19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Плаче ми се.

Мнениеот Frankie Lampard » 19 сеп 2010 20:04

runnersa написа:
Frankie Lampard написа:
daredevil написа:по-големите специалисти кога са го казали преди 10 год ли ?
Ливърпуул е минало на Англия, Челси е преход, Арсенал е явления, а Манчестър Юнайтед е най-големия в тоя спорт.
Айде лека, едните си останете с тъгата, а другите радвайте щото скоро и вие ще сте с нея.

Манчестър ще стане по-велик от Ливърпул когато го мини по титли в ВЛ.Дотогова Ливърпул е най-великия англииски клуб поне за мен,а и според почти всички специалисти.

Ечи това може да се случи още тази година и е глупаво да наричаш най-велик отбор който от 20 години няма титла те и Нотингам навремето са били велики ама сега...

Е то по тая логика Челси е велик колкото Ман Юнайтед. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Frankie Lampard на 19 сеп 2010 20:14, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 сеп 2010 20:07

Манчестър ще стане по-велик от Ливърпул когато го мини по титли в ВЛ.Дотогова Ливърпул е най-великия англииски клуб поне за мен,а и според почти всички специалисти.[/quote]
Ечи това може да се случи още тази година и е глупаво да наричаш най-велик отбор който от 20 години няма титла те и Нотингам навремето са били велики ама сега...[/quote]

Е то по тая логика Челси е велик колкот Ман Юнайтед. :lol: :lol: :lol:[/quote]
Откъде стигна до това умозаключение :shock: Да не би да имате възможността при титла тази година да минете Ливърпул по спечелени такива :shock:

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 19 сеп 2010 20:07

gilento93 написа:На всички които ме плюят ще им кажа само едно: НЕ давам 5 пари за вашето мнение.А относно казуса с г-н Н ще ви кажа само едно.Намразя ли някой футболист то си остава за цял живот.Дори да отиде да играе в Ливърпул или в Левски никога ама никога няма да го харесвам това л***о.Хайде ходете си пийте хапчетата и си лягайте. :)

[offtopic]Sled kato ne te interesuva mnenieto na nikoi, moga li da znam s kakva cel si izlql bolkata i stradanieto si v tozi forum, koito protivno na mnenieto ti ne e 4asten i ne moje6 da kazva6 koi da napuska i koi ne? Izob6to ne be6e neobhodimo da ni podskazva6, 4e si ot Levski, nie ot samoto na4alo sme naqsno po vuprosa. Zlobata, zavistta i kompleksite sa kofti ne6to, a o6te po-kofti e, kogato gi pokazva6 publi4no...

Sorry za latinicata, no v momenta sum izvun Bulgaria i nqmam vuzmojnost da izpolzvam kirilica.[/offtopic]

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 19 сеп 2010 20:09

Я ми кажете колко титли имат Манчестър,колко Челси и колко Ливърпул в ЕКТ?!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

boj0_
Контакти:

Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Мнениеот boj0_ » 19 сеп 2010 20:11

stannn написа:По принцип съм за Ливърпул, но искам Юнайтед да спечелят с гол или два на Бербатов.

Да та таковам в Ливърпулеца.
Последна промяна от boj0_ на 19 сеп 2010 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 сеп 2010 20:12

Dzheff написа:
kadett1 написа:Не знам с какво се гордеехте днес.Просто прочетохме на МЮ приказката : ела вълчо, изяш ме. Не знам Вие защо станахте фенове на Ливърпул, но аз станах заради онази машина,която газеше в Англия и Европа преди 25 -30 години. Жалко, че не сте гледали Ливърпул тогава.Винаги съм им бил фен и ми е болно като ги гледам днес - страх да не загубиш - това бе основното.Може и Ходжсън да не е за този отбор - вече почвам да се сънмявам при тези слухове за отлагане на продажбата , дали не сме поели твърдо надолу.

това е голямата разлика между теб и истинските фенове на този отбор! ти си станал привърженик на Ливърпул заради успехите му и си готов да хулиш в първия момент, когато нещата не вървят. Да, съжалявам че не съм видял Ливърпул в най-добрите му години... аз все още не съм изживял мига в който да видя любимият ми отбор на върха в Англия. Откакто съм фен на този отбор (тъкмо Улие беше станал еднолично мениджър на клуба) като изключим периода от идването на Бенитез до идването на американските паразити Ливърпул е в постоянна криза... но това не ми пречи да продължавам да подкрепям безрезервно отбора и да вярвам в неговия успех. Това е просто защото съм усетил магията на този отбор. Аз не мога да обясня конкретната причина поради, която съм фен на Ливърпул - любовта не се обяснява, тя се чувства! И когато е истинска - тя е до гроб!

Велико изказване.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 сеп 2010 20:18

ig10 написа:Я ми кажете колко титли имат Манчестър,колко Челси и колко Ливърпул в ЕКТ?!

Е ние поне имаме 3 а Челси къде ми се слагат с този финал не знам тоя ква логика видя в думите ми, но по никоя логика Челси не може да се нареди до Манчестър и Ливърпул скоро пак ще са средняшки отбор както винаги той Роман не е вечен ;)

boj0_
Контакти:

Мнениеот boj0_ » 19 сеп 2010 20:28

Вече изоставаме с 10 от Челси, а трудните мачове за тях тепърва предстоят. Гостуване на Сити след 14 дни, домакинство на Арсенал и гостуване на Вила. Ман Ю имат мачове с Вила и със Сити Ноември, а Декември с Челси и Арсенал. Топчиите имат мачове с Челси и Сити през Октомври. На нас ни предстоят мачове със Съндърланд, Блекпул, Евертън, Блекбърн, Болтън и след това с Челси и после пак леки. От 5 кръга играхме с Арсенал, Ман Ю и Сити както и традидиционно трудно гостуване на Бирмингам. След 2 месеца ще скъсим на около 7т., коете не е зле.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 19 сеп 2010 20:28

Да, да. Ливърпул са велик отбор, само че последните 20 години нещо не им се получава. А този сезон както е тръгнало .... Недейте да плюете Бербатов, защото на всички е ясно, че той е най-добрия в Европа за момента. Отричайте го колкото си искате но факта си е факт.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 19 сеп 2010 20:39

gilento93 написа:НЕ знам за вас...

Да беше ревнал... ако имах толкова комплекси като теб, пишех неграмотно като теб и наричах Берба (който само г-н Стоичков има право да го нарича така) г-н Никой, щеше да ми се иска да рева :) Някой ден ще разбереш, че това, което направи Берба с национала, е най-трудното му решение, но и най-правилното. Ако си 93ти набор - шанс да се оправиш един ден има. Моля се за теб.

ПП: А и само истинските мъже си позволяват да се разплачат, защото не се притесняват от това какво някой ще си помисли :)

Върни се в “Ливърпул”