Черноморец спря серията от 17 поредни победи на Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Черноморец спря серията от 17 поредни победи на Литекс!

Мнениеот Parmalat » 19 сеп 2010 15:24

Черноморец-Бургас" и „Литекс" останаха единствените два отбора без загуба в „А" група и след прекия двубой помежду им от 7-я кръг на А група. Мачът в Ловеч завърши 0:0. Съперниците създадоха по няколко изгодни положения, но никой нямаше шанс да вкара гол. Младият главен съдия Богомил Маринов не се измори да дава преки свободни удари в полза на домакините, но Паскал Борел спаси всички удари на щатния изпълнител Христо Янев. Веднъж и дясната греда помогна на немския страж на „Черноморец". За „акулите" с отлични възможности за гол се разминаха Дос Сантос и Фернандес, а четвърт час преди края силен шут на резервата Пламен Крумов беше спасен с мъка от вратаря на „Литекс".

Така „Черноморец-Бургас" стана първия отбор, който спря серията от 17 поредни победи на ловчанлии пред собствена публика. В 8-я кръг на „А" група, на 27-ми септември бургаския тим приема „Славия".

http://chernomoretz.sportal.bg/bg/article/1211

Първо на Черно Море прекъснахме серията от мачове без загуби на стадион Тича,а сега и прекъснахме серията на Литекс от 17 поредни победи като домакин в А група. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Черноморец спря серията от 17 поредни победи на Литекс!

Мнениеот Sword Coast Boys » 19 сеп 2010 15:45

Тази година защитата изглежда стабилна и не толкова открита както преди - 7 мача и само 2 допуснати гола. Напред, като че ли липсва идея и свежест. Може би е време Балъков да смени стратегията, тъй като изгубените точки от средняците накрая се оказват най-ценни. Дано в домакинството срещу Славия видим нещо различно от бетон и контраатака.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 сеп 2010 15:49

какво ли следва сега да почнете да плащате за мачовете си и ще стане наистина чудо.нищо лично но и стила ви на игра не ми допада на мен лично здрав бетон пък отпред каквото стане но на мен като неутрален така ми изглежда а на вас феновете на ч-ц 7 мача без загуба е друго
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 сеп 2010 18:00

какво ли следва сега да почнете да плащате за мачовете си и ще стане наистина чудо.нищо лично но и стила ви на игра не ми допада на мен лично здрав бетон пък отпред каквото стане но на мен като неутрален така ми изглежда а на вас феновете на ч-ц 7 мача без загуба е друго
kishe

а помниш ли кой е шампион в лигата -- да Интер се казва --- а играта се забравя нали ?

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 19 сеп 2010 18:53

hristo1306 написа:какво ли следва сега да почнете да плащате за мачовете си и ще стане наистина чудо.нищо лично но и стила ви на игра не ми допада на мен лично здрав бетон пък отпред каквото стане но на мен като неутрален така ми изглежда а на вас феновете на ч-ц 7 мача без загуба е друго
kishe

а помниш ли кой е шампион в лигата -- да Интер се казва --- а играта се забравя нали ?

Ами аз помня , че Интер попиляха Барса в първия мач , а на финала категорично наиграха Байерн ( чийто фен съм ) . Аз поне не си спомням Балъков да е спечелил нещо като треньор . ;)

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 19 сеп 2010 21:59

Conan написа:
hristo1306 написа:какво ли следва сега да почнете да плащате за мачовете си и ще стане наистина чудо.нищо лично но и стила ви на игра не ми допада на мен лично здрав бетон пък отпред каквото стане но на мен като неутрален така ми изглежда а на вас феновете на ч-ц 7 мача без загуба е друго
kishe

Ами аз помня , че Интер попиляха Барса в първия мач , а на финала категорично наиграха Байерн ( чийто фен съм ) . Аз поне не си спомням Балъков да е спечелил нещо като треньор . ;)

Омразата ти само. Кажи кой отбор обичаш, кой да бъде президент, кой да бъде треньор и кои играчи да бъдат в този отбор. За да ти ги доставя виртуално на картичка. Да спреш с тези изказвания. Колко лесно е зад клавиатурата да драскаш само злъчно. Да беше се реализирал като футболист, да можеш после да станеш добър треньор и да си създадеш собствен отбор. Да търсиш място под слънцето и да се намери един КОНАН 2 да те плюе във всеки пост, амя няма как да стане. Дано се реализираш в живота, защото с футбола не ти е провървяло. Кой знае как са те изритали за некъдърност. Не се заяждам, просто мнение някой бе написал, а може би и ти " като не ти харесва не чети ". Успех на Черноморец

Върни се в “Черноморец”