGO 6UM SE VDIGA OKOLO TOQ MA4 ZA NI6TO I OT EVROFUTBOLA 6TE GU6NAT MN PARI 6TOTO IMA MNOGO ZABLUDENI DETO GO IGRAXA TOQ MA4-ZA LEVSKI I OT 2 KOEFICIENT E PADNAL 1.45.TAKA 4E USPOKOITE SE LEVSKARI DNESKA6NIQ MA4 E MIROLUBIV X.
A PUK I LEVSKI NQMA DA GI UPREKVAT SLED RAVNIQ MA4 DNES 6TOTO SA IZMORENI OT MA4A S GENT.TAKA 4E O6TE EDIN PUT USPOKOITE TOPKATA MN LETITE KVI 0-3 KVI 5 LEVA MA4A SI E X.
-
- Контакти:
ELiNa написа:успех на Левски днесза съжеление, няма да мога да гледам мача
само Левски
Аз също няма да мога да гледам мача, но желая успех на любимият ми отбор Левски.

Последна промяна от Blue_Girl на 20 сеп 2010 10:43, променено общо 1 път.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
furia написа:ABE VIE GOLEMI OPTIMISTI STE TUKA KVA POBEDA ZA LEVSKI KVI 5 LEVA TOQ MA4 E QSEN OT PREDI NQKOLKO DENA.MA4A E X.NALI ZNAETE 4E BATKOV I SOBSTVENICITE NA 4ERNO MORE SA V MN DOBRI OTNO6ENIQ I ZA KVO MISLITE 4E LEVSKI DOIDOXA SUS SAMOLET DO VARNA I S KOQ AVIOKOMPANIQ I NA KOGO E SOBSTVENOST.ZA6TOTO PRI ZAGUBA NA 4ERNO MORE UVOLNQVAT VELIZAR POPOV A S TOQ X ZAPAZVA MQSTOTO SI 6TOTO 6TE KAJAT VIDQXTE LI 4ERNO MORE VZEXA TO4KA OT EVROPEISKIQ LEVSKI A PUK NA LEVSKI 4AK TOLKOVA POBEDATA NE IM E NUJNA 6TOTO TE PAK 6TE SA SI 6AMPIONI CSKA I LITEX SA MN SLABI TAQ GODINA I LEVSKI NQMAT DA IMAT PROBLEM .A I LEVSKI IZIGRAXA SUPER MA4 S GENT I SEGA 6TE PORAZCUKAT NA TI4A ZA EDIN RAVEN MA4.MNOGO 6UM SE VDIGA OKOLO TOQ MA4 ZA NI6TO I OT EVROFUTBOLA 6TE GU6NAT MN PARI 6TOTO IMA MNOGO ZABLUDENI DETO GO IGRAXA TOQ MA4-ZA LEVSKI I OT 2 KOEFICIENT E PADNAL 1.45.TAKA 4E USPOKOITE SE LEVSKARI DNESKA6NIQ MA4 E MIROLUBIV X.
furia написа:A PUK I LEVSKI NQMA DA GI UPREKVAT SLED RAVNIQ MA4 DNES 6TOTO SA IZMORENI OT MA4A S GENT.TAKA 4E O6TE EDIN PUT USPOKOITE TOPKATA MN LETITE KVI 0-3 KVI 5 LEVA MA4A SI E X.
Моля?
Нищо не разбрах от мненията ти, защото не пишеш на кирилица.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,