Манчестър Юнайтед - Ливърпул 19.09.2010 15:30

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Бербатов - Ливърпул

Мнениеот mormona » 19 сеп 2010 20:47

Винаги съм искал с Голове на Бербатов - Манчестър да печели срещу големи клубове като Челси, Real , Ливърпул , Баерн и т.н.Затова и понякога съм го критикувал след слаба игра или подобно.Понеже човека си струва 30 милиона и се очаква да решава мачове.Ако мача бе свършил 3-2 с голове на Нани , Руни - за Ливърпул 2пъти Gerard и накрая да беше вкарал Берба - щях да съм доволен.Обаче като е вкарал хетрик... няма какво да кажа...Трябва да се види колко гола има от началото на сезона.Сега е в топ форма.Дано набута поне 30 ! ! ! ! ! ! ! ! !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mir400
Контакти:

Мнениеот mir400 » 19 сеп 2010 22:12

medenka написа:Пия чаша червено за негово здраве. Да ни радва, все така да вкарва, че и повече!

Вторият гол ... без думи ;)

Евала Митко, напълни ми душата тази вечер! :) :) :)

И моята , бях готов да се разплача от кеф
БРАВО МИТКО !!!
Изображение

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 19 сеп 2010 22:19

Браво на Бербатов, за головете(най-вече втория), дано стане голмайстор в Англия.
Браво на Митко, за това че се отказа от национала. Толкова интриганти има около национала и 10 пъти повече лайномети журналисти. Чуда се как издъжа толкова момчето.
RESPECT

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 19 сеп 2010 22:24

Голям Митко-Велик Бербатов!!!Поклон пред този Българин!!!Като фен на Юнайтед съм много щастлив от победата срещу Ливърпул,а още повече,че беше донесена по такъв великолепен начин от нашето момче.От близо 60 години няма хетрик за Юнайтед в мачовете между двата отбора и точно Берба се вписа в златната история на клуба.Давай Мите в същия дух и продължавай да късаш мрежи.И дано размислиш по-скоро и да се завърнеш в националния ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 19 сеп 2010 22:43

Истински армеец, да се врьща в ЦСКА, че сме го закъсали за нападател. :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 сеп 2010 23:17

Фен съм на ЛЕВСКИ (очевидно),а и от Европейските отбори съм голям фен на Chelsea ! Въпреки това,когато днес Бербо вкара своите голове,се радвах все едно са голове на Левски ! Бях доста разочарован в момента в който Ливърпул вкара два гола,защото много исках Юнайтед да спечели такъв важен мач за тях с основния принос на Бербатов...в крайна сметка стана и подскачах от радост ! Аз съм му много голям фен и вярвам в него въпреки всичките критици които го плюеха толкова много и донякъде безпочвено (Интересно ми е,къде са те сега ;) ) ! Когато коментатора каза (при 2:2),че именно в такива моменти се създават легенди,се надявах нещо да стане и Бербо да вкара..е стана,и ДА,това което направи е "Легендарно",поне за мен! Надявах се Митко да вкара един гол и да направи някоя асистенция,но това което направи днес е невероятно...в точния момент Бербатов беше там където трябва,и направи това което знае да прави - да бъде гениален ! Успех Бербо и смело напред :!:

УНИКАЛЕН ВТОРИ ГОЛ :!:
Изображение

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 19 сеп 2010 23:24

mfca написа:
20набирания написа:ТОВА Е САМО 1 ДОБЪР МАЧ .НЕКА ДА ВКАРА 40 ГОЛА ЗА СЕЗОНА И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ,ЧЕ Е БИЛ МНОГО ДОБЪР ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.НЕКА ДА БЪДЕ ЛИДЕР НА ОТБОР ,КОЙТО ДА СПЕЧЕЛИ ШЛ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА ВЕЛИК .А ВСЪЩНОСТ ТОЙ Е СТАВАЛ ЕДИНСТВЕНО ГОЛМАЙСТОР НА А ГРУПА.ТОВА НЕ Е ВЕЛИКО.ДА ДНЕС ИГРА ПРЕКРАСНО ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ИГРАЕ И ЗАНАПРЕД.БЪДЕТЕ ПО УМЕРЕНИ В ХВАЛБИТЕ СИ ,КАКТО И В КРИТИКИТЕ СИ ,РАЗБИРА СЕ

Абе от 46-та година футболист на Юнайтед не е вкарвал 3 гола на Пуул в един мач...и ти на това казваш - просто мач!?
Неговите успехи са нищо, а твоите какво са!?
Въобще кой си те, че да искаш каквото и да било доказване от човек, на който 80-хилядния, митичен Олд Трафорд стоя на крака и ръкопляска!?

