Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Мнениеот LSFC 1914 » 20 сеп 2010 07:50

Много точно написано! Браво!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2010 07:51

Да си събира крушите и да се омита.Защото ако бе направил селекция и бяхме били Тампере нямаши след това да има Жилина,БАТЭ и Дебрецен.Щяхме да сме тотален хегемон в България и постоянен участник в ШЛ.

Затова:Батков продавай Левски и да те няма.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 20 сеп 2010 08:03

определено статията, написана в тоя жълт вестник, е с главна цел да доповдигне самочувствието на сините фенове!
затова е постоянната съпоставка с ЦСКА, затова и с лека ръка се пропускат черните факти!
това обаче е типично за нашите грандове, след като се оакат, после с лека ръка да простят грешките и да продължат напред!
това според някои разбирания е положителна черта, но и също така води до повтаряне на старите грешки!
определено сега Левски е в подем и определено радва огромна част от българите, защото им дава почва да помечтаят за нов пробив на български клуб в Европа!
сега се случва ЧУДО!
защото всеки може да си признае, че е бил поне малко скептичен преди началото на сезона, дали заради новия треньор, дали заради Гонзо, дали заради Батков или заради трансферите, но нищо непредвещаваше този фамозен старт на сините!
Батков е съмнителен тип с явни връзки в черния и сивия сектор и тази статийка може да го избели само пред наивниците!
Левскари, дръжте си едното око винаги отворено, защото иначе "Свободадта", ще е само в главите ви!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
strajeiko
Контакти:

Мнениеот strajeiko » 20 сеп 2010 08:24

Кажете какво точно направи Батков ,че взе само свободни агенти ли ?смърт и чума и твай,много бързо си променяте мнението.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 сеп 2010 08:26

Нека тези,които не харесват Батков,да критикуват него,а не феновете,които го харесват.Всеки има право на своето мнение!
"Кажете какво точно направи Батков ,че взе само свободни агенти ли ?смърт и чума и твай,много бързо си променяте мнението."
И аз съм "свободен агент",ама не ме взеха! :o Капиш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 20 сеп 2010 08:59

Батков продавай Левски и да те няма. 20.09.2009-20.09.2010
“Не купувам от Lafka”

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 20 сеп 2010 09:09

Аз отново ще попитам тези, които искат Батков да продаде отбора имат ли идея на КОГО да го продаде. Искам реални отговори - не приказки от 1001 нощ.

Истината е следната - човека съвсем реалистично си отглежда клуба - няма изхвърляния в цифри, няма закъснели заплати, няма дългове.......

А селекцията не я прави той и ако тези, които правят селекцията си поставят ясни и обосновани искания - не се е случвало Батков да откаже пари...

Моля, без да сте наясно не обвинявайте.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 20 сеп 2010 09:13

strajeiko написа:Кажете какво точно направи Батков ,че взе само свободни агенти ли ?смърт и чума и твай,много бързо си променяте мнението.

hellyeah написа:Батков продавай Левски и да те няма. 20.09.2009-20.09.2010

Ето двама кандидати, които искат да издържат ЛЕВСКИ! Имат леко мислене на цесекарчета, но нищо, щели да изкарат по 10 мил. евро на година за издръжката на отбора и всяка година щели да го вкарват в групите на ШЛ, че понякога даже щели да излизат от там!:) смехххххх

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 20 сеп 2010 09:36

ЕМИЛ написа:Да си събира крушите и да се омита.Защото ако бе направил селекция и бяхме били Тампере нямаши след това да има Жилина,БАТЭ и Дебрецен.Щяхме да сме тотален хегемон в България и постоянен участник в ШЛ.

Затова:Батков продавай Левски и да те няма.

ха ха ти си много зле пич ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 сеп 2010 09:41

Тодор Батков е човек от плът и кръв който работи, а само който не работи – той не греши. Признавам, че съм бил бесен от негови решения („казанската афера” беше върхът). :evil: Признавам, че съм изписвал името му Баткoff в мои постове във форума, за което искам да му се извиня. :oops: Винаги обаче съм бил против глупавите изхвърляния, каквито чета и сега по темата, защото тези, които искат Тодор Батков да си отиде, едва ли имат и грам идея в главиците си, кой ще иска да дойде на неговото място, защото пред „Тодорини кукли” 47 няма опашка от желаещи мастити купувачи. Без да повтарям написаното по-горе по темата, отново ще кажа: „Левски” не дължи пари на държава, клубове и играчи. В „Левски” играчите не ходят с извадени джобове. :lol: „Левски” има може би най-добрата селекция от години насам. Отборът има реални шансове тази година да се пребори за излизане от групите на ЛЕ, догодина - за шампионска титла и влизане в групите на ШЛ. Затова, г-н Батков, благодаря Ви! :) И във бъдеще ще Ви критикувам, ако смятам, че имам реално основание, но сега сте си написали домашното за отличен 6. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”