Прост народ - слаба държава!!!

Този мач колкото и да е велик дава само 3 точки .Класата е в в постоянството .Класа означава за две и половина години повече от 50% от мачовете да си бил на сипер ниво.Един мач за първенство не прави футболиста велик.Да аз съм съгласен ,че Бербатов е бил страхотен днес и съм съгласен че за 6 ,7 гола са отлично постижение.Не съм съгласен обаче че Бербатов е велик футболист -нещо което прочетох в постовете одеве.Неговите успехи - бил ли е голмайстор някога на сериозно първенство ,печелил ли е престижна индивидуална награда А аз все още нямам някакви големи успехи ,всъщност съм сигурен ,че преобладаващата част от потребителите тук на същия хал(е след като отчичате ,че три гола са нещо велико и като ти повдигна въпроса аз съм вкарвал 6 в един юнушески мач ,това прави ли ме велик юнуша :) ? .Но това не национална медия ,не е някаква супер висока трибуна ,това е форум -всеки може да изразява мнението си (защо въобще е нужно да го напомням ).Та моята основна теза е ,че Бербатов не е велик футболист и ще подкрепя тази теза с това ,че той няма успехите или уважението ,на което се радват футболисти, който са считани за велики от мен и уверен съм от доста голяма част от привържениците на футбола -Кантона ,Малдини ,Марадона ,Стоичков ,Гигс ,Нистелрой ,Раул ,Ван Бастен, Роналдо Феномена ,Дел Пиеро ,Тоти ,Роналдиньо ,Шевченко и др.Уважавам го ,бих му стиснал ръката , той е много успял човек ,считам го за футболист от добра класа но не и за велик

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 сеп 2010 00:24

Написал си пълни глупости и даже си противоречиш изреждаш изисквания които трябва да изпълнява един играч за да е велик и после пишеш имена на футболисти които не изпълняват тези твои изисквания :) .Ебе голям смях си общо взето.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 сеп 2010 00:26

Blue_Lion написа:Фен съм на ЛЕВСКИ (очевидно),а и от Европейските отбори съм голям фен на Chelsea ! Въпреки това,когато днес Бербо вкара своите голове,се радвах все едно са голове на Левски ! Бях доста разочарован в момента в който Ливърпул вкара два гола,защото много исках Юнайтед да спечели такъв важен мач за тях с основния принос на Бербатов...в крайна сметка стана и подскачах от радост ! Аз съм му много голям фен и вярвам в него въпреки всичките критици които го плюеха толкова много и донякъде безпочвено (Интересно ми е,къде са те сега ;) ) ! Когато коментатора каза (при 2:2),че именно в такива моменти се създават легенди,се надявах нещо да стане и Бербо да вкара..е стана,и ДА,това което направи е "Легендарно",поне за мен! Надявах се Митко да вкара един гол и да направи някоя асистенция,но това което направи днес е невероятно...в точния момент Бербатов беше там където трябва,и направи това което знае да прави - да бъде гениален ! Успех Бербо и смело напред :!:

УНИКАЛЕН ВТОРИ ГОЛ :!:

И аз,като теб се бях одчаял при 2:2 и си виках: Ебах Мааму, Бербо вкара два гола и ще си останат само за статистиката,а то кво стана....
Влезе в Историята за винаги! ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Iso24
Контакти:

Re: Видео!!! Хеттрика на Бербатов срещу Ливърпул

Мнениеот Iso24 » 20 сеп 2010 06:17

Феноменален Бербатов! Просто велик!
Ще ми се да видя физиономиите на драскачите от Сън и другите вестници плюещи Димитър. 6 мача 7 гола!! Е? Дори миналата година Бербатов вкара към 15 гола, но в колко мача игра? Да не говорим, че такива драсканици действат на някой хора отрицателно на играта им, като затормозяват психиката им.

И като си помисля, че щяха да го продадат!! А какъв старт прави! Браво и на Алекс Фергюсън, че не се поддаде на злобарите от Сън.
Определено в момента Бербатов е един от най-добрите нападатели в света!

Върни се в “Манчестър Ю”